SilkyN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Εάν ήμουν γυναίκα, θα έλεγα ακριβώς το ίδιο επειδή δεν είμαι τυφλός και βλέπω την γαϊδουριά με την οποία αντιμετωπίζουν τους περισσότερους. Αναγνωρίζω φυσικά ότι υπάρχουν και αρκετοί κάφροι, αυτοί όμως (τουλάχιστον στην ευρύτερη περιοχή στην οποία κατοικώ) είναι ελάχιστοι. Ρε συ, οι κλασσικές ατάκες είναι "Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια" και "Όλες οι γυναίκες είναι τάνες". Κανένα από τα δύο δεν ισχύει. Αν τα κριτήρια σου είναι γουρούνια και τάνες, μην παραπονιέσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ρε συ, οι κλασσικές ατάκες είναι "Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια" και "Όλες οι γυναίκες είναι τάνες". Κανένα από τα δύο δεν ισχύει. Αν τα κριτήρια σου είναι γουρούνια και τάνες, μην παραπονιέσαι. Όταν ένας άνδρας πάει/προσπαθεί να προσεγγίσει μια κοπέλα και εκείνη αμέσως αρχίζει τα "Κοίτα ρε τον πέφτουλα" και αρχίζει να ρίχνει αγενέστατες χυλόπιτες, πώς θέλεις να την χαρακτηρίσουμε; Το άσχημο όμως είναι ότι εκείνη ήδη χαρακτήρισε τον άλλον τον καημένο και τον στόλισε με χίλια δυο επίθετα χωρίς να τον αντιπροσωπεύουν. Αυτή η κυριότερη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarrinakiXelwnaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 προσπαθήστε να βγαίνετε περισσότερο έξω απο το σπίτι και δεν σας χρειάζονται site γνωριμιών και κουραφέξαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Όταν ένας άνδρας πάει/προσπαθεί να προσεγγίσει μια κοπέλα και εκείνη αμέσως αρχίζει τα "Κοίτα ρε τον πέφτουλα" και αρχίζει να ρίχνει αγενέστατες χυλόπιτες, πώς θέλεις να την χαρακτηρίσουμε; Το άσχημο όμως είναι ότι εκείνη ήδη χαρακτήρισε τον άλλον τον καημένο και τον στόλισε με χίλια δυο επίθετα χωρίς να τον αντιπροσωπεύουν. Αυτή η κυριότερη διαφορά. Ενώ αν την πέσει μια κοπέλα (η οποία είναι χάλια εμφανισιακά γι' αυτόν) σε κάποιον, θα πει μπράβο αυτοπεποίθηση η κοπέλα, μπορεί προσωπικά να μην μου αρέσεις, αλλά θαυμάζω το θάρρος σου. Ή αν κάνουν εντέλει κάτι, δεν υπάρχει η πιθανότητα να σκεφτεί κάτι άσχημο γι' αυτήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ενώ αν την πέσει μια κοπέλα (η οποία είναι χάλια εμφανισιακά γι' αυτόν) σε κάποιον, θα πει μπράβο αυτοπεποίθηση η κοπέλα, μπορεί προσωπικά να μην μου αρέσεις, αλλά θαυμάζω το θάρρος σου. Ή αν κάνουν εντέλει κάτι, δεν υπάρχει η πιθανότητα να σκεφτεί κάτι άσχημο γι' αυτήν. Δεν ξέρω για τις δικές σου παρέες, αλλά όλοι στην παρέα μου που τους ξέρω χρόνια, είμαι 100% σίγουρος ότι αυτό θα έκαναν (το bold). Κι εμένα μπορεί να μην με εξιτάρει εμφανισιακά καθόλου μια γυναίκα, αυτό τί σημαίνει, ότι πρέπει να είμαι αγενής προς αυτήν; Δυστυχώς όμως δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο οι (περισσότερες από τις) σύγχρονες Ελληνίδες (λόγω των παραμυθιών που τους πλάσαραν από μικρή ηλικία οι οικογένειές τους) με αποτέλεσμα να μην έχουν τρόπους και να μας απωθούν. Έτσι, μας έχετε δημιουργήσει την προκατάληψη ότι όλες σας είστε έτσι (κάτι το οποίο είναι λάθος φυσικά, αλλά η μπάλα δυστυχώς σάς παίρνει όλες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarrinakiXelwnaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω για τις δικές σου παρέες, αλλά όλοι στην παρέα μου που τους ξέρω χρόνια, είμαι 100% σίγουρος ότι αυτό θα έκαναν (το bold). Κι εμένα μπορεί να μην με εξιτάρει εμφανισιακά καθόλου μια γυναίκα, αυτό τί σημαίνει, ότι πρέπει να είμαι αγενής προς αυτήν; Δυστυχώς όμως δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο οι (περισσότερες από τις) σύγχρονες Ελληνίδες (λόγω των παραμυθιών που τους πλάσαραν από μικρή ηλικία οι οικογένειές τους) με αποτέλεσμα να μην έχουν τρόπους και να μας απωθούν. Έτσι, μας έχετε δημιουργήσει την προκατάληψη ότι όλες σας είστε έτσι (κάτι το οποίο είναι λάθος φυσικά, αλλά η μπάλα δυστυχώς σας παίρνει όλες). δηλαδή αν ερχόταν κάποια και σε χούφτωνε με άσχημο τρόπο δεν θα την απωθούσες άσχημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 δηλαδή αν ερχόταν κάποια και σε χούφτωνε με άσχημο τρόπο δεν θα την απωθούσες άσχημα ? Λάθος μου που το παρέλειψα, το αναφέρω εδώ: Δεν μιλάω για καφρίλες. Παρ' όλα αυτά μου έχει τύχει και η αντίδρασή μου ήταν πιο πολύ του στυλ "Μάζεψε τα χέρια σου μη μας πάρουν χαμπάρι!" με ελαφρύ μειδίαμα στα χείλη. Βέβαια μπορεί να έπαιζε ρόλο και το ότι υπήρχε οικειότητα μεταξύ μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 δηλαδή αν ερχόταν κάποια και σε χούφτωνε με άσχημο τρόπο δεν θα την απωθούσες άσχημα ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Αυτο εδω σαν ειναι γνωστο; Tinder http://news247.gr/eidiseis/texnologia/tinder_ekplhksh_pws_to_online_dating_pernaei_se_allo_epipedo_kai_allazei_tis_sxeseis.3137157.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δεν θα ξεχασω τις πρωτες ηλεκτρονικες επαφες, τελη δεκαετιας '90, με το αντιθετο φυλο, μεσω irc, και text chatting!Ποσο πρωτογονο φαινεται τωρα! Και ομως, τοτε ηταν επανασταση. Μπορουσες πχ απο Ελλαδα να συνομιλησεις με κοσμο σε αλλες χωρες, με μικρη χρεωση-οτι πληρωνες για το internet σου ουσιαστικα. Εν τω μεταξυ, ελαχιστες γυναικες ηταν τοτε δικτυωμενες, πιθανως πρεπει να ηταν αρκετα nerds....Ουτε φωτο, ουτε τιποτε, αρχικα τουλαχιστον (αμα ηθελε σου εστελνε στην πορεία).Εντελως στα τυφλα μιλαμε.Περιεργα χρονια, καμια σχεση με σημερα φυσικα.Σημερα με τα daing sites τουλαχιστον βλεπεις και φωτο, ενα προφιλ τελωσπαντων.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 αλλαξε στοχο και σαιτ. στο μπαντου δε μιλανε απο ελληνιδες μονο μεγαλες και συνηθως παντρεμενες(καλη φαση) προσπαθησε με ξενες εχει σαιτ, ρωσιδες ουκρανες πολυ πιο ομορφες και μιλανε απαντανε, δεν καθονται σιγουρα αλλα ξεκινας πιο ευκολα κουβεντα. δε σου λεω οτι αμα δεν αυτο κανονικα με αυτες θα πηγαινεις με 10 μοντελα καθε μερα αλλα ειναι πιο προσεγγισημες φτανει πια με τα παρταλια τις ελληνιδες που νομιζου οτι η επαφη και το σεξ πρεπει να το πουλανε εδω σε μαγαζι πας για ποτο και ερχεται η αλλη να σου σερβιρει με μουτρα,παρταλια προσεξε αν θα παντρευτεις πολυ πιθανο να σε χωρισει να σου παρει το παιδι και να σε βαζει να πληρωνεις διατροφες και το θεμα ειναι οτι οι πιο πολλες δεν κανουν για να αναθρεψουν παιδια δεν εχουν αξιες ουτε ηθικη ουτε καν καλλιεργεια να μεταδωσουν στο παιδι η κλαψα δεν βοηθαει πουθενα οχι γκομενα ουτε γνωστος για καφε δε θα σε θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Το να στοχευει καποιος σε ελληνιδες, ειναι απο τις χειροτερες επιλογες γυναικων που μπορει να κανει κανείς...θα λεγα οτι παει γυρευοντας για προβληματα και μπελαδες....+του οτι χανει οτι αλλο πλεονεκτημα προσφερουν οι ξενες. Οπως τα λεει ο runner25: "φτανει πια με τα παρταλια τις ελληνιδες που νομιζου οτι η επαφη και το σεξ πρεπει να το πουλανε" "εδω σε μαγαζι πας για ποτο και ερχεται η αλλη να σου σερβιρει με μουτρα,παρταλια" "προσεξε αν θα παντρευτεις πολυ πιθανο να σε χωρισει να σου παρει το παιδι και να σε βαζει να πληρωνεις διατροφες" και λιγα λες.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Το να στοχευει καποιος σε ελληνιδες, ειναι απο τις χειροτερες επιλογες γυναικων που μπορει να κανει κανείς...θα λεγα οτι παει γυρευοντας για προβληματα και μπελαδες....+του οτι χανει οτι αλλο πλεονεκτημα προσφερουν οι ξενες. Οπως τα λεει ο runner25: "φτανει πια με τα παρταλια τις ελληνιδες που νομιζου οτι η επαφη και το σεξ πρεπει να το πουλανε" "εδω σε μαγαζι πας για ποτο και ερχεται η αλλη να σου σερβιρει με μουτρα,παρταλια" "προσεξε αν θα παντρευτεις πολυ πιθανο να σε χωρισει να σου παρει το παιδι και να σε βαζει να πληρωνεις διατροφες" και λιγα λες.... δεν κανουν για να αναθρεψουν παιδια δεν εχουν αξιες ουτε ηθικη ουτε καν καλλιεργεια να μεταδωσουν στο παιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 γενικα στο ελλαδισταν γυναικες: πουτσ@ λουσα και χορος ανδρες: τσοντα μπαλα και μπουζουκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις