Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι δεν ειναι? ΚΑΙ σαιτ για γνωριμιες?!

όχι πάντως δεν ειναι site για γνωριμιες

σπανιως βγαινει κάποιος με κάποιον

ενώ στο υπόλοιπα site αυτός ειναι ο σκοπός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μην σου τύχει να είσαι operator σε channel με εφήβους και να πλακώνονται κάθε μέρα για ηλιθιότητες. :P

Μπα σε μενα δεν κάνανε τέτοια πέφτανε 3-4 καλές καμπάνες και οσο ημουν μέσα ηταν παναγιες.

όχι πάντως δεν ειναι site για γνωριμιες

σπανιως βγαινει κάποιος με κάποιον

ενώ στο υπόλοιπα site αυτός ειναι ο σκοπός

Αφου γινονται συνεχεια συναντησεις ρε μεταξυ των μελων. Για να γνωριστουν τα μελη μεταξυ τους γινεται αυτο. Επισημα δεν ειναι σαιτ γνωριμιων αν αυτο εννοεις.

• Moderators

dalnet #hellas.

Μια φορα θυμαμαι ειχα παρει και voice + !!! :P

Ποσο πιο αθωα ηταν τοτε τα πραγματα?

Ουτε fb ουτε viber ουτε ιστοριες!!!

Ωραια χρονια..πραγματικα.

Εγω ημουν παντα +voiced στο worldchat και καποιες φορες εκανα και op  :lol: 

Πλακα ειχε η φαση, ετσι μου ρχεται να μπω να δω τι παιζει πια εκει, αλλα βαριεμαι να εγκαθιστω παλι το mirc :P

Εμενα με κανανε προισταμενο! Ειχα γινει operator! Με βλέπανε τα γκομενακια και γουσταρανε εξουσια χαχα!!! :D

Kαλα νταξει, opped στο hellas του grnet? Χαρα στο κουραγιο σου!!

• Like 2

Αφου γινονται συνεχεια συναντησεις ρε μεταξυ των μελων. Για να γνωριστουν τα μελη μεταξυ τους γινεται αυτο. Επισημα δεν ειναι σαιτ γνωριμιων αν αυτο εννοεις.

καταλαβαίνεις ποιος είναι ο σκοπός των site γνωριμιών;

τι σχέση έχει το ινσόμνια μ'αυτά τα site, εδώ οι κοπέλες είναι μετρημένες στα δάχτυλα..

το οτι συναντιώμαστε για να δούμε με ποιους μιλάμε δεν ειναι για να δούμε οι άντρες τις γυναίκες και οι γυναίκες τους άντρες.

Τα παιδιά θα συναντιότουσαν μεταξύ τους ακομα κι αν δεν υπήρχε ουτε μια γυναίκα στο site

Εγω ημουν παντα +voiced στο worldchat και καποιες φορες εκανα και op   :lol:

Πλακα ειχε η φαση, ετσι μου ρχεται να μπω να δω τι παιζει πια εκει, αλλα βαριεμαι να εγκαθιστω παλι το mirc :P

Kαλα νταξει, opped στο hellas του grnet? Χαρα στο κουραγιο σου!!

No. Στο Mad.gr ημουν , ΜΑς ΤΗΝ πέφτανε και κλώνοι με flood attacks. 

καταλαβαίνεις ποιος είναι ο σκοπός των site γνωριμιών;

τι σχέση έχει το ινσόμνια μ'αυτά τα site, εδώ οι κοπέλες είναι μετρημένες στα δάχτυλα..

το οτι συναντιώμαστε για να δούμε με ποιους μιλάμε δεν ειναι για να δούμε οι άντρες τις γυναίκες και οι γυναίκες τους άντρες.

