ADHD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μιλαω για υποκρισια γενικως εγω γτ μας λεγατε ανωριμες , κρυφα ποταμακια ,κτλ .. Τελικα ποιοι ειναι υποκριτες ομως?? Και γιατι ειναι αναλογα το φυλο και οχι τον χαρακτηρα? Εγω πιστευω ειναι ολα στον χαρακτηρα και στις αρχες που εχει ο καθε ανθρωπος στη ζωη του, εγω για παραδειγμα δεν θα εκανα ποτε τιποτα τετοιο οχι γιατι δεν μπορω αλλα γιατι δεν θελω.. Προτιμω να μου το κανουν στην τελικη παρα να το κανω εγω, τουλαχιστον θα τα εχω καλα με τον εαυτο μου.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Πραγματικά πόσο "μικρότητα" να κατηγορείς το αντίθετο φύλο για τα πάντα χωρίς καν να έχεις κάνει αυτοκριτική.ω, τέλειο ον, την ευλογία σου.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sargath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Το χειρότερο είναι πως είμαι μέσα σε αυτό το χαζοsite και όχι μόνο δεν κάνω τίποτα με καμία αλλά και ούτε σήμερα διάβασα καθόλου ούτε είδα καμιά ταινία της προκοπής π.χ Πω έχω καεί εντελώς μου φαίνεται,χαμένος χρόνος και ενώ το ξέρω δεν σταματώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Το χειρότερο είναι πως είμαι μέσα σε αυτό το χαζοsite και όχι μόνο δεν κάνω τίποτα με καμία αλλά και ούτε σήμερα διάβασα καθόλου ούτε είδα καμιά ταινία της προκοπής π.χ Πω έχω καεί εντελώς μου φαίνεται,χαμένος χρόνος και ενώ το ξέρω δεν σταματώ Στο λέμε και στο ξαναλέμε, δε θα βγάλεις άκρη εκεί μέσα. Κόφτο. Μόνο ξενέρα σου προσφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sargath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Στο λέμε και στο ξαναλέμε, δε θα βγάλεις άκρη εκεί μέσα. Κόφτο. Μόνο ξενέρα σου προσφέρει. Και τι να κάνω;Eίναι η τελευταία μου ελπίδα,έστω και αμυδρή. Φίλους δεν έχω,συγγενείς δεν έχω,κύκλο δεν έχω κ.ο.κ Μην ρωτάς γιατί δεν έχω τα παραπάνω,αφού δεν τα έχω κοιτάμε το αποτέλεσμα και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που δεν σχετίζονται με τα προαναφερθέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Και τι να κάνω;Eίναι η τελευταία μου ελπίδα,έστω και αμυδρή. Φίλους δεν έχω,συγγενείς δεν έχω,κύκλο δεν έχω κ.ο.κ Μην ρωτάς γιατί δεν έχω τα παραπάνω,αφού δεν τα έχω κοιτάμε το αποτέλεσμα και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που δεν σχετίζονται με τα προαναφερθέντα. Μην το βλεπεις ετσι, κανε την πλακα σου να περναει η ωρα στο site και αν σου κατσει σου εκατσε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Και τι να κάνω;Eίναι η τελευταία μου ελπίδα,έστω και αμυδρή. Φίλους δεν έχω,συγγενείς δεν έχω,κύκλο δεν έχω κ.ο.κ Μην ρωτάς γιατί δεν έχω τα παραπάνω,αφού δεν τα έχω κοιτάμε το αποτέλεσμα και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που δεν σχετίζονται με τα προαναφερθέντα. Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ δεν έχω κύκλο και ξέρω πως είναι δύσκολο να γνωρίσεις κάποιο άτομο. Αλλά κούλαρε. Δεν είναι ελπίδα γιατί το βλέπεις κι εσύ πως μόνο απογοήτευση σε κερνάει. Και πίστεψέ με, δεν είναι χώρος τέτοιος να τον παίρνεις στα σοβαρά και να απογοητεύεσαι.... Άκου που σου λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Και τι να κάνω;Eίναι η τελευταία μου ελπίδα,έστω και αμυδρή. Φίλους δεν έχω,συγγενείς δεν έχω,κύκλο δεν έχω κ.ο.κ Μην ρωτάς γιατί δεν έχω τα παραπάνω,αφού δεν τα έχω κοιτάμε το αποτέλεσμα και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που δεν σχετίζονται με τα προαναφερθέντα. Για ένα κωλοσάιτ κάμεις έτσι; Εάν συμβεί τίποτα σοβαρό τι θα κάνεις;Θα φλιπάρεις; Τόσες επιλογές υπάρχουν,απλά τα βλέπεις μαύρα τώρα. Ηρέμησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 για να σου φτιάξω λίγο τη διάθεση μη νομίζεις οτι πλάκωσε πελατία απο χθες μετά τα δύο μωράκια με αρχίσανε στα pm κάτι gay μουστακαλίδες το account έφαγε wipe ofc γιατι δεν είχα σκοπό να το κρατήσω κ δεν ήθελα να γίνει η φωτογραφία μου αντικείμενο αυνανισμού για τον καθένα .παράτατατα το site δε λέει κ πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μιλουσα για κερατο.. ενταξει; Να σου πω ενα τυπικο παραδειγμα υποκρισιας. Μπαινει μεσα μια φιλη με καινουρια κομμωση. Και αρχιζουν ολες , αγαπη μου , εισαι τελειααα θεα... ποσο σου παει. Μολις φυγει αρχιζουν τα σχολια.Ε, απο αντρες δεν το εχω δει αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 για να σου φτιάξω λίγο τη διάθεση μη νομίζεις οτι πλάκωσε πελατία απο χθες μετά τα δύο μωράκια με αρχίσανε στα pm κάτι gay μουστακαλίδες το account έφαγε wipe ofc γιατι δεν είχα σκοπό να το κρατήσω κ δεν ήθελα να γίνει η φωτογραφία μου αντικείμενο αυνανισμού για τον καθένα . παράτατατα το site δε λέει κ πολλά Η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν βρηκα τιποτα να τρολλαρω σημερα, το site φταιει 100% γιατι ειμαι master level σε κατι τετοια.. Αλλαξε site imo ειναι p2w αυτο.. Δεν μιλουσα για κερατο.. ενταξει; Να σου πω ενα τυπικο παραδειγμα υποκρισιας. Μπαινει μεσα μια φιλη με καινουρια κομμωση. Και αρχιζουν ολες , αγαπη μου , εισαι τελειααα θεα... ποσο σου παει. Μολις φυγει αρχιζουν τα σχολια.Ε, απο αντρες δεν το εχω δει αυτο.. Και ο ουρανος ειναι μπλε?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 μπζιλέ μη το κουράζεις κ το σκέφτεσαι πολύ κάνε την κίνηση σου οπου σε παίρνει κ γουστάρεις κ κάτι θα γίνει η τέλεια γκόμενα κ ο τέλειος γκόμενος σπανίζουν κ άμα ψάχνεις για αυτό σε βλέπω να ανοίγεις πολλά παρόμοια θέματα στο μέλλον κ εγώ έψαχνα γκόμενα να πίνει η να παίζει games ή και τα δύο που απλά να βλέπεται (τα θεωρώ μεγαλύτερο προσόν και ποιο σέξυ απ την ομορφιά την ίδια) αλλα στη χώρα μας δύσκολο κ δεν έχει κ καμια ουσία να κολλάς σε ενα πρότυπο Θα σου πώ ένα τιπ να δεκαπλασιάσεις (τουλάστιχον) τις πιθανότητες και να χιλιαπλασιάσεις τις επιλογές:Κόφτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μιλουσα για κερατο.. ενταξει; Να σου πω ενα τυπικο παραδειγμα υποκρισιας. Μπαινει μεσα μια φιλη με καινουρια κομμωση. Και αρχιζουν ολες , αγαπη μου , εισαι τελειααα θεα... ποσο σου παει. Μολις φυγει αρχιζουν τα σχολια.Ε, απο αντρες δεν το εχω δει αυτο.. Ακόμα και οι τοίχοι έχουν πάρει πρέφα ότι τα κοπλιμέντα που κάνουν τα θηλυκά μεταξύ τους είναι μούφα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) χαχαχα η ματαιοδοξία απο χαζογκόμενες... έχει γεμίσει ο κόσμος.. όποια έχει 100 like θεωρεί τον εαυτό της θεά.. πραγματικά έχω κάτι παραδείγματα για γέλια.. edit : οι αυλοκόλακες απο κάτω στα comment όμως μου την δίνουν ακόμη πιο πολύ.. το γλύψιμο του like.. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2013 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλα το να βγαλεις ξεκ... φωτο στο ιντερνετ για να μαζεψεις λαικ και να αισθανθεις ομορφη , σημαινει 1 ο,τι δεν εισαι , γτ αλλιως θα το ηξερες απο πιο πριν, 2 οτι θες ψυχολογο..μπορει και τα δυο μαζι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις