Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΟΙ μεν αρχίζουν και ψάχνονται για οικογένεια (μη γελάτε, συμβαίνει και στην ηλικία μου και είναι αρκετά...ας πω περίεργο) οι δε απλώς έχουν τρομάξει από τις κακοτοπιές. Αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχουν κι αυτές που δεν μαθαίνουν απ'τα λάθη αλλά αντίστοιχα, στοχεύουν σε λάθος ανθρώπους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν καταλαβαινω γτ κραζετε μονο εμας. Εσεις σε νεαρες ηλικιες δεν εχετε τα μυαλα στα καγκελα. Μεγαλωνοντας σοβαρευουν, οι πιο πολλοι γτ υπαρχουν και παλιμπαιδιστες παντα..τωρα αντιλαμβανομαι γτ το εχω συζητησει οτι ο νεος τυπος γυναικας που βγαζει λεφτα μονη της , εχει την ζωη της , κτλ ειναι ανεξαρτητη ειναι πολυ πιο δυσκολη εστω στα ματια σας απο τον τυπο χαζογκομενιτσα.. οι δομες αλλαξαν για αυτο και πλεον εχει ερθει και στην Ελλαδα και ο τυπος cougar που παλιοτερα το βλεπαμε στο σεξ εντ δε σιτι και βγαζαμε φλυκταινες..μεγαλυτερη γυναικα με νεοτερο αντρα..καλως η κακως οταν εισαι ανταγωνιστικη και επαγγελματικα πλεον και επιπλεον παιζει η ανεξαρτησια εχει πιο πολλες απατησεις η γυναικα. Εγω δεν λεω να πηγαινει βεβαια στο αλλο ακρο..

• Like 2

Ο κοσμος μονο με γυναικες θα ηταν σε εναν συνεχεςι και ανελέητο πολεμο..

Ευτυχως που μαστε και μεις οι κακομηριδες και ισορροπει το πραγμα...

Οσο για την ανεξαρτησια και την πλεον ανταγωνιστικοτητα που λες. Εχεις δικιο αλλα οχι σε ολους τους τομεις....

Ακομα υπαρχουν κατηγοριες που ειναι ανδροκατουμενες.....Θελοντας και μη.... (Δεν σημαινει οτι μ'αρεσει αυτο μην χαρακτιριστω στο τελος )

Eσεις ειστε πολυ πιο υποκριτες απο εμας. Δεν συμφωνω.. η γυναικα εχει μαθει να λειτουργει πιο διπλωματικα , ψαχνει την καταλληλη ευκαιρια να στην κανει , ο αντρας ειναι πιο θρασυς , στην κανει μπροστα σου.. απλα σε εμας εχει βγει το ονομα γτ ειμαστε πιο .... κρυψινους.

οταν λες οτι μεγαλώνοντας αλλαζουν, εννοεις οτι, "ωριμαζουν"?

Δες το οτι σκεφτονται δυο φορες ....Μικρες κανουν την τρελα τους...

Saya καλυτερα να στο κανει ωμα μπροστα σου, παρα απο πισω.... Η διπλωματια χανεται σε αυτον τον τομεα..

Δηλαδη κοροιδευεις τον ιδιο σου τον εαυτο με αυτο... Καθεσαι με καποιο επειδ δεν βρηκες κατι καλυτερο απο αυτον, αλλα και αυτος ομως δεν σου κανει...

Το θεωρω μεγαλη φουστια. Απλα ζεις την καθημερινοτητα σου για να περνανε οι μερες με καποιον και να μην εισαι μονη. Αν ειναι παρτε ενα σκυλακι... 

• Like 1

Την λαμογια και την υποκρισια την συνανταμε εξισου το ιδιο και στα δυο φυλα , δεν εχει να κανει με το αν εισαι γυναικα η ανδρας , ειναι στοιχειο του χαρακτηρα του καθενος που διαμορφωνεται απο τα ερεθισματα στον οικογενεικο βιο.

• Like 5

Δες το οτι σκεφτονται δυο φορες ....Μικρες κανουν την τρελα τους...

ειναι στον ανθρωπο εγω θα πω, εχω γνωρισει κοριτσα της ηλικιας μου ή και λιγο μεγαλυτερες και ειναι λες και μιλας με γυναικες σοβαρες και εχω γνωρισει και 30-35αρες και ειναι λες και μιλας με χαζογκομενες-οτινανε

δεν ειναι τοσο στην ηλικια οσο στο μυαλο

• Like 2

Tην υποκρισια την εννοουσα γενικα και οχι στα σεξουαλικα.. ειστε πιο λαμογια απο εμας . Πολυ περισσοτερο..αολα το θετικο σας ειναι οτι ο αντρας αν ειναι λαμογιο αν εχεις τα ματια σου ανοιχτα το βλεπεις, η γυναικα ξερειι να κρυβεται. Αρα ο αντρας ειναι πιο ασφαλη επιλογη..

Δεν καταλαβαινω γτ κραζετε μονο εμας. Εσεις σε νεαρες ηλικιες δεν εχετε τα μυαλα στα καγκελα. Μεγαλωνοντας σοβαρευουν, οι πιο πολλοι γτ υπαρχουν και παλιμπαιδιστες παντα..τωρα αντιλαμβανομαι γτ το εχω συζητησει οτι ο νεος τυπος γυναικας που βγαζει λεφτα μονη της , εχει την ζωη της , κτλ ειναι ανεξαρτητη ειναι πολυ πιο δυσκολη εστω στα ματια σας απο τον τυπο χαζογκομενιτσα.. οι δομες αλλαξαν για αυτο και πλεον εχει ερθει και στην Ελλαδα και ο τυπος cougar που παλιοτερα το βλεπαμε στο σεξ εντ δε σιτι και βγαζαμε φλυκταινες..μεγαλυτερη γυναικα με νεοτερο αντρα..καλως η κακως οταν εισαι ανταγωνιστικη και επαγγελματικα πλεον και επιπλεον παιζει η ανεξαρτησια εχει πιο πολλες απατησεις η γυναικα. Εγω δεν λεω να πηγαινει βεβαια στο αλλο ακρο..

Αν ξερει και καλο photoshop ειδικα αστα να πανε.. :P

Μετα τα 30 να μην παραπονιέται οτι δεν βρισκει σωστο αντρα ομως, αν και εγω πιστευω απο την εμπειρια μου οτι δεν υπαρχει "δυσκολη" γυναικα, αρκει να πατησεις τα σωστα κουμπια και την εχεις.. Τουλαχιστον δεν εχω γνωρισει καποια που ειπα "και να ηθελα αυτη δεν μπορω να την εχω", ολες μου δινουν την εντυπωση ez game.. Για να μην παρεξηγηθώ οταν λεω ολες εννοω αυτες που θα περασουν ξερω γω καμια ωρα συζητωντας μαζι μου και τους αρεσει η παρεα μου οχι το μοντελο που δεν θα με κοιταξει καν..

Κατ'αρχάς δεν είμαι fitgirl, ειμαι το αντίθετο.Από κει να καταλάβεις. Δεν είμαι προκλητική ουτε θεούσα. Φυσιολογική είμαι.

Εσυ ειπες οτι λογο εμφάνισης δεν σε θελουν για σχεση και πηγα να βρω τι φταιει(ισως φταιει οτι δεν εισαι fitgirl αλλα το εξαντλησα το θεμα.. :P), αν εισαι φυσιολογική οπως λες τοτε γιατι πιστεύεις οτι ειναι λογο εμφάνισης?? Εχω μπερδευτει, εκτος αν καταλαβα κατι λαθος.. :P

Tην υποκρισια την εννοουσα γενικα και οχι στα σεξουαλικα.. ειστε πιο λαμογια απο εμας . Πολυ περισσοτερο..αολα το θετικο σας ειναι οτι ο αντρας αν ειναι λαμογιο αν εχεις τα ματια σου ανοιχτα το βλεπεις, η γυναικα ξερειι να κρυβεται. Αρα ο αντρας ειναι πιο ασφαλη επιλογη..

Και εγώ γενικά μιλάω, δεν μπαίνει σε υποκατηγορίες η υποκρισία . Το ποιος είναι ποιο κάλος στο κρυφτούλι δεν νομίζω ότι έχει σημασία από την στιγμή που έχεις κάνει την λαδιά σου . 

Λαμογια ειναι και τα δυο φυλα..

Απλα ο αντρα το δειχνει, η γυναικα φοβαται και κρυβεται...

Οπως προειπα, η γυναικα και αν δεν της κανεις δεν θα φυγει αν δεν εχει βρει αλλον...

Και αυτα που λενε θελω να μεινω λιγο μονο κλπ, ειναι φθηνες δικαιολογιες...

Εσυ ειπες οτι λογο εμφάνισης δεν σε θελουν για σχεση και πηγα να βρω τι φταιει(ισως φταιει οτι δεν εισαι fitgirl αλλα το εξαντλησα το θεμα.. :P), αν εισαι φυσιολογική οπως λες τοτε γιατι πιστεύεις οτι ειναι λογο εμφάνισης?? Εχω μπερδευτει, εκτος αν καταλαβα κατι λαθος.. :P

Α δεν είπα ότι έχω "φυσιολογική" εμφάνιση, μάλλον λάθος κατάλαβες. Φυσιολογικός άνθρωπος είμαι. Έχω παραπάνω κιλά (ναι, τώρα θα αρχίσετε να μου λέτε ότι άμα θέλω άντρα να τα χάσω κι ότι εγώ φταίω κι ότι είμαι τεμπέλα. save your words, το χω αναλύσει το θέμα και δε με ενοχλεί που δεν είμαι πρώτη επιλογή. με ενοχλεί που αλλά λένε κι αλλού καταλήγουν. anyway, δεν με απασχολεί η εύρεση...αντρός τώρα οπότε μην το αναλύσουμε το προσωπικό μου θέμα. έγραψα τα παραπάνω ως εμπειρίες κι όχι ως πρόβλημα προς αντιμετώπιση).

Α δεν είπα ότι έχω "φυσιολογική" εμφάνιση, μάλλον λάθος κατάλαβες. Φυσιολογικός άνθρωπος είμαι. Έχω παραπάνω κιλά (ναι, τώρα θα αρχίσετε να μου λέτε ότι άμα θέλω άντρα να τα χάσω κι ότι εγώ φταίω κι ότι είμαι τεμπέλα. save your words, το χω αναλύσει το θέμα).

Τα παραπανησια κιλα σε μια γυναικα, αν ξερει τι ακριβως να φορεσει μπορει να την ομορφεινουν ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...