Τα παιδιά θα συναντιότουσαν μεταξύ τους ακομα κι αν δεν υπήρχε ουτε μια γυναίκα στο site

Πιστευω παρασκηνιακα παιζουν γνωριμιες απλα δεν βγαινουν να το φωνάξουν δημοσια εδω. Και σκηνικα έχουν γινει ειμαι σιγουρος

και εντάξει μη συγκρινουμε με παλια , παλιοτερα τουλαχιστον στα τσατ που εμπαινα εγω οι κοπελες δεν το κουραζαν και πολυ βασικα πάντα υπηρχαν και τα βαρεμένα που έμπαιναν για να σπάσουν πλακα και να χάσουν χρονο αλλα θυμαμαι δεν δυσκολευοσουν ιδιαιτερα να βγάλεις γνωριμια. Τωρα ειναι δυσκολοτερο γιατι χρησιμοποιουν το Ιντερνετ πιο πολυ για να μιλησουν παρα για να γνωριστουν αλλα στο χερι ολων ειναι να ξαναγινει έτσι. Οι άντρες ειμαστε σιγουρα πιο προθυμοι πιστευω :-D

• Like 2

Πιστευω παρασκηνιακα παιζουν γνωριμιες απλα δεν βγαινουν να το φωνάξουν δημοσια εδω. Και σκηνικα έχουν γινει ειμαι σιγουρος

εγώ πάλι πιστεύω οτι δεν τρέχει τιποτα

όλο κι όλο 5 κοπέλες ήμαστε

και στο λέω απο πρωτο χέρι, ότι τα παιδιά εδώ μέσα δεν είναι πεφτουλες, ακριβως γιατί αντιλαμβάνονται οτι ειναι τεχνολογικό φόρουμ και όχι site γνωριμιών

Ποιον Maus? βγηκες και με άλλον? τον Αληθινο εννοουσα!!!

Η σταβι έκανε την χάρη στον αληθινό και βγήκε μαζί του

και εγώ έκανα την χάρη στην σταβι και βγήκα μαζί της !

χαχααχααχαχα πλάκα κάνω ρε εξάλλου δεν βγήκαμε ποτέ,  έτσι για χαβαλέ το είπαμε, καμία σχέση !

εγώ πάλι πιστεύω οτι δεν τρέχει τιποτα

όλο κι όλο 5 κοπέλες ήμαστε

και στο λέω απο πρωτο χέρι, ότι τα παιδιά εδώ μέσα δεν είναι πεφτουλες, ακριβως γιατί αντιλαμβάνονται οτι ειναι τεχνολογικό φόρουμ και όχι site γνωριμιών

Απο αυτες που μιλανε συχνα μονο μετράω σιγουρα καμια 15. Μπορει να υπάρχουν κρυφά ζευγαράκια που δεν το έχουν πει ποτε σε κανεναν που το ξέρεις εσυ? και μου λες κιολας απο πρωτο χέρι που ξές τι κάνει ο αλλος ή η αλλη στη ζωη του?

• Like 1

επανερχομαι στο θέμα έχω κανει γνωριμια πολυ καλη και απο το σχεσεις.γρ οταν δεν ειχε τις χρεώσεις τωρα σιγα μην τους έδινα και λεφτά. Επισης και το τσατ του ρυθμου 94.9 μάζευε τυπισσες που γουσταραν παιχνιδι.

• Like 1

Το καλύτερο παιχνίδι γίνεται αν πας Σύνταγμα μια ωραία μέρα με κίνηση και μιλήσεις με αρκετό κόσμο...

Το internet είναι hit or miss.

Καλα ναι εννοειται οι γνωριμιες απεξω ειναι άλλο κεφάλαιο εκει να δεις τι γινοτανε. Την έχουμε πεσει στα πιο απιστευτα σημεια με κάτι φιλους. Δεν τις υπολογιζαμε οτι γουσταραμε κάναμε χωρις να γινομαστε κάφροι βεβαια ... αλλα δεν μας ένοιαζε αμα η άλλη μας πει καμια μαλακια σε στυλ τι πεφτουλες ειστε εσεις ρε κτλπ ....

Απο αυτες που μιλανε συχνα μονο μετράω σιγουρα καμια 15. Μπορει να υπάρχουν κρυφά ζευγαράκια που δεν το έχουν πει ποτε σε κανεναν που το ξέρεις εσυ? και μου λες κιολας απο πρωτο χέρι που ξές τι κάνει ο αλλος ή η αλλη στη ζωη του?

Απο πρώτο χέρι εννοώ

τι εντύπωση αποκόμισα εγώ από τα παιδιά εδώ μέσα

πάντα κύριοι στα πμ και καθώς πρέπει

φαντάστηκα όμως ότι αφού μιλάνε σε μένα τόσο καλά έτσι καλά θα μιλάνε και στις υπόλοιπες κοπέλες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...