mathsrule Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Εγω το καταλαβα αμεσως.. Κι εγώ (γι αυτό άλλωστε και ένιωσα καλύτερα για την νοημοσύνη μου). Είμαστε μυαλά, δεν εξηγείται αλλιώς! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Εμ προφανώς δεν πάμε με ταμπελάκια "θέλω σχέση", "θέλω απλά πήδημα", "θέλω γάμο" κτλ Γνωρίζεις τον άλλον, φλερτάρεις, ναι κάνεις σεξ και μετά βλέπεις πως προχωράει και πράττεις ά(να)λογα... Δεν θα τον δεις και θα πεις α ναι αυτός θα ναι η σχέση μου Δεν ισχυει πιστευω 100% Υπαρχουν χαλαρα γυναικες με το ταμπελακι "θελω γαμο" και αντρες που δεν γουσταρουν να κανουν σχεση κ να εχουν το "θελω να πηδηξω" Παντως υπαρχουν κ ανθρωποι που οταν βρισκονται ξερουν απο πριν οτι αυτος/αυτη που γνωριζουν ειναι ο ανθρωπος τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sargath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Χαίρετε. Περισσότερο μελαγχόλησα που διάβασα πως 2-3 άτομα που έφτιαξαν profile για πλάκα βρήκαν αμέσως κάποιες να τους μιλήσουν και εγώ είμαι στην εβδομάδα και ακόμα τίποτα.Προφανώς και τα παιδιά θα βλέπονται σε αντίθεση με εμένα... Επειδή κάποιοι ρωτήσατε τι τους γράφω θα το μάθετε τώρα:όταν κάποια βλέπω ότι πατάει το ''ίσως'' πατάω και εγώ το ίσως και της λέω <<Γεια,είδα πως εμφανισιακά μπορεί να σου αρέσω,όπως και εμένα μου αρέσεις.Αν θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα στείλε μου μήνυμα>>. Αυτό τους γράφω,δεν νομίζω να πέφτω με τα μούτρα απλά θέλω να είμαι ειλικρινής άλλωστε δεν πήρα θάρρος από μόνος μου,αυτές πάτησαν ίσως.Στις 2-3 που το έστειλα αν και το διάβασαν καμία δεν μου απάντησε... Δεν γράφω ψέματα στο profile και ούτε έχω τίποτε φωτογραφίες στυλ:tattoo,piercings/κοιλιακοί που ούτως η άλλως δεν έχω. Ας το παραδεχτώ είμαι σαν σκατά απ'ότι φαίνεται,αυτό φταίει που δεν γνωρίζω καμία έξω-αυτό φταίει που δεν γνωρίζω και καμία από το net.Απλά,ξεκάθαρα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ισχυει πιστευω 100% Υπαρχουν χαλαρα γυναικες με το ταμπελακι "θελω γαμο" και αντρες που δεν γουσταρουν να κανουν σχεση κ να εχουν το "θελω να πηδηξω" Παντως υπαρχουν κ ανθρωποι που οταν βρισκονται ξερουν απο πριν οτι αυτος/αυτη που γνωριζουν ειναι ο ανθρωπος τους και σε λίγο έρχεται και ο πρίγκηπας με το άσπρο άλογο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Χαλαρωσε ρε μαν... Μην σε παιρνει απο κατω...Σε μια μερα ουτε ο κοσμος ο ιδιος δεν χτιστηκε.... Περιμενε να δεις πως παει το πραγμα...Απο αυτο που ακους(ειδικα εδω μεσα) να κρατας τα μισα και αν...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Χαίρετε. Περισσότερο μελαγχόλησα που διάβασα πως 2-3 άτομα που έφτιαξαν profile για πλάκα βρήκαν αμέσως κάποιες να τους μιλήσουν και εγώ είμαι στην εβδομάδα και ακόμα τίποτα.