Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κανε το τελευταιο πιο λιανα αν θελεις .. ετσι για την κουβεντα ..

<<Γεια,είδα πως εμφανισιακά μπορεί να σου αρέσω,όπως και εμένα μου αρέσεις.Αν θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα στείλε μου μήνυμα>>.

μεγα φαουλ !!! αυτος ειναι ο λογος που δεν ασχολουντε μαζι σου φιλε μου κ οχι φωτο σου κτλ !

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Oχι , υποκριτης ειναι παλι.. το παιζει καλος και απο πισω θαβει , απλα του αντρα θα του ξεφυγει καμια λεξη , κανενα βλεμμα.. τον πιανεις.

η γυναικα αν δεν θελει να σου αποκαλυψει τι σκεφτεται δεν ξερεις..

Γενικα που το εχω συζητησει .. αυτη η αποψη επικρατει. Οτι ειμαστε πιο υπογειες στην συμπεριφορα. Καλ κυκλοφορουν και ζωα. Αλλα με τα χρονια μαθαινεις..

Λες αυτά:

η γυναικα εχει μαθει να λειτουργει πιο διπλωματικα , ψαχνει την καταλληλη ευκαιρια να στην κανει ,

ο αντρας ειναι πιο θρασυς , στην κανει μπροστα σου.

και μετά λες αυτό:

Oχι , υποκριτης ειναι παλι.. το παιζει καλος και απο πισω θαβει

Πώς προκύπτει η υποκρισία των ανδρών από αυτά, μόνο εσύ το ξέρεις. Αυτό που βλέπω εγώ, είναι ότι προσπαθείς να αποδείξεις την ισχύ μιας κατάστασης, παραθέτοντας προσωπικές εκτιμήσεις, ή ακόμα και στοιχεία, που συνηγορούν υπέρ τής μη ισχύος της.

Τρία πιθανά ενδεχόμενα βλέπω να υπάρχουν:

1) Δεν κατανοείς την ερμηνεία των όσων λες (δεν το πιστεύω...)

2) Σ' αρέσει να σαμποτάρεις την ίδια σου τη θέση (ασυνήθιστα μαζοχιστικό, αλλά ...)

3) Κάνεις πλάκα (αυτό προτιμώ να θεωρώ ως επικρατέστερο)

• Like 4

Αφου λεω απο διπλα οτι σε ενα εξασκημενο ματι φαινεται.. ενω στην γυναικα δεν φαινεται ουτε σε εξασκημενο ματι. Προσωπικη αποψη ειναι..μεγαλη λαμογια που μου εβαλες την μιση προταση.. οχι ιδιαιτερα εξυπνο.. :P 

Ignorance is bliss... :P

Πεστι ψεμματα. Πολλες φορες ειναι καλο να ειαι ζωον και να μην καταλαβαινεις τπτ. Μεχρι που θα σου ρθει ο ουρανος σφοντυλι..

ενω στην γυναικα δεν φαινεται ουτε σε εξασκημενο ματι.

Ξανά: Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας.

Και ερωτώ εγώ: ΓΙΑΤΙ να του φορέσει κέρατο του άλλου; Δεν τον γουστάρει άλλο πια και θέλει να πηδηχτεί με τον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό; Καλώς. Ας τον χωρίσει και ας κάνει μετά ό,τι άλλο θέλει. Το να ξενοπηδιέται όμως ενώ βρίσκεται σε σχέση και να το κρατάει κρυφό στον άλλον θεωρώντας το μαγκιά, δεν μπορώ να καταλάβω πως στα δικά σας μάτια, σάς κάνει πιο δυναμικές γυναίκες (ναι, το έχω ακούσει και αυτό). Διότι στα δικά μου μάτια σας κάνει χειρότερες και από τις εκδιδόμενες γυναίκες του δρόμου έξω από την Φυλής.

• Like 1

Ναι ειναι πολυ ωραιο αυτο που θα κανει μια γυναικα..

Αλλωστε οπως ειπε η saya ειναι διπλωματισες και ξερουν να υποκρινονται...

Ετσι μετα λετε γιατι σας εχουν παρει με κακο ματι...

Δεν θες αλλο να σαι μαζι μου. Αντε πανε αλλου να ξελαμπικαρεις και συ κι γω....

Το να ερχεσαι παλι πισω και να το παιζεις βρεγμενη γατουλα, απλα για να μην καταλαβει ο αλλος οτι του τα φορεσες ή απλα δεν τον γουσταρεις για μενα ειναι πολυ ασχημο πραγμα.... Και συνηθως οσοι το κανουν αυτο, μετα το παθαινουν επι φεκα φορες ...

• Like 1

Το να κανεις μια στραβη σε εναν αντρα ειναι καποιου ειδους achievement?? :P

Δυσκολευομαι να πιασω το point σου γενικα.. :P

Σε περίπτωση που αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ: Στα μάτια των γυναικών φαίνεται πως ναι. :P

Παιδιά τσιλ. Και τα δύο φύλα έχουν την υποκρισία στο γονίδιό τους. Απλώς την βγάζουν με διαφορετικό τρόπο. Η υποκρισία είναι υποκρισία. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πεις ένα ψέμα, μη βαυκαλίζεστε.

Η ειλικρίνεια είναι θέμα ποιότητας ανθρώπου. Όχι φύλου.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...