Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

mIRC παιδες..

χαχαχ

Υπαρχει ακομα???

Κατα το 2000 το τιμουσα...Αλλα τοτε τα πραγματα ηταν πολυ αλλιωτικα σε σχεση με τωρα...Ουτε φωτο δεν ειχαμε :P

Μπαίνω ακόμα, το GRNet ψοφάει αργά αργά μέχρι να κλείσει κάποια στιγμή.

Γνώριζα και το mad chat που είπε ο Devil.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Το mirc ηταν γαματο back then, αν και δεν εμπαινα grnet τοσο, προτιμουσα DalNet και worldchat. Νομιζω ενα μεγαλο κομματι των αγγλικων μου προεκυψε απο κει :lol: 

Ηξερα μια περιοδο μια κοπελα που συχναζε στο mad chat και μου ελεγε για πολλες γνωριμιες απο κει παντως.

• Like 3

τον maus?

δεν ειναι το ίδιο ρε, καμία σχέση.

Στα site γνωριμίας οι περισσότεροι μπαίνουν με σκοπό άλλο

πέρασες το ινσομνια για site γνωριμιών;

Ποιον Maus? βγηκες και με άλλον? τον Αληθινο εννοουσα!!!

Κατα τα αλλα σε καταλαβαινω δεν ειναι του στυλ αυτες οι γνωριμιες. :cry:  Καταλαβα τι θες να πεις εντάξει!

Το mirc ηταν γαματο back then, αν και δεν εμπαινα grnet τοσο, προτιμουσα DalNet και worldchat. Νομιζω ενα μεγαλο κομματι των αγγλικων μου προεκυψε απο κει :lol:

Ηξερα μια περιοδο μια κοπελα που συχναζε στο mad chat και μου ελεγε για πολλες γνωριμιες απο κει παντως.

Μεγάλο νυφοπάζαρο το mad chat!

πέρασες το ινσομνια για site γνωριμιών;

Γιατι δεν ειναι? ΚΑΙ σαιτ για γνωριμιες?!

Πλέον το e-νυφοπάζαρο γίνεται στα social media, τα οποία σκότωσαν το IRC...

Και το φβ εχει πεσει , το χρησιμοποιουν πλεον για άλλες χρησεις τα κοριτσάκια :-D

• Like 1

dalnet #hellas.

Μια φορα θυμαμαι ειχα παρει και voice + !!! :P

Ποσο πιο αθωα ηταν τοτε τα πραγματα?

Ουτε fb ουτε viber ουτε ιστοριες!!!

Ωραια χρονια..πραγματικα.

• Like 2

dalnet #hellas.

Μια φορα θυμαμαι ειχα παρει και voice + !!! :P

Ποσο πιο αθωα ηταν τοτε τα πραγματα?

Ουτε fb ουτε viber ουτε ιστοριες!!!

Ωραια χρονια..πραγματικα.

Εμενα με κανανε προισταμενο! Ειχα γινει operator! Με βλέπανε τα γκομενακια και γουσταρανε εξουσια χαχα!!! :D

• Like 2

Τι ήθελες να πω; :P

Από το 2013 χρησιμοποιώ το mirc (έχω δοκιμάσει και το hexchat από irc clients) σταθερά.

Ωραία θα ήταν να το είχα πετύχει στα πάνω του (τουλάχιστον εδώ ελλάδα).

Αναμνησεις...κατι με large trout κατι /me blah blah nickserv κλπ...Αταξια στο μυαλο αυτη την στιγμη!!!Θυμαμαι ελαχιστα

Θυμαμαι μια φορά ενας εβριζε και εγω ημουν κατεβασμενος χωρις op και του λεγα να ηρεμησει λιγο και αυτος ελεγε θα του κλασω και τέτοια σε κάποια φάση ανεβαινω και του λεω ελα τι θα κανεις τωρα θα ηρεμησεις ή θα σε σουτάρω? :cry:  σταματησε προς στιγμη και λιγο πριν φυγει εριξε ενα μπινελικι μαζεμενο και αμεσως μετα εκανε quit hahahaha μπηκε ξανα μετα απο κανα μισάωρο και παριστανε τον άγνωστο :devil:

• Like 1

Ποιον Maus? βγηκες και με άλλον? τον Αληθινο εννοουσα!!!

Κατα τα αλλα σε καταλαβαινω δεν ειναι του στυλ αυτες οι γνωριμιες. :cry:  Καταλαβα τι θες να πεις εντάξει!

Μεγάλο νυφοπάζαρο το mad chat!

Γιατι δεν ειναι? ΚΑΙ σαιτ για γνωριμιες?!

τον αληθινό τον είχα δει λίγες μέρες πιο πριν στη συνάντηση που είχαμε κάνει.

Όλα τα πράγματα που κάνεις με άλλους ανθρώπους σκοπο έχουν να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους

απλά σε ένα φορουμ γνωρίζεσαι καλύτερα γιατί γράφει ο άλλος για μεγάλο διάστημα και για διάφορα θέματα, οποτε you get to know him better

Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και σε ένα site γνωριμιών, αλλά εκεί η συζήτηση είναι προσωπική και ο άλλος μπορεί εύκολα να σου πει αυτά που θέλεις να ακούσεις..

Είμαι 10 χρόνια στο ινσομνια, έχω βγει και με άλλους.

• Like 2

Θυμαμαι μια φορά ενας εβριζε και εγω ημουν κατεβασμενος χωρις op και του λεγα να ηρεμησει λιγο και αυτος ελεγε θα του κλασω και τέτοια σε κάποια φάση ανεβαινω και του λεω ελα τι θα κανεις τωρα θα ηρεμησεις ή θα σε σουτάρω? :cry:  σταματησε προς στιγμη και λιγο πριν φυγει εριξε ενα μπινελικι μαζεμενο και αμεσως μετα εκανε quit hahahaha μπηκε ξανα μετα απο κανα μισάωρο και παριστανε τον άγνωστο :devil:

Μην σου τύχει να είσαι operator σε channel με εφήβους και να πλακώνονται κάθε μέρα για ηλιθιότητες. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...