Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το 60-70% των μηνυμάτων είχε τέτοιο σκοπό μετά από τα τυπικά καλημέρα καλησπέρα. Σου φαίνεται περίεργο; Δεν το χες φαντασθεί ότι έτσι γίνεται σ'αυτά τα sites?

ωραια, ειχες αππς. σου στελνανε οι ανδρες εκει περα μηνυματα μονο για να κανουν σεξ μαζι σου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όταν διαλέγεις κάποιον , τον διαλέγεις γιατί σ'αρέσει κι όχι επειδή θα σ'άρεσε αν τον άλλαζες. Κρίμα που δεν το καταλαβαίνουν πολλοί.

Είναι διαφορετικό να υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και να θέλουν κι οι δύο να γίνονται καλύτεροι για τη σχέση τους. Αυτό είναι σεβασμός.

Διαφωνω λιγο γιατι πιστευω οτι μια σχεση δεν ειναι 2 ξεχωριστες οντοτητες που απλα συναντιουνται και βγαινουν και w/e, πρεπει να "μοιαζουν" ο ενας στον αλλο παιρνοντας ο καθενας παραδειγμα απο τα θετικα του αλλου.. Αν εισαι "αυτος ειμαι και δεν αλλαζω για κανεναν" κοιτα τουλαχιστον να εισαι οσο πιο καλος γινεται γιατι αλλιως δεν θα σε βγαλει μακρια αυτο..

Έχω να ασχοληθώ πάνω από χρόνο γιατί ήταν μάταιο. Δεν ξέρω αν μπορείς να γνωρίσεις όντως κάτι αξιόλογο εκεί μέσα. Αλλά επειδή εγώ το βλέπω ως κοπέλα, γι'αυτό ρωτάω τον ανδρικό πληθυσμό, μιας κι ο ts είναι άνδρας και κάτι μου λέει ότι το γυναικείο κοινό διαφέρει εκεί μέσα καλώς ή κακώς.

Με το λιγο που ειδα απο Badoo το επιπεδο του γυναικειου κοινου ειναι χωρις να θελω να προσβαλω χαμηλο και "φτηνο" για αντρες δεν ξερω.. :P Σιγουρα μπορεις να γνωρισεις αλλα ειπαμε ειναι rng κατασταση, το καλυτερο ειναι με κοινη παρεα παντως, ξερεις 5 πραγματα απο πριν για τον αλλο και ειναι πανευκολο να γινει κατασταση..

Διαφωνω λιγο γιατι πιστευω οτι μια σχεση δεν ειναι 2 ξεχωριστες οντοτητες που απλα συναντιουνται και βγαινουν και w/e, πρεπει να "μοιαζουν" ο ενας στον αλλο παιρνοντας ο καθενας παραδειγμα απο τα θετικα του αλλου.. Αν εισαι "αυτος ειμαι και δεν αλλαζω για κανεναν" κοιτα τουλαχιστον να εισαι οσο πιο καλος γινεται γιατι αλλιως δεν θα σε βγαλει μακρια αυτο..

Με το λιγο που ειδα απο Badoo το επιπεδο του γυναικειου κοινου ειναι χωρις να θελω να προσβαλω χαμηλο και "φτηνο" για αντρες δεν ξερω.. :P Σιγουρα μπορεις να γνωρισεις αλλα ειπαμε ειναι rng κατασταση, το καλυτερο ειναι με κοινη παρεα παντως, ξερεις 5 πραγματα απο πριν για τον αλλο και ειναι πανευκολο να γινει κατασταση..

¨Εχεις δίκιο. Το "έτσι είμαι κι άμα σ'αρέσω" είναι το άλλο άκρο. Γι'αυτό είπα, αμοιβαία προσπάθεια βελτίωσης. Ούτε γκρίνια αλλά ούτε και σταρχιδίαση.

Badoo ήμουν κι εγώ. Λίγο ζούγκλα.

Τώρα πού'πες ζούγκλα θυμήθηκα το zoo.gr. Εκεί γινόταν χαμός.θυμάμαι, πολύ χύμα πεσίματα. Μοναδικές στιγμές για τρολάρισμα Χ-) αχ ωραίες εποχές!

Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Τώρα πού'πες ζούγκλα θυμήθηκα το zoo.gr. Εκεί γινόταν χαμός.θυμάμαι, πολύ χύμα πεσίματα. Μοναδικές στιγμές για τρολάρισμα Χ-) αχ ωραίες εποχές!

Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App

Και παιχνίδια... πεσιμο ακόμα και στα παιχνίδια...

Δεν εχουν στοιχείο σοβαρότητας αυτά τα σαιτ. Η άλλη φωτογραφίες σχεδόν γυμνή και ο άλλος την κλασσική κλαρινογαμπριατικη αμφιεση με το σιξ πακ. Ε προφανες τι θελουν. Το πανε πιθανοτητες σαν καταθεση βιογραφικου, θα στειλω 100, οι 10 θα απαντησουν, η μια ισως κατσει για συνεντευξη.

• Like 4

Αυτο το Badoo αρχισε να με σπαμάρει ηδη μου στελνει mail "Απόκτησε τα πρόσθετα χαρακτηριστικά των Υπερδυνάμεων εντελώς δωρεάν!" Προφανως θες υπερδυναμεις για να ριξεις γκομενα εκει μεσα οποτε μην απογοητευεσαι TS.. :P 

καμμια υπερδυναμη δε θελει ! τροπο θελει οχι κοπο ..

πολλοι - λες εχουν μπει εκει μεσα χωρις υπερδυναμεις με τον ιδιο σκοπο με σενα ,

να τον ριξουν - φανε δηλαδη ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...