Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο πρώτο χέρι εννοώ

τι εντύπωση αποκόμισα εγώ από τα παιδιά εδώ μέσα

πάντα κύριοι στα πμ και καθώς πρέπει

φαντάστηκα όμως ότι αφού μιλάνε σε μένα τόσο καλά έτσι καλά θα μιλάνε και στις υπόλοιπες κοπέλες

Ρε σταβι την χαζή μου κάνεις τωρα? :-D  καταλαβες τι θελω να πω , και μη βάζεις το χέρι σου στη φωτια για κανεναν.

• Like 1
  • Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε σταβι την χαζή μου κάνεις τωρα? :-D  καταλαβες τι θελω να πω , και μη βάζεις το χέρι σου στη φωτια για κανεναν.

όχι λυπάμαι δεν κατάλαβα αλλά τέλος πάντων

δεν έχει και τόση σημασία...

άλλωστε οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν οτι γύρω τους γινονται σόδομα και γόμορα όταν στην ουσία δε γίνεται τίποτα.

Εκτός κι αν ένα χαζοφλερτάκι σε πμ θεωρείται big deal

images?q=tbn:ANd9GcQc0zMuZMeqzh97MloCiAS

• Like 3
Δημοσ.

Υ.Γ από τους καθώς πρέπει κυρίους που μου έχουν στείλει κατά καιρούς πμ, εξαιρείται σαφώς ο μαλάκας που μου έστειλε

"απλα ελεεινή" ως τιτλο και απο κάτω ένα καρο μαλακίες και κράξιμο απλά και μόνο γιατί είχα ποστάρει αυτό σε μια μαλακία fake ιστορία που είχε γράψει

images?q=tbn:ANd9GcRYqCVsgy_H4de5Y-lLIRn

αλλά αυτός δεν πιάνεται, ουτως ή άλλως

• Like 2
Δημοσ.

όχι λυπάμαι δεν κατάλαβα αλλά τέλος πάντων

δεν έχει και τόση σημασία...

άλλωστε οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν οτι γύρω τους γινονται σόδομα και γόμορα όταν στην ουσία δε γίνεται τίποτα.

Εκτός κι αν ένα χαζοφλερτάκι σε πμ θεωρείται big deal

images?q=tbn:ANd9GcQc0zMuZMeqzh97MloCiAS

χαχαχαχαχα κορυφαια εικονα!!!!!

Καλα για μενα το πμ δεν πιάνεται καν σαν φλερτ αλλα τεσπα

Δημοσ.

Αχ βρε Σταβι...και είσαι 10 χρόνια εδώ μέσα ε;

τι να σου πω, εγώ, τόσα χρόνια, δεν κατάλαβα να γίνεται και τίποτα φοβερό

ξέρω ότι κάποια παιδιά έχουν μια πολυ ομορφη σχέση

ξέρω ότι υπήρχε και κάποια άλλη σχέση

αλλά αυτό δε σημαίνει οτι το κάναμε εδώ μέσα μπείτε σκυλοι αλέστε.

Αυτό θα το λεγα αν εβγαινε κόσμος απο δω μέσα με κοπέλες αβέρτα και γινόταν κάτι, αλλού δεν υπάρχουν ρε συ κοπέλες.. τι συζητάμε;

τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ το μπλα μπλα δε μου έχει δώσει σε καμία περίπτωση την εντύπωση της μπουρδελόκατάστασης που επικρατεί στα άλλα site όπως badoo, zoo και τα σχετικά..

απέχει μίλια φωτος

εκεί ήθελα να καταλήξω

Δημοσ.

Χαχαχ pm αυτά σε παρακαλώ :Ρ

αμα σου πει Αθηνα - Πειραιας ειναι το ιδιο , KILL him with fire !!!!

/nenya slaps panosno1com with a large trout :P

για να ειμαι ontopic σχετικα με mirc

θυμαμαι στο grnet [κατα 99 %] που στο καναλι #greekmp3 , #mp3z και ενα αλλο, κατεβαζα τραγουδια!!

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι κάτι πρώην να τρολλάρουν την Στάβη με διπλά accounts εδώ μέσα... τι τραβάει κι αυτή η κοπέλα. Την βρίσκουν φιλότιμη και την εκμεταλλεύονται.

Πάντως και για το internet dating, μην νομίζετε ότι παίζει κανά ευνοϊκό ratio ανδρών/γυναικών επειδή δεν είναι forum... περισσότεροι είναι οι άνδρες κι εκεί πέρα, με αρκετά ψεύτικα προφίλ γυναικών.

Βασική η λύση είναι μια (αυτό για σένα DDevil :P):

http://www.protothema.gr/world/article/506068/kina-poia-einai-i-sex-capital-stin-hora-pou-oi-andres-ehoun-treis-gunaikes/ (προσφορά/ζήτηση)

Αν ήταν έτσι όλος ο κόσμος (λίγοι άντρες, πολλές γυναίκες), παίζει να είχαμε μητριαρχία και εντελώς διαφορετική κοινωνική κουλτούρα και δομή κοινωνίας... έτσι ήταν κάποιες αρχαίες κοινωνίες (π.χ. Μινωική Κρήτη).

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι κάτι πρώην να τρολλάρουν την Στάβη με διπλά accounts εδώ μέσα... τι τραβάει κι αυτή η κοπέλα. Την βρίσκουν φιλότιμη και την εκμεταλλεύονται.

όπως βλέπεις δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο

δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο

Δημοσ.

e-steki.gr

Είχα κάνει σχέση από εκεί μέσα, έχω γνωρίσει πολύ κόσμο για καφέ κτλ και γενικώς το λες και νυφομάγαζο για σπασίκλες (ήμουν η εξαίρεση για αυτό και με την μια το τσίμπησα το γκομενάκι).

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...