Vasilius Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Γράψτους όλους, άκου εμένα . You win . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 @stavi πολυ το γυροφερνεις.... Χαχαχαχα α..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε ειναι λιγο rng το θεμα, φυσικα αν δεν εχεις καλο gear εχεις και χαμηλοτερες πιθανοτητες αλλα και παλι θα φτασεις στον στοχο σου αν επιμενεις.. Απλα θες λιγο περισσοτερο grinding απο τον αλλο, προσεξε μονο μην κανεις ragequit στις πρωτες αποτυχιες να ξερεις οτι ειναι μεσα στο παιχνιδι και ολοι τις εχουν βιωσει.. Με αυτο το attitude παντως ειναι σαν να βγαινεις γυμνος στην μαχη, gear up λιγακι γιατι το μυαλο σου ειναι το main weapon.. Ακου τι σου λεω εγω, εχω 100% chance... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Σε κάποια ποστ σου δείχνεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και πιστεύεις ότι είσαι στην καλύτερη περίπτωση μέτριας εμφάνισης, έτσι δεν είναι;Εάν υποθέσουμε ότι αυτό όντως ισχύει το μόνο που αλλάζει είναι το target group σου. Δηλαδή σώνει και καλά εσύ θέλεις να έχεις για κοπέλα μια θεογκόμενα; Μπορείς να προσεγγίσεις κοπέλες που πιστεύεις ότι είναι στη δικιά σου κατηγορία οπότε δεν θα νιώθεις μειονεκτικά. Όσον αφορά την εμφάνιση για κάθε άντρα υπάρχει και η αντίστοιχη γυναίκα και το αντίθετο. Σκέψου μόνο πως νιώθουν ορισμένες κοπέλες που είναι κάτω του μετρίου εμφανισιακά και βλέπουν κάθε μέρα τις ομορφότερες φίλες τους να δέχονται καμάκι από το πρωί ως το βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Οκ πολλοί πιστεύω θα γελάσετε και θα κοροϊδέψετε και εγώ ίσως έτσι θα έκανα αν μου το έλεγε κανείς αυτό πριν 2-3 χρόνια.Πλέον όμως ο κύκλος μου έχει πραγματικά μικρύνει και η δουλειά μου δεν με φέρνει σε επαφή με κόσμο ούτε και έχω κάποιο χόμπυ (πχ γυμναστήριο). Δυστυχώς όμως έχω την ανάγκη να νιώθω και λίγο άνθρωπος και μέσω αυτών των site προσπαθώ να βρω κάποια να μιλάμε έστω και χωρίς real life γνωριμία.Έφτιαξα profile και καμία δεν μου μιλάει,σίγουρα δεν είμαι ωραίος αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω πως είμαι σίχαμα για να μην μου απαντάνε καν.Ή τους την πέφτουν 100 μπάκουροι τη μέρα και έχουν γίνει τρομερά ψηλομύτες ακόμα και οι πιο μέτρια εμφανισιακά ή και εγώ δεν ξέρω τι. Εσείς τι γνώμη έχετε για αυτά τα site;Χάσιμο χρόνου,εκμηδενισμός της αξιοπρέπειας,μια ευκαιρία για τους μη κοινωνικούς;Τι πιστεύετε άραγε; Βάλε μια φωτογραφία σου εδώ http://www.insomnia.gr/topic/496275-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-insomnia-%CE%BC%CE%B5-photo-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/page-34 για να κρίνουμε και να σου προτείνουμε τρόπους. 'Ετσι δουλειά στο θεωρητικό δε γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ελα μωρε stavi αδικεις τον εαυτο σ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Όλες σε γουστάρουν man Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου .- Άσε τις θεωρίες και τα βιβλία και δοκίμασε την Trial and error tactic. Πάνω από όλα , ο κόσμος γενικότερα είναι χαζός, μπορεί να χει διαμάντια δίπλα τους και να τα κερατώνουν με ότι ναναι διότι έτσι . Μην την ψάχνεις , αν ήμουν εγώ στην θέση σου αρχικά θα χαιρόμουν που δεν θα χα τόσα βάσανα που έχουν οι δεσμευμένοι , διότι καλό και το κοκο αλλά σέρνει αρκετά πράγματα ... που αργά η γρήγορα έρχονται. Στην συνέχεια θα καθόμουν να σκεφτώ τι θέλω και αφού το ξεκαθάριζα στον εαυτό μου, θα είχα το έβαζα στο μυαλό μου, όλα αρχίζουν με ένα χαμόγελο (αν δεν έχεις πάει οδοντίατρο πρόσφατα άστο) ή μία ατάκα (αν κάνεις προπόνηση στο καθρέφτη άστο) ή μία κίνηση , ξέρω γω βάζεις έναν φίλο σου με μηχανή - ποδήλατο να πάει ολοταχώς για το σκυλάκι της "κοκο" και συ το σώζεις την τελευταία στιγμή , ΜΠΑΜ !!! πέρα από την πλάκα , ότι κατεβάσει ο νους σου αδερφέ θα είσαι εσύ , ο εαυτός σου. Καλύτερα να προσπαθήσεις κάτι δικό σου διότι εάν της αρέσει , θα της αρέσει ένα κομμάτι σου . Μπορεί να της αρέσουν και άλλα χαχα Να θυμάσαι σε γενικές γραμμές ότι οι γκόμενες είναι χαζές , κολλημένες με έναν βλάκα πρώην τους, και τα καλά παιδιά τερματίζουν τελευταία. Πάντα θα σου λένε ότι αυτές δεν είναι έτσι , μην πιστέψεις ότι έτυχε να είσαι ο πρώτος που φέρθηκαν "έτσι" κτλ . Γενικότερα χαμογέλα και να είσαι αισιόδοξος αλλά ταυτόχρονα μην έχεις απαιτήσεις, μην περιμένεις βασικά τίποτα για να μην απογοητεύεσαι. Επίσης μην το παίζεις κάτι που δεν είσαι . Ένα τεστ για το πόσο πεινασμένες είναι, και να δεις ότι σε κοιτάνε ασχέτως τι πιστεύεις είναι το παρακάτω . Μπες σε ένα Bus το πρωί που θα χεις σηκωμάρες και άσε το πουλί σου να πέσει στην μία πλευρά . Και κάνε πως δεν το καταλαβαίνεις, ξέρω γω κλείσε τα μάτια κάτι τέτοιο. Ξαφνικά άρχισε να δίνεις μικρές μικρές ωθήσεις αλλά με αραιό ρυθμό (4 sec) Αυτή που θα κάθεται δίπλα σου και θα διαβάζει το book η η απέναντί σου , σιγά σιγά θα το προσέξουν . Αν κάθεσαι και αντίθετα είναι καλύτερο) . Εκεί αν ανοίξεις ξαφνικά τα μάτια θα παρατηρήσεις μία ιδιαίτερη έκφραση στο πρόσωπό τους , που μαρτυρά τι σκέφτονται στην φουσκάλα πάνω από το κεφάλι τους. Είναι όπως συμβαίνει και με εμάς όταν μπαίνει ένα πεταχτό κωλαράκι ή βυζάκι και φρενάρει ο οδηγός ξαφνικά. Μετράς το μέγεθος , χαμογελάς σαν βλάκας και χαμογελάνε και τα τυπάκια απέναντί σου (φάση yeaaah lucky you man). Τέλος το ότι δεν είσαι ωραίος δεν σημαίνει τίποτα . Η ομορφιά διαφέρει για τον καθένα . Σίγουρα υπάρχουν νόμοι ξέρω γω συμμετρίας προσώπου κτλ κτλ αλλά δεν έχεις 3 μάτια αδερφέ . Υ.Γ όταν προσπερνάς 2 κοπέλες στον δρόμο δεν νομίζεις ότι η μία σε κοίταξε με την άκρη του ματιού της το τελευταίο milisecond ? Μάθε το ! Πάρε τα γυαλιά που βλέπεις πίσω σου από κανα gadet store και διαπίστωσε πόσο κότες είναι . Θεούλης είσαι ε? Το έχεις πάει next level!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ελα μωρε stavi αδικεις τον εαυτο σ. Δεν τον αδικο εγω, οι άλλοι αδικουν τον εαυτό τους που είναι μέσα στη μιζερια. Εγω μια χαρά νιωθω.....και αν ενιωθαν και οι άλλοι καλά θα ενιωθα ακόμα καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 1 εικόνα = 1000 λέξεις http://cdn.blisstree.com/files/2011/04/prozac.jpg Σοβαρά τώρα, ή κοιτάς τις λάθος κοπέλες (99,9%) ή δεν ξέρω κι εγώ τι συμβαίνει. Πάντως αν δε βγάλεις τη φωτεινή επιγραφή LOSER στο κεφάλι σου δε θα έχεις μέλλον, όχι μόνο στις κοπέλες, γενικά. Ένα πράγμα είναι σίγουρο πως δε μπορεί καμία ανεξαιρέτως γυναίκα, τη μιζέρια. Αν τη δείχνεις το έχεις χάσει το παιχνίδι. Οι άντρες θα έπρεπε να είναι οι κυνηγοί και όχι τα θηράματα οπότε κάνε έναν επαναπροσδιορισμό στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς σου και δε θα χάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως στο Αμέρικα η γυναίκα ανάβει το πράσινο φωτάκι και μετά πάει ο άντρας και κάνει την κίνηση του ως οφείλει.. στο Ελλάδα οι γυναίκες κοιτάνε το ταβάνι και περιμένουν απο τον άντρα να τα κάνει όλα και στην τελική είναι και πολλές αγενέστατες ..κοινώς ζωντανά.. Με τη συμπεριφορά τους αποθαρρύνουν αξιόλογα άτομα και τους μένουν μόνο οι κάγκουρες..αποτέλεσμα αυτού να διαμαρτύρονται οτι δεν υπάρχουν άντρες.. Φτιάξτε τη συμπεριφορά σας άντρες γυναίκες και όλα θα είναι καλύτερα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως στο Αμέρικα η γυναίκα ανάβει το πράσινο φωτάκι και μετά πάει ο άντρας και κάνει την κίνηση του ως οφείλει.. στο Ελλάδα οι γυναίκες κοιτάνε το ταβάνι και περιμένουν απο τον άντρα να τα κάνει όλα και στην τελική είναι και πολλές αγενέστατες ..κοινώς ζωντανά.. Με τη συμπεριφορά τους αποθαρρύνουν αξιόλογα άτομα και τους μένουν μόνο οι κάγκουρες..αποτέλεσμα αυτού να διαμαρτύρονται οτι δεν υπάρχουν άντρες.. Φτιάξτε τη συμπεριφορά σας άντρες γυναίκες και όλα θα είναι καλύτερα.. Κοίτα πολλές ανάβουν πράσινο φωτάκι αλλά οι άλλοι δεν το παίρνουν χαμπάρι, όπως επίσης κάποι εσφαλμένα νομίζουν πως υπάρχει πράσινο φωτάκι ενώ δεεεεν. Και σου δίνω δίκιο στο ότι κάποιες γυναίκες και ξινομούρες είναι, και το ένα και το άλλο και παραδέχομαι ότι και εγώ έχω γίνει ξινομούρα και snob και bitch και απ όλα όταν το όχι μου πχ δεν λαμβάνεται υπόψη και ο άλλος το συνεχίζει, είναι γλοιώδης κτλ. Αν κάποιος προσεγγίσει σωστά και ευγενικά προφανώς και δε θα του φερθεί και η κοπέλα άσχημα και αρνητική να ναι (εκτός από τα ζωντανά). Αλλά και πάλι έγκειται στο τι προσεγγίζεις, αν πας να προσεγγίσεις ζωντανό λούσου τα, συνήθως φαίνονται. Προσωπικά συμπεριφέρομαι όπως μου συμπεριφέρονται και θα φτάσω σε σημείο να προσβάλλω μόνο αν προσβάλλομαι. Αλλά ναι το ότι πρέπει να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά μας είναι αδιαμφισβήτητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sargath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Γενικώς για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα που ισχύουν πιστεύω για ένα κομμάτι του αντρικού πληθυσμού. - Όταν κάποιος είναι ωραίος αν είναι αντικοινωνικός/δεν έχει κύκλο,είναι πολύ δύσκολο να βρει κάποιο ταίρι. - Για τον φίλο που μου είπε για grind/rng κτλπ, μην ξεχνάς ότι το ίδιο το παιχνίδι μπορεί να έχει bug και να μην φταις εσύ. - Στο από πάνω εννοώ πως στην Ελλάδα ακόμα και οι γυναίκες κάτω του μετρίου έχουν μεγάλες απαιτήσεις άρα το παιχνίδι είναι χαμένο - Δεν κοιτάω θεογκόμενες,αυτές άλλωστε ούτε για κλάσιμο δεν με έχουν,το πρόβλημα είναι πως ακόμα και οι αντικειμενικά μέτριες ή άσχημες με έχουν για κλάσιμο με τη σειρά τους. - Δεν θα είχα πρόβλημα να έβαζα φωτογραφία αλλά σκέφτομαι πως μπορεί να με δει κανάς γνωστός και μετά να μου έρθει να μου πετάξει γιαούρτια.Έχω παρατηρήσει ακόμα και εδώ στο forum και το έχω ξαναπεί πως μια γυναίκα να βάλει φωτογραφία μαζεύει 20 like και ένας άντρας ΖΗΤΗΜΑ 2-3. -Τέλος,η θεωρία από την πράξη απέχει.Στη συζήτηση ωραία μου τα λέτε αλλά στην πράξη ΟΛΑ αλλάζουν,μιλάμε για εντελώς διαφορετικά δεδομένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Κοίτα πολλές ανάβουν πράσινο φωτάκι αλλά οι άλλοι δεν το παίρνουν χαμπάρι, όπως επίσης κάποι εσφαλμένα νομίζουν πως υπάρχει πράσινο φωτάκι ενώ δεεεεν. Και σου δίνω δίκιο στο ότι κάποιες γυναίκες και ξινομούρες είναι, και το ένα και το άλλο και παραδέχομαι ότι και εγώ έχω γίνει ξινομούρα και snob και bitch και απ όλα όταν το όχι μου πχ δεν λαμβάνεται υπόψη και ο άλλος το συνεχίζει, είναι γλοιώδης κτλ. Αν κάποιος προσεγγίσει σωστά και ευγενικά προφανώς και δε θα του φερθεί και η κοπέλα άσχημα και αρνητική να ναι (εκτός από τα ζωντανά). Αλλά και πάλι έγκειται στο τι προσεγγίζεις, αν πας να προσεγγίσεις ζωντανό λούσου τα, συνήθως φαίνονται. Προσωπικά συμπεριφέρομαι όπως μου συμπεριφέρονται και θα φτάσω σε σημείο να προσβάλλω μόνο αν προσβάλλομαι. Αλλά ναι το ότι πρέπει να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά μας είναι αδιαμφισβήτητο Δεν θα το έλεγα,οι Ελληνίδες είναι πιστεύω κατά γενική ομολογία πιο αγενείς εν συγκρίσει με τις Ευρωπαίες. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις με γλοιώδεις τύπους,αλλά σε νορμάλ καταστάσεις. Ακόμη ξέρω πολλές περισσότερες περιπτώσεις Ελληνίδων που έχουν καβαλήσει το καλάμι από αλλοδαπές(δίχως να υπάρχει αιτιολογία). Προσωπική εκτίμηση πάντα,ίσως έπεσα σε περιπτώσεις και είμαι προκατειλημμένος. - Δεν θα είχα πρόβλημα να έβαζα φωτογραφία αλλά σκέφτομαι πως μπορεί να με δει κανάς γνωστός και μετά να μου έρθει να μου πετάξει γιαούρτια.Έχω παρατηρήσει ακόμα και εδώ στο forum και το έχω ξαναπεί πως μια γυναίκα να βάλει φωτογραφία μαζεύει 20 like και ένας άντρας ΖΗΤΗΜΑ 2-3. Τι ακριβώς περίμενες σε τεχνολογικό φόρουμ με συντριπτική πλειοψηφία αντρών; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sargath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Τι ακριβώς περίμενες σε τεχνολογικό φόρουμ με συντριπτική πλειοψηφία αντρών; Θα ακουστεί άσχημο αλλά τέλος πάντων. Λιγότερη πείνα,περισσότερη αξιοπρέπεια. Αξία δίνετε στις γυναίκες δίνοντας 800 like εδώ και στο facebook και μετά πάνε στον κάθε κακομοίρη σαν και εμένα και το παίζουν θεές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Θα ακουστεί άσχημο αλλά τέλος πάντων. Λιγότερη πείνα,περισσότερη αξιοπρέπεια. Αξία δίνετε στις γυναίκες δίνοντας 800 like εδώ και στο facebook και μετά πάνε στον κάθε κακομοίρη σαν και εμένα και το παίζουν θεές. Καλή τύχη εάν περιμένεις να γίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχει λόγος που υπάρχουν τόσες πολλές attention hares στο ίντερνετς και IRL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις