Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνω .. καλυτερα να εγραφες ενα γεια, τι κανεις. Το αν σου αρεσω και αν μου αρεσεις εκτος απο οτι θα το παρει οτι την θες για σεξ μονο , ειναι λιγο αποτομο και κατευθειαν στο θεμα. Επισης δειχνει ελλειψη αυτοπεποιθησης.. στις γυναικες αρεσουν οι αντρες με αυτοπεποιθηση , καλα μην πας στο αλλο ακρο και γινεις κλαρινογαμπρος..

.... Επειδή δεν είμαστε κούκλοι; Χα χα τι αστείο

Πνευματικα εννοω. Αρπαζεσαι και εσυ ευκολα.. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Μαθαίνεις τον άλλον, τον γνωρίζεις και μετά εκφέρεις την άποψή σου.

τα λες εσυ που δεν τα κανεις!!! με ειχες θαψει στην αρχη :P

γαλατεια ελπιζω να καταλαβες πριν οτι εκανα πλακα ε?

Συμφωνω .. καλυτερα να εγραφες ενα γεια, τι κανεις. Το αν σου αρεσω και αν μου αρεσεις εκτος απο οτι θα το παρει οτι την θες γεια σεξ μονο , ειναι λιγο αποτομο και κατευθειαν στο θεμα. Επισης δειχνει ελειψη αυτοποεποιθησης.. στις γυνικες αρεσουν οι αντρες με αυτοπεποιθηση , καλα μην πας στο αλλο ακρο και γινεις κλαρινογαμπρος..

Πνευματικα εννοω. Αρπαζεσαι και εσυ ευκολα.. 

Είναι που πεινάω. Μόλις γίνει το ριζότο, θα 'μαι καλή και γλυκούλα.

τα λες εσυ που δεν τα κανεις!!! με ειχες θαψει στην αρχη :P

γαλατεια ελπιζω να καταλαβες πριν οτι εκανα πλακα ε?

φήμιζομαι για το φτυάρι μου, είναι και η δουλειά μου άλλωστε :-D

απλά γυναίκα.. θάβει όσους δεν της κάθονται.. (μην το πάρεις προσωπικά.. το λέω γενικά για τις γυναίκες και μη μου πείς οτι δεν ισχύει.....)

Μια συμβουλη γενικοτερα, και στο φλερτ ακόμα και στο θεμα φιλιας, αυτα που λεμε μπορει να ειναι το οτιδηποτε αρκει να ΜΗΝ θιγει το σημαντικοτερο πραγμα για τον αλλον, τον εγωισμο του. Παντα βαζουμε τον εαυτο μας πανω απο τον αλλον, ακομα και οταν νομιζουμε οτι υποκυπτουμε στον αλλον ειναι και αυτο μια κατασταση που το κανουμε συνειδητά για να μην τον χάσουμε εγωιστικά καθαρά.

• Like 3

Εγώ το λεω κ το πιστεύω.. ..η εμφάνιση μικρό ρόλο παίζει οταν κάποιος έχει προσωπικότητα

ο καθένας μας έχει την δικιά του χαρακτηριστική προσωπικότητα.

τι εννοείς με την δικιά σου φράση;

• Like 1

• Moderators

Εγώ το λεω κ το πιστεύω.. ..η εμφάνιση μικρό ρόλο παίζει οταν κάποιος έχει προσωπικότητα

οταν ομως οι περισσοτεροι αποριψουν κατι λογο εμφανισης απο την αρχη η προσωπικοτητα παει περιπατο :)

• Like 3

Το να εισαι εμφανισημος/η αρκει, δεν χρειαζεται το "μοντελο/κλαρινογαμπρος".

Και ναι η εμφανισημοτητα μετραει, δειχνει οτι προσεχεις τον εαυτο σου συν οτι θα σου δωσει και το ανοιγμα να παρουσιασεις τον εαυτο σου. Η εμφανιση χρειαζεται να κερδισεις εστω και λιγο την προσοχη ωστε να σου δωθει η ευκαιρια και η προσωπικοτητα να την κερδισεις.

• Like 3

Εννοώ καλά μου παιδιά, ότι παρατηρώ πως με απορρίπτουν για σχέση, λόγω εμφάνισης ενώ στο χαρακτήρα τα πάμε καλά. Για σεξάκι όμως δεν αρνήθηκε κανείς, αλλά αρνήθηκα εγώ. Καλώς ή κακώς.

Τι εχει η εμφανιση σου για σχεση? Μηπως εισαι πολυ προκλητικη? Να ξερεις πολλοι τρομαζουν και νομιζουν οτι θα τους παρατησεις στην πρωτη ευκαιρια etc. αν δειχνεις προκλητικη και heartbreaker.. :P

ο καθένας μας έχει την δικιά του χαρακτηριστική προσωπικότητα.

Αν εισαι "fitgirl" ομως λιγη σημασια εχει θα σε θελουν ολοι οι αντρες anyway...

• Like 1

Επειδή κάποιοι ρωτήσατε τι τους γράφω θα το μάθετε τώρα:όταν κάποια βλέπω ότι πατάει το ''ίσως'' πατάω και εγώ το ίσως και της λέω

<<Γεια,είδα πως εμφανισιακά μπορεί να σου αρέσω,όπως και εμένα μου αρέσεις.Αν θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα στείλε μου μήνυμα>>.

Φίλε μου πέρα από πλάκα τώρα (και ελπίζοντας ότι  δεν τρολλάρεις) με τέτοια προσέγγιση όχι απλά γυναίκα δε ρίχνεις, αλλά ούτε στα σοβαρά θα σε πάρει ποτέ κανείς/καμία.  Σόρρυ που στο λέω έτσι ωμά...

Να βγεις έξω στην πραγματική ζωή μακρυά από αυτά τα site γνωριμιών το έχεις σκεφτεί;

Ναι οκ, η εμφάνιση είναι αρκετά έως πολύ σημαντικός παράγοντας για γνωριμίες και σχέσεις αλλά μπορεί να σηκώνει βελτίωση το θέμα, δεν σε ξέρω προσωπικά για να γνωρίζω περισσότερα...

Σίγουρα αυτό που μπορείς να βελτιώσεις είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου, πχ να γίνεις πιο κοινωνικός και συγκαταβατικός (με μέτρο φυσικά) σε φοιτητόκοσμο περνάει αυτό.

Οι κοπέλες σε σχολές που είναι στα πρώτα έτη ειδικά και μεγαλύτερα ψάχνονται για γνωριμίες και φιλίες, δεν θα τις έλεγα όλες απαραίτητα καβαλημένες...

Οπότε προσπαθείς να παίξεις κάπως έτσι μπάλα και φυσικά ποτέ μην βιάζεσαι... Έτσι θα δεθείς σε μια παρέα και μέσω αυτής  θα γνωρίσεις κόσμο και με τη σειρά του αυτό κάτι μπορεί να σου φέρει με τον καιρό. Σίγουρα καλύτερο απο τα site γνωριμιών που μπαίνεις τα οποία στην καλύτερη μόνο καμιά κακάσχημη μπορεί να σου φέρουν ή καμία που μπορεί να είναι ότι να ναι στο χαρακτήρα πχ καμιά μισότρελη.

Βέβαια αν στο μυαλο σου είναι μονίμως/μόνο το σεξ, υπάρχουν μέρη για να επισκεφθείς και να το πράξεις αυτό εύκολα , με το κατάλληλο αντίτιμο βέβαια....

Ας το παραδεχτώ είμαι σαν σκατά απ'ότι φαίνεται,αυτό φταίει που δεν γνωρίζω καμία έξω-αυτό φταίει που δεν γνωρίζω και καμία από το net.Απλά,ξεκάθαρα πράγματα.

Και πάνω από όλα εκτίμησε τον εαυτό σου.

Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο δυκολο αυτό από τη στιγμή που δε φαίνεται να ψάχνεις και για μοντέλα ή χορεύτριες.

• Like 3

Αν εισαι "fitgirl" ομως λιγη σημασια εχει θα σε θελουν ολοι οι αντρες anyway...

το να σε θέλουν δεν έχει τόση σημασία όσο το να μπορούν να σε κρατήσουν.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...