Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ πολλοί πιστεύω θα γελάσετε και θα κοροϊδέψετε  και εγώ ίσως έτσι θα έκανα αν μου το έλεγε κανείς αυτό πριν 2-3 χρόνια.Πλέον όμως ο κύκλος μου έχει πραγματικά μικρύνει και η δουλειά μου δεν με φέρνει σε επαφή με κόσμο ούτε και έχω κάποιο χόμπυ (πχ γυμναστήριο).

Δυστυχώς όμως έχω την ανάγκη να νιώθω και λίγο άνθρωπος και μέσω αυτών των site προσπαθώ να βρω κάποια να μιλάμε έστω και χωρίς real life γνωριμία.Έφτιαξα profile και καμία δεν μου μιλάει,σίγουρα δεν είμαι ωραίος αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω πως είμαι σίχαμα για να μην μου απαντάνε καν.Ή τους την πέφτουν 100 μπάκουροι τη μέρα και έχουν γίνει τρομερά ψηλομύτες ακόμα και οι πιο μέτρια εμφανισιακά ή και εγώ δεν ξέρω τι.

Εσείς τι γνώμη έχετε για αυτά τα site;Χάσιμο χρόνου,εκμηδενισμός της αξιοπρέπειας,μια ευκαιρία για τους μη κοινωνικούς;Τι πιστεύετε άραγε;

• Like 1
  • Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το facebook νομίζω είναι το Νο1 site γνωριμιών.

Δεν νομίζω ότι αυτό που κάνεις είναι λάθος.

Τουλάχιστον προσπαθείς κάπως.

Ξέρω πολλούς που περιμένουν την άλλη να έρθει στην πόρτα τους.

Στις μέρες μιας είναι μια χαρά normal να γνωρίζεις κόσμο online.

Ίσως να δοκίμαζες κάποιο chat.

Τα προφίλ δεν είναι πάντα ότι καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Το facebook νομίζω είναι το Νο1 site γνωριμιών.

Δεν νομίζω ότι αυτό που κάνεις είναι λάθος.

Τουλάχιστον προσπαθείς κάπως.

Ξέρω πολλούς που περιμένουν την άλλη να έρθει στην πόρτα τους.

Στις μέρες μιας είναι μια χαρά normal να γνωρίζεις κόσμο online.

Ίσως να δοκίμαζες κάποιο chat.

Τα προφίλ δεν είναι πάντα ότι καλύτερο.

Σε ευχαριστώ που μου απάντησες,σίγουρα το fb είναι πολύ καλό μέσο μόνο που εγώ προσωπικά δεν έχω.

Όσο για το θέμα της προσπάθειας αυτό το σκέφτηκα και εγώ,αλλά απ'ότι βλέπω έχουν ήδη εκμηδενιστεί οι πιθανότητες μου να γνωρίσω κάποια.Θέλει χρόνο το όλο θέμα νομίζω και εκτός των άλλων να την πέφτεις σε όλες και ίσως σου κάτσει καμία-πράγμα που εγώ προσωπικά ντρέπομαι να κάνω...

Δημοσ.

Κάνε fb σε πολύ σύντομο χρόνο θα βρεις παλιούς φίλους/φίλες και ίσως ξαναρχίσεις επαφές με ορισμένους. Για κοπέλες μέσω fb μην περιμένεις και πολλά πράγματα (αν και υπό προυποθέσεις μπορεί να σε βοηθήσει και μάλιστα πάρα πολύ).

Δημοσ.

Για αρχή αν θες να ακούσεις καμιά άποψη γυναίκες έχουμε στο φόρουμ, http://www.insomnia.gr/topic/496275-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-insomnia-%CE%BC%CE%B5-photo-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/page-34 πόσταρε. Μετά όντως το fb είναι το Νο1. Δεν έχω ασχοληθεί γενικά με το όλο θέμα αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο bro μου βρήκε και παντρεύτηκε την γυναίκα του από το zoo.gr 

Δημοσ.

μπραβο σου που εισαι ειλικρινης κ δε ντρεπεσαι να αναφερεις αυτο που σε απασχολει ! μεγαλη κουβεντα το

΄΄έχω την ανάγκη να νιώθω και λίγο άνθρωπος έστω και χωρίς real life γνωριμία''

δυστυχως η λυση βρισκεται στο προβλημα ! στο οτι εισαι ειλικρινης δηλαδη!

αν ησουν ψευτικος - ψευτικο προφιλ - ψευτικες φωτο - ψευτικοι φιλοι - ψευτικος τροπος ζωης , ουρες θα καναν να σου μιλησουν -ψευτικες- κοπελιτσες ...

κλεισε το πισι σου στον ελευθερο χρονο σου , βγες και  βρες τους χαμενους σου φιλους  ..

σου ευχομαι το καλυτερο φιλε μου ειλικρινα !

• Like 4
Δημοσ.

Στην Ελλάδα αυτα δεν παιζουν αγαπητε.. οι Ελληνιδες ειναι κοριτσακια της μαμας και νομιζουν μεχρι τα 28 οτι ειναι θεογκομενες.. μετα τα 28 ψαχνουν ενα μαμακα να τους κανει παιδια και οικογενεια.. ελεινες ειναι..

εδω σε σνομπαρουν μονο που πας να τις μιλησεις.. ανασφαλη και με πολυ χαμηλη αυτοπεποιθεση οντα που θα ασχοληθουν μαζι σου μονο εφοσον σιγουρευτουν οτι εισαι αρκετα μαμακας για να κανεις οτι θελουν.. του στυλ αμα δεν κανεις αυτο που λεω δεν τρως κοκο..

ασχολησου μονο με ξενες κοπελες που εχουν σχεση με Ελλαδα.. πχ εχουν αγορασει εξοχικο και ερχονται τακτικα και θελουν μπλα μπλα απο αποσταση για να θυμουνται τι ωραια που περνανε Ελλαδα.. με πιανεις..

• Like 15
Δημοσ.

Στην Ελλάδα αυτα δεν παιζουν αγαπητε.. οι Ελληνιδες ειναι κοριτσακια της μαμας και νομιζουν μεχρι τα 28 οτι ειναι θεογκομενες.. μετα τα 28 ψαχνουν ενα μαμακα να τους κανει παιδια και οικογενεια.. ελεινες ειναι..

εδω σε σνομπαρουν μονο που πας να τις μιλησεις.. ανασφαλη και με πολυ χαμηλη αυτοπεποιθεση οντα που θα ασχοληθουν μαζι σου μονο εφοσον σιγουρευτουν οτι εισαι αρκετα μαμακας για να κανεις οτι θελουν.. του στυλ αμα δεν κανεις αυτο που λεω δεν τρως κοκο..

ασχολησου μονο με ξενες κοπελες που εχουν σχεση με Ελλαδα.. πχ εχουν αγορασει εξοχικο και ερχονται τακτικα και θελουν μπλα μπλα απο αποσταση για να θυμουνται τι ωραια που περνανε Ελλαδα.. με πιανεις..

Μ' αυτά τα μυαλά περιμένεις εσύ να σου κάτσει γυναίκα; Καλό καλοκαίρι ψηλέ...

• Like 9
Δημοσ.

Όλες σε γουστάρουν man Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου .- Άσε τις θεωρίες και τα βιβλία και δοκίμασε την Trial and error tactic. 

Πάνω από όλα , ο κόσμος γενικότερα είναι χαζός, μπορεί να χει διαμάντια δίπλα τους και να τα κερατώνουν με ότι ναναι διότι έτσι .

Μην την ψάχνεις , αν ήμουν εγώ στην θέση σου αρχικά θα χαιρόμουν που δεν θα χα τόσα βάσανα που έχουν οι δεσμευμένοι , διότι καλό και το κοκο αλλά σέρνει αρκετά πράγματα ... που αργά η γρήγορα έρχονται.

Στην συνέχεια θα καθόμουν να σκεφτώ τι θέλω και αφού το ξεκαθάριζα στον εαυτό μου, θα είχα το έβαζα στο μυαλό μου, όλα αρχίζουν με ένα χαμόγελο (αν δεν έχεις πάει οδοντίατρο πρόσφατα άστο) ή μία ατάκα (αν κάνεις προπόνηση στο καθρέφτη άστο)  ή μία κίνηση , ξέρω γω βάζεις έναν φίλο σου με μηχανή - ποδήλατο να πάει ολοταχώς για το σκυλάκι της "κοκο" και συ το σώζεις την τελευταία στιγμή , ΜΠΑΜ !!!  πέρα από την πλάκα , ότι κατεβάσει ο νους σου αδερφέ θα είσαι εσύ , ο εαυτός σου. Καλύτερα να προσπαθήσεις κάτι δικό σου διότι εάν της αρέσει , θα της αρέσει ένα κομμάτι σου . Μπορεί να της αρέσουν και άλλα χαχα ;) 

Να θυμάσαι σε γενικές γραμμές ότι οι γκόμενες είναι χαζές , κολλημένες με έναν βλάκα πρώην τους, και τα καλά παιδιά τερματίζουν τελευταία. Πάντα θα σου λένε ότι αυτές δεν είναι έτσι , μην πιστέψεις ότι έτυχε να είσαι ο πρώτος που φέρθηκαν "έτσι" κτλ . 

Γενικότερα χαμογέλα και να είσαι αισιόδοξος αλλά ταυτόχρονα μην έχεις απαιτήσεις, μην περιμένεις βασικά τίποτα για να μην απογοητεύεσαι. Επίσης μην το παίζεις κάτι που δεν είσαι .

Ένα τεστ για το πόσο πεινασμένες είναι, και να δεις ότι σε κοιτάνε ασχέτως τι πιστεύεις  είναι το παρακάτω .

Μπες σε ένα Bus το πρωί που θα χεις σηκωμάρες και άσε το πουλί σου να πέσει στην μία πλευρά . Και κάνε πως δεν το καταλαβαίνεις, ξέρω γω κλείσε τα μάτια κάτι τέτοιο. Ξαφνικά άρχισε να δίνεις μικρές μικρές ωθήσεις αλλά με αραιό ρυθμό (4 sec)

Αυτή που θα κάθεται δίπλα σου και θα διαβάζει το book η η απέναντί σου , σιγά σιγά θα το προσέξουν . Αν κάθεσαι και αντίθετα είναι καλύτερο) . Εκεί αν ανοίξεις ξαφνικά τα μάτια θα παρατηρήσεις μία ιδιαίτερη έκφραση στο πρόσωπό τους , που μαρτυρά τι σκέφτονται στην φουσκάλα πάνω από το κεφάλι τους.

Είναι όπως συμβαίνει και με εμάς όταν μπαίνει ένα πεταχτό κωλαράκι ή βυζάκι και φρενάρει ο οδηγός ξαφνικά. Μετράς το μέγεθος , χαμογελάς σαν βλάκας και χαμογελάνε και τα τυπάκια απέναντί σου (φάση yeaaah lucky you man).

Τέλος το ότι δεν είσαι ωραίος δεν σημαίνει τίποτα . Η ομορφιά διαφέρει για τον καθένα . Σίγουρα υπάρχουν νόμοι ξέρω γω συμμετρίας προσώπου κτλ κτλ αλλά δεν έχεις 3 μάτια αδερφέ . 

Υ.Γ  όταν προσπερνάς 2 κοπέλες στον δρόμο δεν νομίζεις ότι η μία σε κοίταξε με την άκρη του ματιού της το τελευταίο milisecond ?

Μάθε το ! Πάρε τα γυαλιά που βλέπεις πίσω σου από κανα gadet store και διαπίστωσε πόσο κότες είναι . 

• Like 6
Δημοσ.

Όλες σε γουστάρουν man Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου .- Άσε τις θεωρίες και τα βιβλία και δοκίμασε την Trial and error tactic. 

Πάνω από όλα , ο κόσμος γενικότερα είναι χαζός, μπορεί να χει διαμάντια δίπλα τους και να τα κερατώνουν με ότι ναναι διότι έτσι .

Μην την ψάχνεις , αν ήμουν εγώ στην θέση σου αρχικά θα χαιρόμουν που δεν θα χα τόσα βάσανα που έχουν οι δεσμευμένοι , διότι καλό και το κοκο αλλά σέρνει αρκετά πράγματα ... που αργά η γρήγορα έρχονται.

Στην συνέχεια θα καθόμουν να σκεφτώ τι θέλω και αφού το ξεκαθάριζα στον εαυτό μου, θα είχα το έβαζα στο μυαλό μου, όλα αρχίζουν με ένα χαμόγελο (αν δεν έχεις πάει οδοντίατρο πρόσφατα άστο) ή μία ατάκα (αν κάνεις προπόνηση στο καθρέφτη άστο)  ή μία κίνηση , ξέρω γω βάζεις έναν φίλο σου με μηχανή - ποδήλατο να πάει ολοταχώς για το σκυλάκι της "κοκο" και συ το σώζεις την τελευταία στιγμή , ΜΠΑΜ !!!  πέρα από την πλάκα , ότι κατεβάσει ο νους σου αδερφέ θα είσαι εσύ , ο εαυτός σου. Καλύτερα να προσπαθήσεις κάτι δικό σου διότι εάν της αρέσει , θα της αρέσει ένα κομμάτι σου . Μπορεί να της αρέσουν και άλλα χαχα ;)

Να θυμάσαι σε γενικές γραμμές ότι οι γκόμενες είναι χαζές , κολλημένες με έναν βλάκα πρώην τους, και τα καλά παιδιά τερματίζουν τελευταία. Πάντα θα σου λένε ότι αυτές δεν είναι έτσι , μην πιστέψεις ότι έτυχε να είσαι ο πρώτος που φέρθηκαν "έτσι" κτλ . 

Γενικότερα χαμογέλα και να είσαι αισιόδοξος αλλά ταυτόχρονα μην έχεις απαιτήσεις, μην περιμένεις βασικά τίποτα για να μην απογοητεύεσαι. Επίσης μην το παίζεις κάτι που δεν είσαι .

Ένα τεστ για το πόσο πεινασμένες είναι, και να δεις ότι σε κοιτάνε ασχέτως τι πιστεύεις  είναι το παρακάτω .

Μπες σε ένα Bus το πρωί που θα χεις σηκωμάρες και άσε το πουλί σου να πέσει στην μία πλευρά . Και κάνε πως δεν το καταλαβαίνεις, ξέρω γω κλείσε τα μάτια κάτι τέτοιο. Ξαφνικά άρχισε να δίνεις μικρές μικρές ωθήσεις αλλά με αραιό ρυθμό (4 sec)

Αυτή που θα κάθεται δίπλα σου και θα διαβάζει το book η η απέναντί σου , σιγά σιγά θα το προσέξουν . Αν κάθεσαι και αντίθετα είναι καλύτερο) . Εκεί αν ανοίξεις ξαφνικά τα μάτια θα παρατηρήσεις μία ιδιαίτερη έκφραση στο πρόσωπό τους , που μαρτυρά τι σκέφτονται στην φουσκάλα πάνω από το κεφάλι τους.

Είναι όπως συμβαίνει και με εμάς όταν μπαίνει ένα πεταχτό κωλαράκι ή βυζάκι και φρενάρει ο οδηγός ξαφνικά. Μετράς το μέγεθος , χαμογελάς σαν βλάκας και χαμογελάνε και τα τυπάκια απέναντί σου (φάση yeaaah lucky you man).

Τέλος το ότι δεν είσαι ωραίος δεν σημαίνει τίποτα . Η ομορφιά διαφέρει για τον καθένα . Σίγουρα υπάρχουν νόμοι ξέρω γω συμμετρίας προσώπου κτλ κτλ αλλά δεν έχεις 3 μάτια αδερφέ . 

Υ.Γ  όταν προσπερνάς 2 κοπέλες στον δρόμο δεν νομίζεις ότι η μία σε κοίταξε με την άκρη του ματιού της το τελευταίο milisecond ?

Μάθε το ! Πάρε τα γυαλιά που βλέπεις πίσω σου από κανα gadet store και διαπίστωσε πόσο κότες είναι . 

h67nKwK.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ που μου εκφράζετε τις γνώμες σας,ειδικά το δικό σου ποστ Vasilius με έκανε να χαμογελάσω :)

Γενικότερα ζούμε σε χώρα που οι άντρες είναι σε μεγάλο βαθμό σεξουαλικά πεινασμένοι-λίγοι πάνε με πολλές.

Αυτό που με στενοχωρεί πιο πολύ απ'όλα είναι όμως πως ίσως κάποτε να βρω κάποια γυναίκα να παντρευτώ αλλά αυτή η κάποια να είναι μαζί μου μόνο και μόνο από καθαρό συμβιβασμό και όχι γιατί πραγματικά με θέλει.Βλέπεις στα 30 της που θα αρχίσει να χάνει τη σφριγηλότητα και την ομορφιά της τα ''κακά παιδιά'' πλέον δεν θα την έχουν ούτε για φτύσιμο,για αυτό άλλωστε θα τα φτιάξει με κάποιον που στο παρελθόν ούτε καν θα γύρναγε να κοιτάξει...

• Like 1
Δημοσ.

μπζιλέ μη το κουράζεις κ το σκέφτεσαι πολύ
κάνε την κίνηση σου οπου σε παίρνει κ γουστάρεις κ κάτι θα γίνει 
η τέλεια γκόμενα κ ο τέλειος γκόμενος σπανίζουν κ άμα ψάχνεις για αυτό σε βλέπω να ανοίγεις πολλά παρόμοια θέματα στο μέλλον 
κ εγώ έψαχνα γκόμενα να πίνει η να παίζει games ή και τα δύο που απλά να βλέπεται (τα θεωρώ μεγαλύτερο προσόν και ποιο σέξυ απ την ομορφιά την ίδια) αλλα στη χώρα μας δύσκολο κ δεν έχει κ καμια ουσία να κολλάς σε ενα πρότυπο  

Δημοσ.

δεν είναι απόλυτο αλλά δηστυχώς θα συμφωνήσω με την άποψη σου. Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα γυναικών που είναι αυτό που γράφεις..

Το γεγονός οτι είναι ανασφαλείς και σε συνδυασμό με την κρίση τις κάνει να ψάχνουν τον μπέμπη για να κάνουν οτι γουστάρουν..δεν παν να ναι και σαν ντολμάς.

Ωστόσο υπάρχουν ακόμη κοπέλες με αξιοπρέπεια και προσωπικότητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...