Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 γμσετα κι εγώ αυτό έχω καταλάβει.. το καλοκαίρι όπου και να πήγαινα βραδινή έξοδο γκόμενες με το κινητό στο χέρι έβγαζαν φώτος και ανέβαζαν FB.. ξενέρωμα.. κανείς δεν μιλούσε με κανένα.. Εχει καταντήσει αηδία το όλο θέμα . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τελικά θα κάνει κανένας αναλυτικό ποστ για τα site γνωριμιών, αν φέρνουν αποτέλεσμα κλπ. ή θα συζητάμε πάλι για το πόσο καριόλες είναι οι γυναίκες και πόσο κάγκουρες οι άντρες; Άντε, κάντε κανα review ρε παιδιά! Να ξέρουμε κι εμείς οι λέφτερες αν πρέπει να φτιάξουμε προφίλ για να βρούμε γκομενάκι. Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App οι ποιες τι θα κανετε???? Δεν κατανοείς την έννοια 'λέφτερες' Τουφάκο; Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2013 από *nenya* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Παντως και εγω ειμαι υπερ μιας δραστηριοτητας, ειτε ειναι μια ξενη γλωσσα, γυμναστηριο(στη χειροτερη θα γινεις fitgirl/fitboy..) η κατι αλλο εναντι αυτων των sites.. Απο την αλλη εξαρτάται και τι θες να γνωρισεις πανω απο ολα, για μια φορα οπως ειπαν οι προηγούμενοι εχει υλικο σιγουρα.. Για σχεση δεν νομιζω να εχεις μεγάλη τυχη σε αυτα τα site, παντα υπαρχει και η εξαίρεση βεβαια... Θα ριξω κανα review στo Badoo οταν βρω χρονο να ξαναμπώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sargath Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν έφτιαξα profile σε άλλα 2 dating sites και αναμένουμε.Πολλοί θα πουν:''μα καλά σε πόσα πρέπει να γραφτείς για να καταλάβεις πως καμία δεν πρόκειται να σου κάτσει'',αλλά εγώ θα είμαι αισιόδοξος,για να δούμε για να δούμε... Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν έφτιαξα profile σε άλλα 2 dating sites και αναμένουμε.Πολλοί θα πουν:''μα καλά σε πόσα πρέπει να γραφτείς για να καταλάβεις πως καμία δεν πρόκειται να σου κάτσει'',αλλά εγώ θα είμαι αισιόδοξος,για να δούμε για να δούμε... Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Στην Ελλάδα αυτα δεν παιζουν αγαπητε.. οι Ελληνιδες ειναι κοριτσακια της μαμας και νομιζουν μεχρι τα 28 οτι ειναι θεογκομενες.. μετα τα 28 ψαχνουν ενα μαμακα να τους κανει παιδια και οικογενεια.. ελεινες ειναι.. εδω σε σνομπαρουν μονο που πας να τις μιλησεις.. ανασφαλη και με πολυ χαμηλη αυτοπεποιθεση οντα που θα ασχοληθουν μαζι σου μονο εφοσον σιγουρευτουν οτι εισαι αρκετα μαμακας για να κανεις οτι θελουν.. του στυλ αμα δεν κανεις αυτο που λεω δεν τρως κοκο.. ασχολησου μονο με ξενες κοπελες που εχουν σχεση με Ελλαδα.. πχ εχουν αγορασει εξοχικο και ερχονται τακτικα και θελουν μπλα μπλα απο αποσταση για να θυμουνται τι ωραια που περνανε Ελλαδα.. με πιανεις.. Επιτελους, η φωνη της αληθειας! Πάντως στο Αμέρικα η γυναίκα ανάβει το πράσινο φωτάκι και μετά πάει ο άντρας και κάνει την κίνηση του ως οφείλει.. στο Ελλάδα οι γυναίκες κοιτάνε το ταβάνι και περιμένουν απο τον άντρα να τα κάνει όλα και στην τελική είναι και πολλές αγενέστατες ..κοινώς ζωντανά.. Με τη συμπεριφορά τους αποθαρρύνουν αξιόλογα άτομα και τους μένουν μόνο οι κάγκουρες..αποτέλεσμα αυτού να διαμαρτύρονται οτι δεν υπάρχουν άντρες.. Φτιάξτε τη συμπεριφορά σας άντρες γυναίκες και όλα θα είναι καλύτερα.. Οποιος θελει ας καταλαβει, οι υπολοιποι, καλο μαζοχισμο με τις ξυνο-ελληνιδες. Δεν θα το έλεγα,οι Ελληνίδες είναι πιστεύω κατά γενική ομολογία πιο αγενείς εν συγκρίσει με τις Ευρωπαίες. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις με γλοιώδεις τύπους,αλλά σε νορμάλ καταστάσεις. Ακόμη ξέρω πολλές περισσότερες περιπτώσεις Ελληνίδων που έχουν καβαλήσει το καλάμι από αλλοδαπές(δίχως να υπάρχει αιτιολογία). Τα λεμε, τα ξαναλεμε, οποιος θελει ας καταλαβει. Η ενασχοληση με ελληνιδες, ειναι πραγματικα σπαταλη χρονου, κοπου, και γιατι οχι και χρηματος. Lost case εντελως. Σαν να ψαχνεις ψυλλους στα αχυρα. Δεν αξιζει. Revolver1990 η Ελληνίδα νέα κοπέλα κουβαλά 80% τα κόμπλεξ της μάνας της. Καμία σχέση με Ευρωπαία. Όποιος είχε κάτι παραπάνω από ένα καλοκαιρινό γαμήσι με ξένη, καταλαβαίνει ακριβώς τι εννοώ. Κλάσεις ανώτερες σχεδόν στα πάντα. Οι Ελληνίδες πίνουν Λεμονάδα στις 8 το πρωί , ένα απίστευτο πράγμα ! Η καλύτερη ώρα για το κρεβάτι μαζί τους είναι 7-8 που έχουν ξυπνήσει λίγο και δεν έχουν προλάβει να βρουν κάτι να φταίει . Η Ελληνίδα δεν ξέρει να απορρίπτει .- Μηδέν , Null, Zero πράσινο πως το λένε. Θα κεράσεις ένα σφηνάκι (χωρίς να έχεις πλησιάσει καν) και θα νιώσει ενοχλημένη. Για αυτά τα 5-7 euro εσύ δούλεψες κάποια ώρα όμως . Η ξένη ξέρεις τι θα κάνει ; Θα σου μιλήσει φίλε για 5-10 μπορεί και 15 λεπτά θα σε γνωρίσει και θα σε στείλει με έναν τρόπο που θα νομίζεις ότι δεν μπήκες στο Death_Wish Bar αλλά σε Stargate Portal που σε πήγε σε έναν πλανήτη με γενετικά βελτιωμένο female breed . (Άσε που κουβαλά 10e όλα κ ολα μέσα στο τσαντάκι της και πίνει το ίδιο ποτό 3 ώρες περιμένοντας να την κεράσουν χορεύοντας βιδωμένη τα 5 βήματα saltsa που έμαθε last winter αναζητώντας τον ... ούτε και η ίδια δεν ξέρει βασικά . Ξέρεις μωρέ αυτόν τον έτσι , που θα της κάνει ΚΛΙΚ ! Ετσι ακριβως. Σκατομαθημενες, κομπλεξικες, να φταινε ΠΑΝΤΑ οι αλλοι, και να τα περιμενουν ολα ετοιμα! Μιλαμε για απιστευτο συνδυασμο της συμφορας! Παντως και εγω ειμαι υπερ μιας δραστηριοτητας, ειτε ειναι μια ξενη γλωσσα, γυμναστηριο(στη χειροτερη θα γινεις fitgirl/fitboy..) η κατι αλλο εναντι αυτων των sites.. Απο την αλλη εξαρτάται και τι θες να γνωρισεις πανω απο ολα, για μια φορα οπως ειπαν οι προηγούμενοι εχει υλικο σιγουρα.. Για σχεση δεν νομιζω να εχεις μεγάλη τυχη σε αυτα τα site, παντα υπαρχει και η εξαίρεση βεβαια... Θα ριξω κανα review στo Badoo οταν βρω χρονο να ξαναμπώ.. Ελα, τι εγινε με το review στο badoo, ακουω αρκετο κοσμο να εχει επιτυχιες, και φυσικα οχι με τις ελλεεινίδες που πρεπει να μαζοχιζεσαι για να ασχοληθεις μαζι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Επιτελους, η φωνη της αληθειας! Οποιος θελει ας καταλαβει, οι υπολοιποι, καλο μαζοχισμο με τις ξυνο-ελληνιδες. Τα λεμε, τα ξαναλεμε, οποιος θελει ας καταλαβει. Η ενασχοληση με ελληνιδες, ειναι πραγματικα σπαταλη χρονου, κοπου, και γιατι οχι και χρηματος. Lost case εντελως. Σαν να ψαχνεις ψυλλους στα αχυρα. Δεν αξιζει. Ετσι ακριβως. Σκατομαθημενες, κομπλεξικες, να φταινε ΠΑΝΤΑ οι αλλοι, και να τα περιμενουν ολα ετοιμα! Μιλαμε για απιστευτο συνδυασμο της συμφορας! Ελα, τι εγινε με το review στο