Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σας ευχαριστώ που μου εκφράζετε τις γνώμες σας,ειδικά το δικό σου ποστ Vasilius με έκανε να χαμογελάσω :)

Γενικότερα ζούμε σε χώρα που οι άντρες είναι σε μεγάλο βαθμό σεξουαλικά πεινασμένοι-λίγοι πάνε με πολλές.

Αυτό που με στενοχωρεί πιο πολύ απ'όλα είναι όμως πως ίσως κάποτε να βρω κάποια γυναίκα να παντρευτώ αλλά αυτή η κάποια να είναι μαζί μου μόνο και μόνο από καθαρό συμβιβασμό και όχι γιατί πραγματικά με θέλει.Βλέπεις στα 30 της που θα αρχίσει να χάνει τη σφριγηλότητα και την ομορφιά της τα ''κακά παιδιά'' πλέον δεν θα την έχουν ούτε για φτύσιμο,για αυτό άλλωστε θα τα φτιάξει με κάποιον που στο παρελθόν ούτε καν θα γύρναγε να κοιτάξει...

Ρε φίλε σύνελθε τι στάση παραίτησης είναι αυτή?

Καταρχάς ποιος σου είπε πως οι γυναίκες πρέπει ντε και καλά να παντρεύονται πριν τα 30? Αντίθετα πολλές αξιόλογες κοπέλες με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο παντρεύονται αργά λόγω καριέρας σπουδών ή απλά επειδή δεν τους έκανε κάποιος κλικ ως τώρα.

Ο γάμος και η οικογένεια δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός ούτως η άλλος φαντάζεσαι να μπλέξεις με κανά νούμερο και καμια σκατοοικογένεια? Χίλιες φορές καλύτερα μόνος σου να έχεις την ηρεμία σου. Αν είσαι τυχερός και γνωρίσεις κάποιο αξιόλογο άνθρωπο με τον οποιο τα βρίσκεις ναι ασφαλώς το προχωράς αλλά να παντρευτείς απλά για να παντρευτείς μου φαίνεται φοβερή χαζουμάρα. Τα "κακά" παιδιά έχουν πέραση στις μικρές ηλικίες αλλά μετά τα 25 οι γυναίκες δεν κοιτάνε μόνο αυτό. Και αν το κοιτάνε δε νομίζω να θες να μπλέξεις με τέτοιες γυναίκες ούτως ή άλλως.

Γενικά βγες έξω παίξε κινησου λίγο γνώριζε κόσμο κλπ. Αμα κάθεσαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι εντάξει δε θα έρθει η άλλη να σου χτυπήσει την πόρτα να σου "πάρε με". Και να θυμάσαι πως ποτέ μην κολώνεις να χωθείς. Οπως λέει και ένας φίλος "δεν γαμάνε οι ωραίοι γαμάνε οι γενναίοι".

Πόσο χρονών είσαι στο μεταξύ και αισθάνεσαι πως σε πήραν τα χρόνια? Απλά από περιέργεια ρωτάω.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πόσο χρονών είσαι στο μεταξύ και αισθάνεσαι πως σε πήραν τα χρόνια? Απλά από περιέργεια ρωτάω.

Έχει σημασία η ηλικία;Νιώθω ψυχικά ηλικιωμένος αν σε καλύπτει αυτή η απάντηση.

Προσπαθώ να μην παραιτηθώ για αυτό έφτιαξα και profile σε αυτά τα χαζοsite.Αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα κάνω τίποτα με καμία και θα περάσουν τα χρόνια μένοντας στο περιθώριο (ίσως τελικά και εκεί να ανήκω).Στο μετρό όταν καμιά φορά γυρνάω από τη σχολή πηγαίνοντας για κάτι δουλειές του ποδαριού που έχω βρει,βλέπω τα ζευγαράκια και ζηλεύω.Θεωρώ πως είναι απίστευτα δύσκολο να βρω κοπέλα ενώ εν αντιθέσει εσύ μπορεί να το θεωρείς εξαιρετικά εύκολο για αυτό να έχεις υιοθετήσει και την αισιόδοξη αυτή στάση.

Εγώ μια ζωή στο περιθώριο,στο σχολείο ένας σπυριάρης που καμιά δεν γυρνάει να τον κοιτάξει και στο ΤΕΙ ένας άγνωστος που δεν ενδιαφέρεται κανείς να τον μάθει.

Δυστυχώς δεν είναι όλα πλάκα και αχαχούχα αχαχά- τρολάρισμα στο insomnia,πολλοί από εμάς κουβαλάνε δράματα πάνω τους.

Τεσπα ξεφεύγουμε και από το πολύ σοβαρό θέμα,χαχα φαντάσου κάποια από αυτά τα site να διάβαζε αυτά που γράφω τώρα,ούτε στο ένα μέτρο δεν θα με πλησίαζε...

για τα σπυράκια υπάρχει λύση.. όπως είπσης μην περιμένεις να έρθει ο άλλος απο μόνος τους να σου μιλήσει .. κάνε κίνηση και θα δείς αποτελέσματα που ουτε κάν φαντάζεσαι.. Φτιάξε το μέλλον σου όπως εσύ θέλεις.

• Like 1

Προσπαθώ να μην παραιτηθώ για αυτό έφτιαξα και profile σε αυτά τα χαζοsite.Αλλά κάτι μου λέει πως δεν θα κάνω τίποτα με καμία και θα περάσουν τα χρόνια μένοντας στο περιθώριο (ίσως τελικά και εκεί να ανήκω).Στο μετρό όταν καμιά φορά γυρνάω από τη σχολή πηγαίνοντας για κάτι δουλειές του ποδαριού που έχω βρει,βλέπω τα ζευγαράκια και ζηλεύω.Θεωρώ πως είναι απίστευτα δύσκολο να βρω κοπέλα ενώ εν αντιθέσει εσύ μπορεί να το θεωρείς εξαιρετικά εύκολο για αυτό να έχεις υιοθετήσει και την αισιόδοξη αυτή στάση.

Εγώ μια ζωή στο περιθώριο,στο σχολείο ένας σπυριάρης που καμιά δεν γυρνάει να τον κοιτάξει και στο ΤΕΙ ένας άγνωστος που δεν ενδιαφέρεται κανείς να τον μάθει.

Δυστυχώς δεν είναι όλα πλάκα και αχαχούχα αχαχά- τρολάρισμα στο insomnia,πολλοί από εμάς κουβαλάνε δράματα πάνω τους.

Τεσπα ξεφεύγουμε και από το πολύ σοβαρό θέμα,χαχα φαντάσου κάποια από αυτά τα site να διάβαζε αυτά που γράφω τώρα,ούτε στο ένα μέτρο δεν θα με πλησίαζε...

Θα στο θέσω όσο πιο ευγενικά μπορώ: Ακόμη και ο πιο όμορφος άντρας του πλανήτη να είσαι, μ' αυτό το attitude δεν πρόκειται να βγεις ποτέ δεύτερο ραντεβού. Οπότε βάλε τον Ξανθόπουλο πίσω στο χρονοντούλαπο, κοίτα να γνωρίσεις κόσμο στα μαθήματα σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

• Like 3

Ναι η ηλικία σου έχει σημασία. Γιατί αν είσαι πχ 25 σε μια δεκαετία θα βλέπεις αυτά τα μηνύματα και θα γελάς.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι όμορφοι ή καλοί στις κοιινωνικές σχέσεις κλπ. Αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνουν μόνοι τους για πάντα κλπ.

Αυτό που θες είναι να βρεις κάποιον που θα σε εκτιμά και θα σε σέβεται για αυτό που πραγματικά είσαι με τα θετικά και τα αρνητικά σου. Και αυτό το πράγμα δεν γίνεται με χρονοδιάγραμα. Απλά κάποια στιγμή συμβαίνει.

Τι μπορείς να κάνεις εσύ από την πλευρά σου για να αυξήσεις τις πιθανότητες? Καταρχήν κινήσου, δηλαδή να βγαίνεις, πρόσεξε την εμφάνιση σου, τη συμπεριφορά σου. Αν κάποια σου αρέσει δείξε το, αν δεν γουστάρει δεν χάθηκε ο κόσμος πάς για άλλα.

Αλλά γενικά μην σε παίρνει από κάτω κάποια θέματα όσο πιο πολύ σε αγχώνουν και τα μελετάς τόσο δυσκολεύουν. Οι σχέσεις είναι ένα από αυτά.

