Sargath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 μια παρενθεσούλα .. και κύκλο να έχεις δεν είναι απαραίτητο οτι θα υπάρχουν γυναίκες άντρες που να σε ενδιαφέρουν. Οπότε πρέπει να κυνηγάς και δεν είναι εύκολο αυτη την περίοδο που ο κόσμος έχει ενα κάρο προβλήματα.. Παλιότερα ηταν πιο εύκολα τα πράγματα είναι η αίσθηση μου. Καλά αυτό εννοείται,ένας από τους πολλούς λόγους που ξέκοψα από κάποιους γνωστούς που πριν λίγα χρόνια έβγαινα, ήταν γιατί ήμασταν μια μπακουροπαρέα,ένας από αυτούς βρήκε γκόμενα και ποτέ δεν ξαναβγήκε με εμάς.Άντε εσύ λοιπόν να θεωρείς αυτά τα άτομα φίλους σου και να θέλεις να κρατήσεις και σχέσεις μαζί τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν εισαι συνηθισμένος δεν ειναι ευκολο να βγεις εξω και να βρεις γκομενα παντως.. Καλυτερα να επιδιωξεις μεσω ιντερνετ να βγεις κανα ραντεβου πρωτα, αυτο αργα η γρηγορα θα γινει παντως μην ανησυχείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sargath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν εισαι συνηθισμένος δεν ειναι ευκολο να βγεις εξω και να βρεις γκομενα παντως.. Καλυτερα να επιδιωξεις μεσω ιντερνετ να βγεις κανα ραντεβου πρωτα, αυτο αργα η γρηγορα θα γινει παντως μην ανησυχείς.. Sargath at 2050 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ελα ρε grind θελει απλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλά αυτό εννοείται,ένας από τους πολλούς λόγους που ξέκοψα από κάποιους γνωστούς που πριν λίγα χρόνια έβγαινα, ήταν γιατί ήμασταν μια μπακουροπαρέα,ένας από αυτούς βρήκε γκόμενα και ποτέ δεν ξαναβγήκε με εμάς.Άντε εσύ λοιπόν να θεωρείς αυτά τα άτομα φίλους σου και να θέλεις να κρατήσεις και σχέσεις μαζί τους. Και επειδη το εκανε ενας σημαινει οτι ολη η μπακουροπαρεα θα εκανε το ιδιο και επρεπε να ξεκοψεις? Αιδοιοδουλοι θα υπαρχουν παντα και παντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Και τι να κάνω;Eίναι η τελευταία μου ελπίδα,έστω και αμυδρή. Φίλους δεν έχω,συγγενείς δεν έχω,κύκλο δεν έχω κ.ο.κ Μην ρωτάς γιατί δεν έχω τα παραπάνω,αφού δεν τα έχω κοιτάμε το αποτέλεσμα και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που δεν σχετίζονται με τα προαναφερθέντα. Το θέμα είναι ότι δε θες να αποκτήσεις τα παραπάνω. Κάντο step by step οι κοπέλες δεν έρχονται ουρανοκατέβατες. Απ όσο καταλαβαίνω είσαι σε μια σχολή, πιάσε κουβέντα με τους γύρω σου που παρακολουθείτε, για το μάθημα, για αθλητικά, για αυτοκίνητα, άντρες είστε πανάθεμάστε κοινά θέματα υπάρχουν και μετά προχωράς και στις κοπέλες. Δες το σαν εξάσκηση κοινονικοποίησης. Μπορεί κάποιος να έχει μια γνωστή που ούτε να τη φτύσει και για σένα να ναι τέλεια πχ. Πως το λένε το ρητό "one man's trash is another man's treasure". διαβάζοντας το μήνυμα "άκουσα" τη φωνή σου ηταν σε φάση ντουντούκας κ έτσι χαχ Τί πίνεις εν τέλει; Δώσε και σε μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά θα κάνει κανένας αναλυτικό ποστ για τα site γνωριμιών, αν φέρνουν αποτέλεσμα κλπ. ή θα συζητάμε πάλι για το πόσο καριόλες είναι οι γυναίκες και πόσο κάγκουρες οι άντρες; Άντε, κάντε κανα review ρε παιδιά! Να ξέρουμε κι εμείς οι λέφτερες αν πρέπει να φτιάξουμε προφίλ για να βρούμε γκομενάκι. Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App οι ποιες τι θα κανετε???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί δεν κανονίζετε να βγείτε παρέα; Ο νεαρός μας λέει ότι δεν έχει παρέες και ότι διστάζει. Γιατί δε του προτείνετε 2-3 που του τα χώνετε, να βγείτε για μια μπύρα; Βοηθάτε. Καλά προσωπικά δεν του τα έχωσα αλλά τι σχόλιο είναι αυτό ακριβώς; Μήπως να τον πάρουμε και στο σπίτι μας να του προξενέψουμε τις αδερφές μας ή καμιά φίλη; Συμβουλές ζήτησε ο άνθρωπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Τί πίνεις εν τέλει; Δώσε και σε μας οπα μάγκες βρηκα τσι γυνιέκα τσι ζωήςμ δω μέσα πες μ οτι έχεις κ ξανθά ράστα α? α? τρρρεεεελλ(παχύ λ)λάθηκα... χουεχουεχουε , καλαπούρι .. κλασικά.. δε θυμάμαι πότε το έγραψα το πόστ οπότε άντε να εξηγήσω τι σκεφτόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 οπα μάγκες βρηκα τσι γυνιέκα τσι ζωήςμ δω μέσα πες μ οτι έχεις κ ξανθά ράστα α? α? τρρρεεεελλ(παχύ λ)λάθηκα... χουεχουεχουε , καλαπούρι .. κλασικά.. δε θυμάμαι πότε το έγραψα το πόστ οπότε άντε να εξηγήσω τι σκεφτόμουν Σιγά μην έχω και φούξια ανταύγιες Πλάκα παιδί, ούτε πίνω ούτε καπνίζω ούτε τα συναφή. Αλλά αμα είναι να ακούς τη φωνή του άλλου χωρις να τον έχεις ακούσει ποτέ, να το εξετάσεις το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Σιγά μην έχω και φούξια ανταύγιες Πλάκα παιδί, ούτε πίνω ούτε καπνίζω ούτε τα συναφή. Αλλά αμα είναι να ακούς τη φωνή του άλλου χωρις να τον έχεις ακούσει ποτέ, να το εξετάσεις το θέμα το ξέρω οτι δεν πίνεις κ έτσ gurl, καλά κάνεις . Εννοούσα οτι διάβασα το πόστ με φωνή , οχι οτι άκουσα φωνή απ το πουθενά έφαγα χυλόπιτα είδες Sargath κ εμένα δε με θέλουνε με έφτυσε σα το σουσάμι απ το κουλούρι σα το σπόρι απ το μπάφο καλά καλά πάμε παρακάτω nicoc89 διαθέσιμος , εεεελα παρε παρε παρε παρε λεεεεμεεεεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 cthulhucarbide μάντεψε, δεν μας νοιάζει. dimitra_m3 μη μου πείς σοκαρίστηκες !!!! ... stavi που είδες να αναφέρω ότι είναι κακά παιδιά τα αγόρια ; Revolver1990 η Ελληνίδα νέα κοπέλα κουβαλά 80% τα κόμπλεξ της μάνας της. Καμία σχέση με Ευρωπαία. Όποιος είχε κάτι παραπάνω από ένα καλοκαιρινό γαμήσι με ξένη, καταλαβαίνει ακριβώς τι εννοώ. Κλάσεις ανώτερες σχεδόν στα πάντα. Οι Ελληνίδες πίνουν Λεμονάδα στις 8 το πρωί , ένα απίστευτο πράγμα ! Η καλύτερη ώρα για το κρεβάτι μαζί τους είναι 7-8 που έχουν ξυπνήσει λίγο και δεν έχουν προλάβει να βρουν κάτι να φταίει . Η Ελληνίδα δεν ξέρει να απορρίπτει .- Μηδέν , Null, Zero πράσινο πως το λένε. Θα κεράσεις ένα σφηνάκι (χωρίς να έχεις πλησιάσει καν) και θα νιώσει ενοχλημένη. Για αυτά τα 5-7 euro εσύ δούλεψες κάποια ώρα όμως . Η ξένη ξέρεις τι θα κάνει ; Θα σου μιλήσει φίλε για 5-10 μπορεί και 15 λεπτά θα σε γνωρίσει και θα σε στείλει με έναν τρόπο που θα νομίζεις ότι δεν μπήκες στο Death_Wish Bar αλλά σε Stargate Portal που σε πήγε σε έναν πλανήτη με γενετικά βελτιωμένο female breed . (Άσε που κουβαλά 10e όλα κ ολα μέσα στο τσαντάκι της και πίνει το ίδιο ποτό 3 ώρες περιμένοντας να την κεράσουν χορεύοντας βιδωμένη τα 5 βήματα saltsa που έμαθε last winter αναζητώντας τον ... ούτε και η ίδια δεν ξέρει βασικά . Ξέρεις μωρέ αυτόν τον έτσι , που θα της κάνει ΚΛΙΚ ! Sargath , εδώ άλλοι έχασαν ολόκληρη την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα σε αεροπορικό ... = Θρησκεία .... τι να πουν αυτοί; Κάπου είπες να σου φάνε τις γκόμενες στο Badoo hahaha φίλε τίποτε δεν είναι μόνιμο για κανέναν. Τι να πεί ο Βετεράνος από το Vietnam που περίμενε να γυρίσει πίσω στη κοπέλα του να την παντρευτεί, να κάνει παιδιά αλλά μία νάρκη του τίναξε το πέος σε 222 κομμάτια; Λες "Φίλους δεν έχω,συγγενείς δεν έχω,κύκλο δεν έχω κ.ο.κ" Δίπλωμα έχεις ; Ακόμα λες "Άντε εσύ λοιπόν να θεωρείς αυτά τα άτομα φίλους σου και να θέλεις να κρατήσεις και σχέσεις μαζί τους." Βασικά οι πραγματικοί φίλοι και τέτοιες φάσεις να περάσουν και να βλέπονται μία φορά στα δύο χρόνια παραμένουν φίλοι και κατανοούν. Οι γνωστοί χάνονται. Galatea = Αποτυπώνεις το σύνδρομο της Ελληνίδας. Θέλει με την μία σχέση , τι λες ρε κοπελιά σοβαρά ; γιατί να χάσω εγώ ή ο καθένας μας 2-3-4-5 ραντεβού και λεφτά και χρόνο για να δούμε εάν ταιριάζουμε στο κρεβάτι ; Και γιατί να περιμένουμε πότε θα κλάσει ξαστεριά στην τελική ; Και οι δύο μας γιατί πάμε στο μπαράκι ; let me guess ... για το σεξ. ΑΜΟΙΒΑΊΑ σεξουαλική εκμετάλλευση . Είτε σας - μας αρέσει αυτό γίνεται στην αρχή .- Αν δεν ανοίξετε τα πόδια σας, κανείς δεν γαμεί . Η κοινωνία = δίνεις για να πάρεις , δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να έχει περάσει - δώσει ο καθένας εκεί έξω με μία πρώην του και πως ανταμείφθηκε για να είναι διατεθειμένος να σου δώσει χωρίς να πάρει ΧΧ ημέρες λες και είσαι σε παραμύθι .... όσο νωρίτερα το κατανοήσεις τόσο καλύτερα. Liverpool σωστά, σαν τα πηθικάκια χαχαχα, αφήνουν το ένα κλαρί για να πιαστούν από το άλλο . Αυτό που εννοεί ο Mathsrule.... είναι το παρακάτω -> ADHD -> "Θελω να κανω οτι θελω.." -> Θέλει την Σφαλιάρα της ψηλέ, αλλιώς κάνε και εσύ ότι θες και θα δεις πόσο σούζα θα ναι μετά . Θα σου πέρνει πίπες που σού περνε τον πρώτο μήνα , τις καλές ε; Πριν την Αμνησία , χαΧαΧαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Σαν να μην υπάρχει αύριο! Κλασσική απαίτηση Ελληνίδας, να μην κάνεις αυτό ΤΟ ΠΡΑΜΑ αλλά αν το κάνει αυτή και συ τα χώσεις λέει στην φίλη της "μα καλά πως κάνει έτσι;" χαχαχαχα Όπως και το άλλο θα τσακώνεστε και θα της πείς... "ΤΖΕΝΗ το ΦΕΛΕΚΙ μου , Α Β Γ Δ Ε κόμμα ΩΜΕΓΑ" και θα διαφωνήσει ΦΟΥΛ και θα πει κάτι μονάχα για να βγεί από πάνω στη κουβέντα, κάτι άσχετο όπως ότι είχες κάνει ΚΑΤΙ , ΤΟΤΕ και δεν σκέφτηκες το πως ένιωσε ΑΥΤΗ σαν ΜΟΝΑΔΑ . Μετά θα κλαψουρίσει στην φίλη της στο καφέ και όταν η φίλη της θα της πεί το " Α Β Γ Δ Ε κόμμα ΩΜΕΓΑ " χωρίς να αλλάξει ούτε το κόμμα , θα απαντήσει ... " Λες ε; " .... Sargath αγόρι μου , μην μασάς από ότι διαβάζεις εδώ μέσα, έκανες αυτό που σου είπα ή με έγραψες ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Τα αίτια το πώς και γιατί, ή τύπου το φταίξιμο το έχουν οι γυναίκες κατά τους άντρες και οι άντρες κατά τις γυναίκες είναι απόψεις χωρίς βάση. Η συμπεριφορά του ενός έχει αντίδραση και επίδραση στον άλλον. Φταίνε και τα δύο φύλα και τα δύο έχουν ταυτόχρονα δίκιο και άδικο. Η δράση προκαλεί αντιδραση. Ένα μεγάλο πρόβλημα, ίσως και το μεγαλύτερο που επικρατεί όλο και περισσότερο όσο περνάνε τα χρόνια, είναι επειδή κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί μήπως φταίω και εγώ ? Και αν ναι που. Και τα δύο φύλα έχουν μεγάλο κοινό, αυτό της υποκρισίας και του ναρκισσισμου. Λίγο προσγείωση θα ήταν καλή. Να σκεφτόμαστε και να ερμηνεύουμε καταστάσεις καθώς που και που να βλέπουμε και τα πράγματα απο την θέση του άλλου πριν κρίνουμε. Έν ολίγοις οι συμπεριφορές των δύο φύλων είναι ανάλογη από αυτό που παράγουν και προβάλουν ανάμεσα τους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamasoutra Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Τα σάιτ γνωριμιών είναι πιστεύω για να περάσεις την φάση σου εκείνη την στιγμή στον υπολογιστή ,δεν θα συναντούσα καμία γιατί δεν ξέρεις τι κόμπλεξ μπορεί να έβγαζε. Όσον αφορά το θέμα σου και ότι δεν γνωρίζεις κάποια κοπέλα ,αν τα παρατήσεις και κλείνεσαι σπίτι σου εκεί να δείς που δεν θα βρείς! Να βγαίνεις έξω και μπορεί να σου κάτσει κάποια στιγμή. Μία καλή ιδέα είναι να αρχίσεις κάποιες δραστηριότητες η να μάθεις μία ξένη γλώσσα που σε ενδιαφέρει το οποίο θα κάνει καλό και στις γνώσεις σου εκτός με τα άτομα που θα γνωρίσεις εκεί. Πάντως οι ελληνίδες σαν κοπέλες είναι περίεργες ,σε αντίθεση με τις ξένες που εκφράζουν το ενδιαφέρον τους πιό εύκολα και είναι πιό αληθινές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θα συναντούσα καμία γιατί δεν ξέρεις τι κόμπλεξ μπορεί να έβγαζε. εισαι εξερεση γιατι σχεδον ολοι μεσα απο το νετ συναντιουνται ! η πλειοψηφία ξερεις πως ξηγιεται πλεον ? αντρες - γυναικες .. βγαινουν ολοι εξω πανε στα κλαμπακια ,διασκεδαζουν , το παιζουν , σνομπαρουν κτλ και μετα πανε σπιτι μπαινουν στο fb για να βρουνε να γ@@θουν .. ετσι απλα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις