Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σου πω ενα τυπικο παραδειγμα υποκρισιας. Μπαινει μεσα μια φιλη με καινουρια κομμωση. Και αρχιζουν ολες , αγαπη μου , εισαι τελειααα θεα... ποσο σου παει. Μολις φυγει αρχιζουν τα σχολια.Ε, απο αντρες δεν το εχω δει αυτο..

...αλλά υποκριτές είναι οι άντρες...εντάξει, τώρα το κατάλαβα!

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μην ρωτάς γιατί δεν έχω τα παραπάνω,αφού δεν τα έχω κοιτάμε το αποτέλεσμα και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που δεν σχετίζονται με τα προαναφερθέντα.

Κι όμως φίλε μου, απ' αυτά θα έπρεπε να ξεκινήσεις. Γιατί όλα σχετίζονται στη ζωή λίγο πολύ.

Όπως έχουν γράψει κι άλλοι πριν από 'μένα, το πρόβλημα σου έχει να κάνει με την αυτοπεποίθησή σου, την ικανότητά σου να κοινωνικοποιείσαι, το τι σε αγχώνει. Πρώτα πρέπει να δώσεις λύσεις σ' αυτά τα...προαναφερθέντα λοιπόν.

Εγώ πάντως αδερφέ κρίνοντας από τις απόψεις και τον τρόπο γραφής σου δε σε θεωρώ π.χ. "παράξενο", μια χαρά μιλάς και σκέφτεσαι. Οι προβληματισμοί που θέτεις στο παρόν thread ανθρώπινοι είναι, όλοι μας πιστεύω πέρασαν απ' τη φάση σου κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Είμαι σίγουρος πως και η εμφάνισή σου μια χαρά είναι (πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης πιστεύω βέβαια, για όλους μας), απλά -λόγω του σκαλώματός σου, θεωρείς τον εαυτό σου ξέρω 'γω υποδεέστερο των γύρω σου.

Ξεκίνα λοιπόν την αυτοκριτική σου (αλλά ρίξε άκυρο στην αυτολύπηση), ψάξε να δεις μέσα σου, τι σε έκανε να απομακρυνθείς από ανθρώπους στο παρελθόν. Σιγά - σιγά...

• Like 2

βγες έξω ρε κότα. τράβα πιες ένα ποτο σε ενα μπαρ, γνώρισε κόσμο ή κατσε μέσα και σάπησε.ν
ναι ειμαι σκληρός sharp και οτι θες να με κατηγωρήσεις αλλα έτσι ειναι η ζωή deal with it.

βγες έξω ρε κότα. τράβα πιες ένα ποτο σε ενα μπαρ, γνώρισε κόσμο ή κατσε μέσα και σάπησε.ν

ναι ειμαι σκληρός sharp και οτι θες να με κατηγωρήσεις αλλα έτσι ειναι η ζωή deal with it.

Χώσε χώσε! :-D

Μπορεί να στα λέει χύμα και ωμά, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Είναι απλά να το πάρεις απόφαση. Όταν αποφασίσεις ότι θέλεις να κάνεις κάτι, μόνο τότε θα το κάνεις. 

Να τα χώσει, αλλά επειδή δεν είναι όλοι άνθρωποι ίδιοι και δεν ξέρουμε τι παίζεται με τον καθένα, μη νομίζετε ότι ανακαλύψατε την Αμερική με το να του πείτε "βγες έξω". Αυτό που δουλεύει για σας δε δουλεύει για όλους.

• Like 2

Αυτό που δουλεύει για σας δε δουλεύει για όλους.

Προφανώς αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλέψει. Ίσα-ίσα που θα έλεγα ότι η λύση που του προτείνουμε αποτελεί μονόδρομο για την επίτευξη αυτού που επιθυμεί.

Προφανώς αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλέψει. Ίσα-ίσα που θα έλεγα ότι η λύση που του προτείνουμε αποτελεί μονόδρομο για την επίτευξη αυτού που επιθυμεί.

Γιατί δεν κανονίζετε να βγείτε παρέα; Ο νεαρός μας λέει ότι δεν έχει παρέες και ότι διστάζει. Γιατί δε του προτείνετε 2-3 που του τα χώνετε, να βγείτε για μια μπύρα; Βοηθάτε.

• Like 3

Συγνώμη, αλλά για μένα το τράβα πιες ποτό σε ένα μπάρ δεν μου λέει τίποτα. 

Δεν αντέχω τα μπάρ, δεν μου αρέσει το ποτό. 

Γιατί ο άλλος είναι "αναγκασμένος" να ακολουθήσει αυτό που και καλά η κοινωνία θεωρεί ως μέσο κοινωνικοποίησης (club/bar)..;

Τρόποι για σένα TS υπάρχουν, αλλά όπως λένε και οι παραπάνω πρέπει να βγαίνεις συχνότερα απο το σπίτι. Μόνο έτσι θα μπείς στην διαδικασία να κοινωνικοποιείσαι και να νιώθεις άνετα με άλλο κόσμο. Με το να κλαίς την μοίρα σου δουλειά δεν γίνεται.

Και όπως ξαναγράφτηκε, μην νομίζεις πως ο κόσμος που ξημεροβραδιάζεται στα club είναι όλο τραλαλά τραλαλό, απλά το κάνει για να ξεχνιέται απο την καθημερινότητα. Πολλοί απο αυτούς θεωρώ πως το κάνουν σκόπιμα για να "δείξουν" στους άλλους οτι περνάνε καλά και στο τέλος να το πιστέψουν και οι ίδιοι....

• Like 2

Γιατί δεν κανονίζετε να βγείτε παρέα; Ο νεαρός μας λέει ότι δεν έχει παρέες και ότι διστάζει. Γιατί δε του προτείνετε 2-3 που του τα χώνετε, να βγείτε για μια μπύρα; Βοηθάτε.

Σύμφωνοι, κανένα πρόβλημα. Εάν δεν υπάρχει θέμα με την τοποθεσία και την ώρα εγώ είμαι μέσα.

• Like 1

Σύμφωνοι, κανένα πρόβλημα. Εάν δεν υπάρχει θέμα με την τοποθεσία και την ώρα εγώ είμαι μέσα.

Αν είναι έτοιμος να κοινωνικοποιηθεί, δεν είναι ντροπή να βγείτε μια ανδροπαρέα. Αλλά αυτό... αν είναι έτοιμος. Δεν είμαστε όλοι στις ίδιες φάσεις παίδες...

(πάντως μπράβο μικρέ, δεν είσαι μόνο λόγια.)

• Like 1

(πάντως μπράβο μικρέ, δεν είσαι μόνο λόγια.)

Το έχω αποδείξει αρκετές φορές αυτό (βλέπε το προηγούμενο thread :P ).

Αν είναι έτοιμος να κοινωνικοποιηθεί, δεν είναι ντροπή να βγείτε μια ανδροπαρέα. Αλλά αυτό... αν είναι έτοιμος. Δεν είμαστε όλοι στις ίδιες φάσεις παίδες...

Προφανώς και όταν είναι έτοιμος, έτσι κι αλλιώς δεν τον αναγκάζει κανείς.

διαβάζοντας το μήνυμα "άκουσα" τη φωνή σου 

ηταν σε φάση ντουντούκας κ έτσι χαχ

Δεν έχεις άδικο σ' αυτό που λες. Από την άλλη, αν δεν είναι έτοιμος να κοινωνικοποιηθεί γενικότερα, πως μπορεί να είναι έτοιμος και για μια ερωτική σχέση - είτε αυτή προκύψει irl, είτε μέσω κάποιου site γνωριμιών;

Με λίγα λόγια, ο Sargath πρέπει να ιεραρχήσει κάπως τα θέματα που καλείται να λύσει.

Αν μιλάγαμε π.χ. για την περίπτωση κάποιου ατόμου με κλινική κατάθλιψη, θα ήταν χαζό -μην πω ανεύθυνο- το να ασκούσαμε πιέσεις σε φάση "έβγα έξω ρε". Σε έναν άνθρωπο όμως ο οποίος περνάει μια δύσκολη φάση στη ζωή του, η πίεση ενδέχεται να λειτουργήσει θετικά.

Θεωρώ δεδομένο πως ο Sargath δεν έχει κλινική κατάθλιψη, κατανοώ μάλιστα απολύτως το ρίσκο που παίρνω γράφοντας αυτά τα πράγματα. Αλλά this is the interwebz...

Ακόμα και αν είναι όντως αδύνατη η κοινωνικοποίηση, λόγω π.χ. έλλειψης κύκλου γνωστών, το ψάξιμο προκειμένου να βρεθούν οι αιτίες που τον οδήγησαν σ' αυτή τη φάση, μόνο καλό μπορεί να κάνει. 

• Like 1

μια παρενθεσούλα .. και κύκλο να έχεις δεν είναι απαραίτητο οτι θα υπάρχουν γυναίκες άντρες που να σε ενδιαφέρουν. Οπότε πρέπει να κυνηγάς και δεν είναι εύκολο αυτη την περίοδο που ο κόσμος έχει ενα κάρο προβλήματα και έχει κλειστεί στον εαυτό του.. 

Παλιότερα ηταν πιο εύκολα τα πράγματα είναι η αίσθηση μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...