• Like 3

Εσείς τι γνώμη έχετε για αυτά τα site;Χάσιμο χρόνου,εκμηδενισμός της αξιοπρέπειας,μια ευκαιρία για τους μη κοινωνικούς;Τι πιστεύετε άραγε;

Χασιμο χρονου μπορει αλλα αυτο ειναι προβλημα μονο αν καποιος εχει τοσο περιορισμενο χρονο.Εχω στον περιγυρο μου παραδειγματα σχεσεων απο νετ μεχρι και γαμο.Και οχι απο μη κοινωνικους απαραιτητα αλλα απο ''κανονικους'' αφου τα social media εχουν μπει για τα καλα στην ζωη μας.Για τα υπολοιπα δεν συμφωνω,ετσι και αλλιως καμμια διαφορα δεν εχει απο ενα live ραντεβου στα τυφλα μεσω τριτου (κολλητου) πχ οπου καλλιστα μπορει να φαει καποιος/α επικη χυλοπιτα.Επισης αυτες που ειναι σε αυτα τα σιτε εχουν γραφτει για αυτο ακριβως το λογο.Αλλα το κλασιμο και η επιφυλακτικοτητα ειναι μεσα στο προγραμμα,γιατι εκτος των αλλων κυκλοφορουν και ψυχακηδες:)

ειλικρινά δεν ξέρω αν μπορείς να γνωρίσεις κάποια αξιόλογη μέσω ιντερνετ....

εγώ δε θα το δοκίμαζα πάντως

μέσω ινσόμνια ναι, αλλά μέσω site γνωριμιών όχι

Θα στο θέσω όσο πιο ευγενικά μπορώ: Ακόμη και ο πιο όμορφος άντρας του πλανήτη να είσαι, μ' αυτό το attitude δεν πρόκειται να βγεις ποτέ δεύτερο ραντεβού. Οπότε βάλε τον Ξανθόπουλο πίσω στο χρονοντούλαπο, κοίτα να γνωρίσεις κόσμο στα μαθήματα σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

τα λέει πολύ σωστά ο φίλος από πάνω.

Εγώ πάντως δε θα σε πλησίαζα γιατί όσοι γνωρίζω είναι μια από τα ίδια και κάπου έχω αρχίσει να ανησυχώ...

όλοι νιώθουν σκατά, θύματα, η τελευταία τρύπα του ζουρνά και τα σχετικά

Ένα τεστ για το πόσο πεινασμένες είναι, και να δεις ότι σε κοιτάνε ασχέτως τι πιστεύεις  είναι το παρακάτω .

Μπες σε ένα Bus το πρωί που θα χεις σηκωμάρες και άσε το πουλί σου να πέσει στην μία πλευρά . Και κάνε πως δεν το καταλαβαίνεις, ξέρω γω κλείσε τα μάτια κάτι τέτοιο. Ξαφνικά άρχισε να δίνεις μικρές μικρές ωθήσεις αλλά με αραιό ρυθμό (4 sec)

Αυτή που θα κάθεται δίπλα σου και θα διαβάζει το book η η απέναντί σου , σιγά σιγά θα το προσέξουν . Αν κάθεσαι και αντίθετα είναι καλύτερο) . Εκεί αν ανοίξεις ξαφνικά τα μάτια θα παρατηρήσεις μία ιδιαίτερη έκφραση στο πρόσωπό τους , που μαρτυρά τι σκέφτονται στην φουσκάλα πάνω από το κεφάλι τους.

Είναι όπως συμβαίνει και με εμάς όταν μπαίνει ένα πεταχτό κωλαράκι ή βυζάκι και φρενάρει ο οδηγός ξαφνικά. Μετράς το μέγεθος , χαμογελάς σαν βλάκας και χαμογελάνε και τα τυπάκια απέναντί σου (φάση yeaaah lucky you man).

Τέλος το ότι δεν είσαι ωραίος δεν σημαίνει τίποτα . Η ομορφιά διαφέρει για τον καθένα . Σίγουρα υπάρχουν νόμοι ξέρω γω συμμετρίας προσώπου κτλ κτλ αλλά δεν έχεις 3 μάτια αδερφέ . 

Υ.Γ  όταν προσπερνάς 2 κοπέλες στον δρόμο δεν νομίζεις ότι η μία σε κοίταξε με την άκρη του ματιού της το τελευταίο milisecond ?

Μάθε το ! Πάρε τα γυαλιά που βλέπεις πίσω σου από κανα gadet store και διαπίστωσε πόσο κότες είναι . 

παναγίτσα μου

ειλικρινά δεν ξέρω αν μπορείς να γνωρίσεις κάποια αξιόλογη μέσω ιντερνετ....

εγώ δε θα το δοκίμαζα πάντως

μέσω ινσόμνια ναι, αλλά μέσω site γνωριμιών όχι

ωραία στείλε μου μια πρόσφατη φωτό σου με μαγιό . είμαι 1.76 γυμνασμένο αγόρι με μπόλικο μυαλό.Ψάχνω για κάτι σοβαρό και μακροχρόνιο (έως 2 έτη)  Με λένε Τρίτων

• Like 5

α δεν τα μαθες τα νέα;

τελευταία φορά που βρεθήκαμε με τα παιδιά απο το ινσόμνια συνειδητοποιήσαμε ότι είμαι λεσβία

Ένα τεστ για το πόσο πεινασμένες είναι, και να δεις ότι σε κοιτάνε ασχέτως τι πιστεύεις  είναι το παρακάτω .

Μπες σε ένα Bus το πρωί που θα χεις σηκωμάρες και άσε το πουλί σου να πέσει στην μία πλευρά . Και κάνε πως δεν το καταλαβαίνεις, ξέρω γω κλείσε τα μάτια κάτι τέτοιο. Ξαφνικά άρχισε να δίνεις μικρές μικρές ωθήσεις αλλά με αραιό ρυθμό (4 sec)

Αυτή που θα κάθεται δίπλα σου και θα διαβάζει το book η η απέναντί σου , σιγά σιγά θα το προσέξουν . Αν κάθεσαι και αντίθετα είναι καλύτερο) . Εκεί αν ανοίξεις ξαφνικά τα μάτια θα παρατηρήσεις μία ιδιαίτερη έκφραση στο πρόσωπό τους , που μαρτυρά τι σκέφτονται στην φουσκάλα πάνω από το κεφάλι τους.

Είναι όπως συμβαίνει και με εμάς όταν μπαίνει ένα πεταχτό κωλαράκι ή βυζάκι και φρενάρει ο οδηγός ξαφνικά. Μετράς το μέγεθος , χαμογελάς σαν βλάκας και χαμογελάνε και τα τυπάκια απέναντί σου (φάση yeaaah lucky you man).

Τέλος το ότι δεν είσαι ωραίος δεν σημαίνει τίποτα . Η ομορφιά διαφέρει για τον καθένα . Σίγουρα υπάρχουν νόμοι ξέρω γω συμμετρίας προσώπου κτλ κτλ αλλά δεν έχεις 3 μάτια αδερφέ . 

Υ.Γ  όταν προσπερνάς 2 κοπέλες στον δρόμο δεν νομίζεις ότι η μία σε κοίταξε με την άκρη του ματιού της το τελευταίο milisecond ?

Μάθε το ! Πάρε τα γυαλιά που βλέπεις πίσω σου από κανα gadet store και διαπίστωσε πόσο κότες είναι . 

Ρε συ τί είναι αυτά που λες;

τα αγόρια είναι πολύ καλά παιδιά... και δεν είναι τόσο πεινασμένα όσο νομίζεις

κι εσύ λεσβία;

τέλος πάντων, πρέπει να κόψω τις μαλακίες γιατί στο τέλος θα πάω καμια κρίση ταυτότητας και θα ψάχνομαι

όσον αφορά για σένα παληκάρι που δεν έχεις κανένα και τα σχετικά..... το χω ακούσει αυτό τόσες πολλές φορές, αλλά ακόμα κι αν δεν το λένε κάποιοι στα ίσια το βλέπω να συμβαίνει, οπότε μην αισθάνεσαι μειονεκτικά... μάλλον δεν είσαι τόσο στο περιθώριο όσο νομίζεις, ούτε όλοι οι υπόλοιποι πέρα απο σένα διασκεδάζουν και πέρνανε σουπερ κι εσύ είσαι ο μόνος μαλάκας που καταρρέεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...