badoo, ακουω αρκετο κοσμο να εχει επιτυχιες, και φυσικα οχι με τις ελλεεινίδες που πρεπει να μαζοχιζεσαι για να ασχοληθεις μαζι τους. Τι σου έχει συμβεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Βρηκα το θεμα σημερα, και θελησα να σχολιασω, οσα μηνυματα απο τις 22 σελιδες βρηκα ενδιαφεροντα. Γι'αυτο και ειναι μαζεμενα τα σχόλιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ^Μέντορα είτε τρολάρεις είτε είσαι κι εσύ περίπτωση πορνομετανάστη που μιλάει συνέχεια για Ελλεϊνίδες και τα σχετικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Τι σου έχει συμβεί; ^Μέντορα είτε τρολάρεις είτε είσαι κι εσύ περίπτωση πορνομετανάστη που μιλάει συνέχεια για Ελλεϊνίδες και τα σχετικά... Συμφωνώ στο ότι είναι υπερβολικός, αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, δεν έχει και απόλυτο άδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ρε μηπως έχεις κανα κουσούρι!!! Κανα γυάλινο μάτι, μασέλακι, κουτσος απο το ενα πόδι ή κουφός απο το ενα αφτι!!! Ψύχραιμια χιούμορ κανω! Φίλε αισιοδοξία πανω απο όλα. Βγες κ λιγο απο το σπίτι σου, δοκίμασε καμία ομαδική δραστηριότητα. Κοινωνικοποιησου! Όπως έλεγε κι ενα φιλαράκι. Τεντώσου!!! Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Συμφωνώ στο ότι είναι υπερβολικός, αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, δεν έχει και απόλυτο άδικο. Καλά, κι εγώ μπορώ να σου πω ότι οι Έλληνες είναι μ@λ@κες. Δεν θα έχω απόλυτο άδικο, μιας και υπάρχουν πολλοί. Από την άλλη, δε θα έχω και δίκιο, γιατί αν όντως πέφτω πάντα σε τέτοιους, κάποιο λάθος έχουν τα κριτήρια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλά, κι εγώ μπορώ να σου πω ότι οι Έλληνες είναι μ@λ@κες. Δεν θα έχω απόλυτο άδικο, μιας και υπάρχουν πολλοί. Από την άλλη, δε θα έχω και δίκιο, γιατί αν όντως πέφτω πάντα σε τέτοιους, κάποιο λάθος έχουν τα κριτήρια μου. Μιλάω για τον κανόνα, όχι για την εξαίρεση. Και η αλήθεια είναι ότι οι λίγες αυτές αξιόλογες Ελληνίδες ηλικίας 18-25 αποτελούν την εξαίρεση. Από την άλλην η πλειοψηφία των αξιόλογων Ελλήνων ανδρών ηλικίας 18-25 αποτελούν τον κανόνα. Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου γιατί μετά από ένα σημείο μπερδεύτηκα και μόνο που τα έγραφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μιλάω για τον κανόνα, όχι για την εξαίρεση. Και η αλήθεια είναι ότι οι λίγες αυτές αξιόλογες Ελληνίδες ηλικίας 18-25 αποτελούν την εξαίρεση. Από την άλλην η πλειοψηφία των αξιόλογων Ελλήνων ανδρών ηλικίας 18-25 αποτελούν τον κανόνα. Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου γιατί μετά από ένα σημείο μπερδεύτηκα και μόνο που τα έγραφα. Μόνο που αυτό που λες, το λες ακριβώς γιατί είσαι άντρας. Αν ήσουν γυναίκα, θα έλεγες το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μόνο που αυτό που λες, το λες ακριβώς γιατί είσαι άντρας. Αν ήσουν γυναίκα, θα έλεγες το αντίθετο. Εάν ήμουν γυναίκα, θα έλεγα ακριβώς το ίδιο επειδή δεν είμαι τυφλός και βλέπω την γαϊδουριά με την οποία αντιμετωπίζουν τους περισσότερους. Αναγνωρίζω φυσικά ότι υπάρχουν και αρκετοί κάφροι, αυτοί όμως (τουλάχιστον στην ευρύτερη περιοχή στην οποία κατοικώ) είναι ελάχιστοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις