Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα παραπανησια κιλα σε μια γυναικα, αν ξερει τι ακριβως να φορεσει μπορει να την ομορφεινουν ...

I'm fine with myself as long as I feel good in my body. Αυτό λέω σε αδύνατες και παχουλές. Αν νιώθεις καλά, γράφτον κόσμο. Αν δε νιώθεις καλά, άλλαξέ το.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α δεν είπα ότι έχω "φυσιολογική" εμφάνιση, μάλλον λάθος κατάλαβες. Φυσιολογικός άνθρωπος είμαι. Έχω παραπάνω κιλά (ναι, τώρα θα αρχίσετε να μου λέτε ότι άμα θέλω άντρα να τα χάσω κι ότι εγώ φταίω κι ότι είμαι τεμπέλα. save your words, το χω αναλύσει το θέμα).

Ποσα εννοεις "παραπανω" κιλα?? Γιατι μπορει να κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι ειναι αυτο το θεμα.. :P 

Ποσα εννοεις "παραπανω" κιλα?? Γιατι μπορει να κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι ειναι αυτο το θεμα.. :P

Κατηγορία chubby. Αλλά δε θέλω να κάνουμε την ανατομία του σώματός μου. Σοβαρά

Πχ....

tara-lynn-pile-magazine-madison-plus-02.

892.jpg

Plus size models <3

• Like 1

Η ωριμότητα δεν συντρέχει πάντα με το πόσο χρονών είναι η γυναικα ή ο αντρας...Πιστευω οτι το ποσο ωριμος εισαι διαμορφώνεται απο προσωπικα βιωματα, καταστασεις και η συχνοτητα τους. Αν σου τυχουν πολλα στραβα απο νωρις και επρεπε να τα λυσεις μονος σου, σε κανει πιο ωριμο γιατι αναλαμβανεις ευθυνες και πρεπει να αντιμετωπισεις καταστασεις. Παιρνεις το τιμονι στα χερια σου.

Πολλοι ομως "ωριμαζουν" γιατι πρεπει.."εφτασες 30 πρεπει να γινεις ανεξαρτητος/η" πρεπει, πρεπει, πρεπει...κλπ. Κατ'απαιτηση και οχι κατ'αναγκη. Γιαυτο πολλες φορες συνανταμε ωριμοτατους ανθρωπους σε μικρη ηλικια και ανωριμους σε μεγαλες. (Προσωπικό κιολας βιωμα με 35 ετων γυναικα σχετικα προσφατα που κατειχε συμπεριφορα ανηλικου 15χρονου ενω παλιοτερα 21 ετων "κοριτσακι" με ωριμη συμπεριφορά).

Ο καθενας ειναι διαφορετικος και αντιμετωπιζει το θεμα "ερωτα" διαφορετικα. Αλλοι ως παιχνιδι και απολαυση, αλλοι ως μορφη σχεσης και αλλοι ως μορφη "πρεπει να προχωρησω στη ζωη μου και να δεσω το γαιδαρο".

Επισης η ηττοπαθεια "δεν ειμαι αρκετα καλος/η για κανεναν" αρα θα ειμαι μονος/η.

Σοβαρα? Δηλαδη ρωτησατε ολους τις γυναικες/αντρες αντιστοιχα και σας ειπαν ολοι οτι δεν τους κανετε?

Ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα και ζηταει διαφορετικο τυπο συντροφου. Απλα δεν ετυχε ακομα.

Αν θελετε να συμβιβαστείτε και να ζειτε μια μιζερη και κατ'αναγκη κατασταση οκ. Ειδικα αν εχετε ανασφαλειες μην μεινετε μονοι σας. Επισης συχνο φαινομενο και αυτο "της μαιμους".

• Like 1

Αν θελετε να συμβιβαστείτε και να ζειτε μια μιζερη και κατ'αναγκη κατασταση οκ. Ειδικα αν εχετε ανασφαλειες μην μεινετε μονοι σας. Επισης συχνο φαινομενο και αυτο "της μαιμους".

Ακριβως. Όταν ζεις με την ανασφάλεια της μοναξιάς, αν κάνεις σχέση βιαστική θα 'ναι το πιθανότερο από συμβιβασμό. Χαμένος χρόνος. Καλύτερα μόνος να βρεις ισορροπίες. Μπορεί το άτομο αυτό που θα συμβιβαζόσουν να δεθείς μαζί του, αφού βρεις τις ισορροπίες και σταθείς στα πόδια σου, να μοιάσει ξενο ή να είναι όντως αυτό που ψάχνεις. Αλλά πως θα μοιραστείς την καθημερινότητά σου πριν σταθείς μόνος σου;

Το κατηγορία chubby παχουλή πολλά κιλά ΔΕΝ το δέχομαι (αντρες-γυναίκες) . Κάποιος που δεν σέβεται το κορμί τους και κατ επέκταση τον εαυτό του δεν θα σεβαστεί και τον άνθρωπο που έχει δίπλα του.

είμαι κάθετος σε αυτό.

Οι καταχρήσεις και γενικότερα τρώω αηδίες είναι εξίσου το ίδιο με το καπνίζω πίνω κτλ κτλ .. Και οι τροφές προκαλούν καρκίνο φαντάζομαι το γνωρίζετε.

Το ίδιο ισχύει και σε κοπέλες που είναι αδύνατες με καλό μεταβολισμό και τρώνε αηδίες.. 

Εγώ πραγματικά κοιτάζω πολύ τον τρόπο ζωής σε εναν άνθρωπο.. Και θέα να είναι η αλλη αν κάνει καταχρήσεις επι μονίμου βάσεως δεν θα ασχοληθώ μαζί της.

• Like 1

Το κατηγορία chubby παχουλή πολλά κιλά ΔΕΝ το δέχομαι (αντρες-γυναίκες) . Κάποιος που δεν σέβεται το κορμί τους και κατ επέκταση τον εαυτό του δεν θα σεβαστεί και τον άνθρωπο που έχει δίπλα του.

είμαι κάθετος σε αυτό.

Οι καταχρήσεις και γενικότερα τρώω αηδίες είναι εξίσου το ίδιο με το καπνίζω πίνω κτλ κτλ .. Και οι τροφές προκαλούν καρκίνο φαντάζομαι το γνωρίζεται.

Το ίδιο ισχύει και σε κοπέλες που είναι αδύνατες με καλό μεταβολισμό και τρώνε αηδίες.. 

Εγώ πραγματικά κοιτάζω πολύ τον τρόπο ζωής σε εναν άνθρωπο.. Και θέα να είναι η αλλη αν κάνει καταχρήσεις επι μονίμου βάσεως δεν θα ασχοληθώ μαζί της.

Πολύ σεβαστό αυτό που καταθέτεις. Τώρα δε θα κάτσω να σου αναλύσω γιατί δεν είναι τόσο απλό το θέμα (κι όχι, δεν έχουμε θυρεοειδή) αλλά η αλήθεια είναι ότι το βλέπεις πολύ απόλυτα. Τα επιχειρήματά σου έχουν βάση αλλά μονόπλευρη.

Κι επειδή πατάμε σε πολύ ευαίσθητα κομμάτια που ούτε στην ψυχανάλυση δεν έχω καταφέρει να τα ανοίξω, θα μείνω σ'αυτό.

είμαι κάθετος σε αυτό.

Οι καταχρήσεις και γενικότερα τρώω αηδίες είναι εξίσου το ίδιο με το καπνίζω πίνω κτλ κτλ .. Και οι τροφές προκαλούν καρκίνο φαντάζομαι το γνωρίζετε.

Δεκτο ο τυπος γυναικας που δεν σου αρεσει, αλλα δεν πρεπει να βαζεις ταμπελα καλοζωιας, δεν γνωριζεις τα αιτια που μπορει καποιος να ειναι υπερβαρος. Εχω δει πολλες φορες στρατιωτες φετες να βγαινουν πιο τροφαντοι, λογω στεναχώριας, βαρεμαρας κλπ. Επισης το τσιμπημένο μια χαρα ειναι, γυναικα διχως πιασίματα δρομος χωρις σηματα :P

Galatea οσον αναφορα να "δεθεις" με καποιον που εχεις συμβιβαστει ειναι λογικο, ισως να το αγαπησεις αυτο το ατομο. Αλλα λογο συνηθειας, μπορει να υπαρχει η αγαπη αλλα οχι ο ερωτας. Ειναι δυο διαφορετικα συναισθηματα που για να κρατήσει κατι υγιής πρεπει να συνυπαρχουν.

είμαι κάθετος σε αυτό.

Αυτες τις αστειες αποψεις τις υποστηριζεις και με πραξεις?? Δηλαδη σε μια chubby(που προσωπικα μια χαρα κατηγορια τη θεωρω) δεν θα της κατσεις φανταζομαι ε?? Ουτε μια που τρωει fast food συνεχεία(αλλα δεν παχαινει) να φανταστω επισης?? Για σχεση ουτε καν εχει φαει ακυρο απο πριν και η καλυτερη κοπελα στον κοσμο να ειναι.

Το fail σε αυτο το post ειναι over90000000

Και μετα αναρωτιουνται κάποιοι γιατι δεν βρίσκουν σύντροφο.. :P

• Like 3

Καλέ, δεν υπάρχει ψυχολογία. Εμείς οι παχουλοί άνθρωποι είμαστε απλώς ράθυμες μάζες λίπους που μιαίνουμε την αισθητική σας. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...