Προφανώς και τα παιδιά θα βλέπονται σε αντίθεση με εμένα... Επειδή κάποιοι ρωτήσατε τι τους γράφω θα το μάθετε τώρα:όταν κάποια βλέπω ότι πατάει το ''ίσως'' πατάω και εγώ το ίσως και της λέω <<Γεια,είδα πως εμφανισιακά μπορεί να σου αρέσω,όπως και εμένα μου αρέσεις.Αν θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα στείλε μου μήνυμα>>. Αυτό τους γράφω,δεν νομίζω να πέφτω με τα μούτρα απλά θέλω να είμαι ειλικρινής άλλωστε δεν πήρα θάρρος από μόνος μου,αυτές πάτησαν ίσως.Στις 2-3 που το έστειλα αν και το διάβασαν καμία δεν μου απάντησε... Δεν γράφω ψέματα στο profile και ούτε έχω τίποτε φωτογραφίες στυλ:tattoo,piercings/κοιλιακοί που ούτως η άλλως δεν έχω. Ας το παραδεχτώ είμαι σαν σκατά απ'ότι φαίνεται,αυτό φταίει που δεν γνωρίζω καμία έξω-αυτό φταίει που δεν γνωρίζω και καμία από το net.Απλά,ξεκάθαρα πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει η εξωτερική σου εμφάνιση. Ζωντανό παράδειγμα ο Άλις Κούπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μαλλον το εθεσα λαθος Εννοουσα αυτο το "κλικ" που σου κανει καποιος . Οχι οτι αναγκαστικα θα βγει σε παραμυθι η ολη υποθεση Πολυ πιθανο ειναι να μην δουλεψει καποια στιγμη το πραμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 γαλατεια ενα ακομη λαικ να κανεις σε ποστ μου θα αρχισω να πιστευω οτι μου την πεφτεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Προφανώς η "χημεία" είναι αυτή που σου δίνει απαντήσεις...η αμφίπλευρη έλξη που δημιουργείται και επιφέρει τα αποτελέσματα είτε θετικά είτε αρνητικά.Δίνεις το δικαίωμα να μάθεις/σε μάθει ο άλλος και μετά να χαρακτηρίσεις την τυχόν σχέση.όσοι πάνε με το "ταμπελάκι"στο χέρι, τολμώ, να πω ότι υπάρχει πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαίρετε. Περισσότερο μελαγχόλησα που διάβασα πως 2-3 άτομα που έφτιαξαν profile για πλάκα βρήκαν αμέσως κάποιες να τους μιλήσουν και εγώ είμαι στην εβδομάδα και ακόμα τίποτα.Προφανώς και τα παιδιά θα βλέπονται σε αντίθεση με εμένα... Επειδή κάποιοι ρωτήσατε τι τους γράφω θα το μάθετε τώρα:όταν κάποια βλέπω ότι πατάει το ''ίσως'' πατάω και εγώ το ίσως και της λέω <<Γεια,είδα πως εμφανισιακά μπορεί να σου αρέσω,όπως και εμένα μου αρέσεις.Αν θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα στείλε μου μήνυμα>>. Αυτό τους γράφω,δεν νομίζω να πέφτω με τα μούτρα απλά θέλω να είμαι ειλικρινής άλλωστε δεν πήρα θάρρος από μόνος μου,αυτές πάτησαν ίσως.Στις 2-3 που το έστειλα αν και το διάβασαν καμία δεν μου απάντησε... Δεν γράφω ψέματα στο profile και ούτε έχω τίποτε φωτογραφίες στυλ:tattoo,piercings/κοιλιακοί που ούτως η άλλως δεν έχω. Ας το παραδεχτώ είμαι σαν σκατά απ'ότι φαίνεται,αυτό φταίει που δεν γνωρίζω καμία έξω-αυτό φταίει που δεν γνωρίζω και καμία από το net.Απλά,ξεκάθαρα πράγματα. Φαντάσου ότι η άλλη δε σε γνωρίζει κι ότι θα 'χει δεχθεί πόσα μηνύματα από άλλους. Αν και εσύ είσαι ειλικρινής και μπράβο σου, σ'έναν άνθρωπο που δε γνωρίζει τις προθέσεις σου και σε τέτοιο περιβάλλον (που το 70% ψάχνει για κάτι πατ κιούτ), μπορεί να μοιάζει ρηχό πέσιμο. Θα έλεγα να ξεκινήσεις με κάτι πιό απλό, πιό γήινο. Ένας χαιρετισμός και μια απλή ερώτηση σχετικά με το προφίλ της, και στην πορεία θα 'χεις την ευκαιρία για ειλικρίνεια. γαλατεια ενα ακομη λαικ να κανεις σε ποστ μου θα αρχισω να πιστευω οτι μου την πεφτεις! Όχι σε παρακαλώ, δεν έχω πρόθεση, αλλά επιβραβεύω αυτά που συμφωνώ (που 'χω μπλέξει) Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2013 από Galatea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Χαίρετε. Περισσότερο μελαγχόλησα που διάβασα πως 2-3 άτομα που έφτιαξαν profile για πλάκα βρήκαν αμέσως κάποιες να τους μιλήσουν και εγώ είμαι στην εβδομάδα και ακόμα τίποτα.Προφανώς και τα παιδιά θα βλέπονται σε αντίθεση με εμένα... Επειδή κάποιοι ρωτήσατε τι τους γράφω θα το μάθετε τώρα:όταν κάποια βλέπω ότι πατάει το ''ίσως'' πατάω και εγώ το ίσως και της λέω <<Γεια,είδα πως εμφανισιακά μπορεί να σου αρέσω,όπως και εμένα μου αρέσεις.Αν θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα στείλε μου μήνυμα>>. Αυτό τους γράφω,δεν νομίζω να πέφτω με τα μούτρα απλά θέλω να είμαι ειλικρινής άλλωστε δεν πήρα θάρρος από μόνος μου,αυτές πάτησαν ίσως.Στις 2-3 που το έστειλα αν και το διάβασαν καμία δεν μου απάντησε... Δεν γράφω ψέματα στο profile και ούτε έχω τίποτε φωτογραφίες στυλ:tattoo,piercings/κοιλιακοί που ούτως η άλλως δεν έχω. Ας το παραδεχτώ είμαι σαν σκατά απ'ότι φαίνεται,αυτό φταίει που δεν γνωρίζω καμία έξω-αυτό φταίει που δεν γνωρίζω και καμία από το net.Απλά,ξεκάθαρα πράγματα. Πολυ αμεση προσεγγιση το "μου αρεσεις". Ειδικα απο καποιον που μπορει να μην υπαρχει. Η αβεβαιότητα φοβίζει ολο τον κοσμο και ενα λογο παραπανω το γυναικειο φύλο (προς θεου οχι με την εννοια της αδυναμιας ή φυλετικης διακρισης). Ξεκίνα με το να πεις κάτι αστείο, να δείξεις οικειότητα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 τσ τσ τσ Τουμπανάκι και αυτή αν και έχω μια αδυναμία στις ανοιχτομάτες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ρε γιατι δεν μιλατε σε μηνυματα εσεις οι δυο. Μπορει να ταιριαζεται. Αντε...γαλατεια και σαργκαθ εννοω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μαθαίνεις τον άλλον, τον γνωρίζεις και μετά εκφέρεις την άποψή σου.το να εκφέρεις άμεσα σου αρέσω εμφανισιακά και μου αρέσεις ενδέχεται να την τρομάξει και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκιαλάου λάουείμαστε και μυστήριο φύλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ρε γιατι δεν μιλατε σε μηνυματα εσεις οι δυο. Μπορει να ταιριαζεται. Αντε...γαλατεια και σαργκαθ εννοω .... Επειδή δεν είμαστε κούκλοι; Χα χα τι αστείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις