Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης, πίστεψέ με πως η πλειοψηφία που προσεγγίζει ειδικά σε bar, club και λοιπά παρόμοια μέρη είναι γλοιώδεις. Δεν είχα δει νορμάλ περίπτωση προσέγγισης όσο ήμουν μόνη μου και δεν ήμουν και λίγο.

Που να δεις στο εξωτερικό σε κάτι Σκανδιναβηκές χώρες. Βιογραφικό σημείωμα καταθέτεις και πάντα απο απόσταση.

Ολα σχετικά είναι γλοιώδης ή όχι. Έχεις σκεφτεί πόσο δύσκολο είναι να πιάσεις κουβέντα με κάποιον τελείως άγνωστο; Τι ακριβώς θες να απαγγείλουν ποίηση; Μπράβο σε όσους καταφέρνουν και κάνουν γνωριμίες με οποιονδήποτε τρόπο!

Sargath, εγώ στην θέση σου, θα έριχνα πολύ τις απαιτήσεις μου, το πολύ = και σχεδόν τα πάντα (εξαιρούνται οι creepy καταστάσεις) και θα έχανα κανα κιλό θα έφτιαχνα όσο μπορούσα την εμφάνισή μου και θα έπαιζα ρέστα! Σε sites χωρίς sites έτοιμος ανα πάσα στιγμή και παντού!

Μην μεμψιμοιρείς μόνο. Αμα κλαίγεσαι θα είσαι έτσι μια ζωή και θα το περιμένεις στο πιάτο.

Σήμερα είναι Σαβατο. Αντε κάτσε μόνος σου σε ένα μπαρ και δες τι γίνεται. Αν δεν τσουλάει αλλάζεις μαγαζί. Αν κάνεις γνωριμία και σε ρωτήσει "Τι κάνεις εδώ μόνος;¨" Θα πεις "Ετσι λειπαν οι φίλοι μου και ειπα να έρθω μήπως έχει πλακα",... άλλη ερώτηση πας παρακάτω.

Και μην χτυπάς την REAL madrid, χτύπα πιο χαμηλά, τα παμε.

Μην κάτσεις μέσα να κλαίγεσαι μόνο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Badoo,στα μηνύματα δεν μου μιλάνε που τους γράφω.

Και για να προλάβω μερικούς ΟΧΙ δεν γράφω απότομα και ΟΧΙ δεν μιλάω σε τυχαίες παρά μόνο σε όποιες πάτησαν το κουμπάκι >ίσως<  πως επιθυμούν να με γνωρίσουν.

Τωρα εχω περιεργεια να τεσταρω, :P θα βαλω την χειροτερη φωτογραφια που εχω, ουτε προσωπο δεν θα φαινεται καλα καλα και θα δουμε.. :P Αν μου μιλησουν δεν υπαρχει δικαιολογια κατι κανεις λαθος στην προσέγγιση.. :P

Η Αλεξανδράτου δεν λέει στόχος είναι τα λεφτά ; έτσι μου πε ο μπαμπάς ; τους φτωχούς τους συγγενείς , δεν αγάπησε κανείς !

Sargath το αύριο είναι το αποτέλεσμα των σημερινών σου επιλογών .

Τωρα εχω περιεργεια να τεσταρω, :P θα βαλω την χειροτερη φωτογραφια που εχω, ουτε προσωπο δεν θα φαινεται καλα καλα και θα δουμε.. :P Αν μου μιλησουν δεν υπαρχει δικαιολογια κατι κανεις λαθος στην προσέγγιση.. :P

είχα φτιάξει παλιά account που ήμουν μικρότερος και είχα αρκετά μηνύματα απο milfs , απο μικρές ουτε καν . Δεν είχα στείλει πουθενά όμως γιατι δε το χρησιμοποιούσα. Αργότερα το έσβησα γιατι μ έστελνε συνεχώς στο email ειδοποιήσεις . 

η φωτογραφία που ειχα βάλει μονο καλή δεν ηταν 

edit : έφτιαξα account

2 λεπτά μετά (2 μηνύματα)

ηλικίες 24-21 (το ένα καλό το άλλο μπόμπα)  

holy shit θα κρατήσω το profile χαχα

• Like 1

είχα φτιάξει παλιά account που ήμουν μικρότερος και είχα αρκετά μηνύματα απο milfs , απο μικρές ουτε καν . Δεν είχα στείλει πουθενά όμως γιατι δε το χρησιμοποιούσα. Αργότερα το έσβησα γιατι μ έστελνε συνεχώς στο email ειδοποιήσεις . 

Μάλιστα...

Αυτές τις γκόμενες στο πρώτο γάρο τις είδες ή στο δεύτερο;

• Like 4

Το ξέρεις ότι στατιστικά μόνο το 5% αυτών που βάζουν photos στα chat rooms είναι αληθινές έτσι?Οπότε μην περιμένεις πολλά!

Εχεις πολύ λάθος εντύπωση αν νομίζεις πως όλοι περνάμε καλά και είμαστε τραλαλά όλη την ώρα. Οι πραγματικοί φίλοι για τους πιο πολλούς ανθρώπους μετρούνται στα δάκτυλα τους ενός χεριού οι υπόλοιποι είναι απλά γνωστοί με τους οποιους συναναστρέφεσαι κατά καιρούς και υπό συνθήκες. Καταρχάς πλεόν δεν υπάρχει χρήμα ώστε να βγεις κάθε μέρα όπως παλιότερα αλλά ακόμα και να το είχες αυτό μεγαλώνοντας απλά δεν θες να βγεις κάθε μέρα γιατί βαριέσαι.

Εν πάση περιπτώσει για να επιστρέψουμε στο θέμα των σχέσεων. Ακόμα και αν έχεις χάσει όλους τους φίλους σου την συγκεκριμένη περίοδο κάποια στιγμή θα βρεις μια σταθερή δουλειά, θα μπεις σε ένα περιβάλλον θα γνωρίσεις κάποια νέα άτομα θα αρχίσεις να έχεις ξανά επαφές με κοσμο και μέσω αυτού ενδεχομένως θα γνωρίσεις και κάποια κοπέλα.

Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου έχεις κάποιο χόμπι? Αν δεν ασχολείσαι με κάτι προσπάθησε να γραφτείς σε κάποιιο γυμναστήριο ή καμιά πολεμική τέχνη (capoeira πχ συνδιάζει και καλή γυμναστική και πολλές κοπέλες). Θέλοντας και μη θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους μέσω τέτοιων δραστηριοτήτων. Σου αρέσει ο χορός ψάξου για κανά σύλλογο με χορούς ή κάτι παρόμοιο...

Υπάρχουν τρόποι να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τη μιζέρια αλλά πρέπει και εσύ να κινηθείς λίγο. Και μην απογοητεύεσαι όταν είσαι σε μια άσχημη κατάσταση σαν αυτή που περιγράφεις μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Αλλά συν αθηνά και χείρα κίνει μην περιμένεις να σε βοιηθήσει κάποιος αν δεν προσπαθήσεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Πραγματικά δοκίμασε αυτό που σου είπα για ομάδες, πολεμικές τέχνες κλπ πιστεύω πως μπορεί να σε βοηθήσει πολύ + facebook για να βρεις παλιούς γνωστούς και φίλους.

Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις τελείωσα το διάβασμα του ποστ μου ήρθε αυτός στο μυαλό

%CE%9A%CE%A3+2.png

Το ξέρεις ότι στατιστικά μόνο το 5% αυτών που βάζουν photos στα chat rooms είναι αληθινές έτσι?Οπότε μην περιμένεις πολλά!

ορέ δε περιμένω τίποτα απο κει 

test drive έκανα

μου έστειλε κ ένας γκέι τώρα μήνυμα χαχχαχαχ 

Εβαλα μια γελοια φωτο με καπελο donald duck και duckface και μου μιλανε αλλα αυτες με λιγο "φτηνο" στυλ, δεν φαινονται και ιδιαιτερα intelligent οποτε τις κανω outplay ευκολα.. Αν βρω καμια worthy θα σου πω.. :P

Επισης ειναι λιγο pay 2 win το site η ειναι ιδεα μου?? :P

Τι κάθομαι και ανοίγω συζήτησε δεν καταλαβαίνω...

Λοιπόν την ώρα που εσείς θα γιορτάζετε με την κουλ παρέα σας τα χριστούγεννα και θα έχετε από πάνω από τα κεφάλια σας φωτεινές επιγραφές και φωτοστέφανα κάποιοι σαν και εμένα που είναι μοναχικοί θα περνούν τις άδειες ημέρες τους μέσα στο σπίτι και κάποιοι άλλοι που βρίσκονται σε ακόμη χειρότερη θέση από τη δικιά μου θα ξυλιάζουν από το κρύο  και θα κοιτάνε με ένα μίζερο και απορημένο βλέμμα στα μαγαζιά που θα βρίσκονται άτομα σαν και εσένα που έχουν λύσει όλα τα προβλήματα τους γιατί στάθηκαν πιο τυχεροί.

Κatiepie όπως και να σε λένε ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις το θέμα γιατί γεννήθηκες σε αυτή τη χώρα ως γυναίκα,για αυτό όλα σου φαίνονται τόσο εύκολα.Όλοι μα όλοι τρέχουν να κάνουν τα χατίρια σου ασχέτως αν εσύ π.χ μπορεί να είσαι noob στο wow,παντελώς αμόρφωτη ή υστερικιά (παραδείγματα δίνω,δεν σημαίνει και ότι είσαι όλα αυτά) αλλά και πάλι όλοι θα σε αγαπάνε μιας και είσαι γυναίκα.

Στην άλλη με τη γάτα της postara τον Πιστόριους που δεν είχε πόδια και έφαγε την γυναίκα του και είδες κατάλαβε πόσο λάθος έκανε και δεν με ξαναπαράθεσε.

Κλείνοντας θα πω ότι παντού υπάρχει ανθρώπινος πόνος και δυστυχία που μόνο αν είσαι άντρας θα τα καταλάβεις.

Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες,think positive για γυναικούλες κτλπ.

Το οτι ο αλλος εφαγε τι γυναίκα του τι σημαίνει; ασε που ο τύπος με ολες αυτες τις μαλακιες που επερνε για να κάνει πρωτοθλητισμο τα χε χασει,

Ασε που στο μυαλο μου ειχα ενα παιδί που χεν έχει ουτε χέρια,

Η κοπελα katie.. ασχολείται μαζί σου κ προσπαθεί να σε βοηθήσει.

Μάλλον γουσταρεις τη μιζερια σου.

Τώρα μου κάνει κι εμένα εντυπωση που εσας σας μιλανε και του παιδιου οχι

Τι κανείς λάθος ρε αδερφε;

Πάντως ειναι αλήθεια οτι στις γυναικες μιλανε παρα πολλοι κ δεν προλαβαινουν να μιλησουν σχεδόν σε κανένα

Μαλακια ειναι αυτα τα site

Κοιτα, αν το πρόβλημα σου είναι ότι δεν εχεις κάνει ποτέ σχεση κ έρωτα καταλαβαίνω τα νεύρα σου...αλλά να ξέρεις οτι πολλοί είναι στην ιδια κατάσταση με σενα.

• Like 1

Topic starter, θα μπορούσες να κάνεις copy-paste κανα μήνυμα που έχεις στείλει στις κοπέλες; Γιατί εσένα μπορεί να σου φαίνεται ότι τα λες μια χαρά αλλά...ίσως κάτι να μην πηγαίνει τόσο καλά τελικά.

Αν ντρέπεσαι να ποστάρεις εδώ τότε στείλε πμ. Τόσες κοπέλες γράφουμε εδώ με καλή διάθεση να βοηθήσουμε.

Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2

το λεπον ..
 ζητουμενο ενα  , το παληκαρι εχει προβλημα ψυχολογικο κυριως να τα βρει με τον εαυτο του  και χρειαζεται στηριξη κ οχι τρολλαρισμα!

edit ..

παιδες στηριχτε το παληκαρι καλη η πλακα δε λεω , εδω οχι ομως ..

μπραβο στις κοπελες -μετρημενες ειναι εδω- που εχουν την διαθεση να τον βοηθησουν , εστω με το που ασχολουντε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...