the other one Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγώ το τιντερ το γνώρισα το καλοκαίρι,από τότε με πολύ μικρή χρήση(το βάζω για λιγο,το βγαζω κτλ δηλαδή) το κονtερ εχει γράψει πάνω απο 10! οι περισσότερες από αυτές αρκετά καλές -ηλικία 28με38 -βαθμός δυσκολίας 0! ps. 1 δεν υπάρχει λογος για ψεματάκια , ουτε το παίζω ιστορία ούτε μυθομανής ειμαι , την ευκολία του σεξ μέσω του νετ αναδεικνύω! ps. 2 οκ εχω 3-4 πολύ ψαρωτικες φωτογραφίες κ αυτό ισως κάνει το πράγμα λιγο πιο εύκολο ! 10 ή 10! ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγώ το τιντερ το γνώρισα το καλοκαίρι,από τότε με πολύ μικρή χρήση(το βάζω για λιγο,το βγαζω κτλ δηλαδή) το κονtερ εχει γράψει πάνω απο 10! οι περισσότερες από αυτές αρκετά καλές -ηλικία 28με38 -βαθμός δυσκολίας 0! ps. 1 δεν υπάρχει λογος για ψεματάκια , ουτε το παίζω ιστορία ούτε μυθομανής ειμαι , την ευκολία του σεξ μέσω του νετ αναδεικνύω! ps. 2 οκ εχω 3-4 πολύ ψαρωτικες φωτογραφίες κ αυτό ισως κάνει το πράγμα λιγο πιο εύκολο ! Εγω παντως το ειχα χρησιμοποιήσει το καλοκαιρι Αθήνα και Ευρώπη και το μονο σχετικο που μου προτεινε ηταν η Πιπίτσα από Αυστραλία. Τραγικοτερο δε γινόταν. Ααα ναι, με τρολαρε και ένα bot, η pepper από Αμερική. Έφαγε ξήλωμα σε χρόνο dt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 αν γινεις αντμιν σε σελιδα με μιμιδια ειναι στανταρακι το σεξ με φανζ, και μαλιστα στοχευμενο χιουμορ προσελκυει στοχευμενο κοινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Πρώτο το Badoo, δεύτερο το Tinder στη λίστα των πιο επιτυχημένων dating εφαρμογών στην κόσμο http://www.naftemporiki.gr/story/1066691/proto-to-badoo-deutero-to-tinder-sti-lista-ton-pio-epituximenon-dating-efarmogon-stin-kosmo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 δε μπορω να φανταστω πετυχημενο ντεητ απο το μπαντου :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 δε μπορω να φανταστω πετυχημενο ντεητ απο το μπαντου :/ Γιατι;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι;;;; ανθρωπος που καταδεχεται να χρησιμοποιει τετοιο ιντερφεης σιγουρα δεν είναι ντεηταμπλ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Dating site ειναι, όχι Web devs portal 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εφαρμογες τυπου tinder, πιστευω ειναι καθαρα 'κρεβατο-εφαρμογες'! Δεν το εχω ψαξει, αλλα δεν νομιζω εχει υποχρεωτικο προφιλ, οποτε ολη η φαση ειναι με photo browsing? Οτι δουν τα ματια δηλαδη, και μετα ραντεβου στα τυφλα. Σοβαρη, δηλαδη εστω μια πες νορμαλ σχεση, το θεωρω απιθανο να κατσει απο εκει μεσα... Για badoo δεν ξερω τι παιζει, αν ξερει καποιος ας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ευτυχως στα γκει αππς υπαρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμος οποτε τα αππς είναι αξιοπρεπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ουτε που ηξερα οτι υπαρχουν τετοια.. Τωρα ειναι αργα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ουτε που ηξερα οτι υπαρχουν τετοια.. Τωρα ειναι αργα Καλό είναι να διευκρινίσεις αν εννοείς τα sites του τίτλου ή τα apps του τελευταίου μηνύματος πριν το δικό σου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 χαχαχα τα sites γενικα γνωριμιων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχει και το Winks απο Ελληνες φτιαγμενο το οποιο σου λεει γυρω σου ποιοι υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχει και το Winks απο Ελληνες φτιαγμενο το οποιο σου λεει γυρω σου ποιοι υπαρχουν τελειο σαν ιδεα αλλα φεηλ υλοποιηση, καταπινει μπαταρια, πολλα περμισιονς και κακο γιουζερμπεης. επισης γκρουπαρει κοσμο ανα περιοχη, οποτε δε βοηθαει οντως. ειχα υπερενθουσιαστει όταν το ειχα πρωτοδει, ειχα μιλησει και με τους ντεβς αλλα τιποτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις