Προς το περιεχόμενο

Game Developer Corner ***Official Topic***

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημιούργησα αυτό το θέμα ούτως ώστε αν υπάρχουν game developers που μπαίνουν στο Insomnia,να μπορούν να μπουν να συζητήσουν για θέματα σχετικά με το development και να ανταλλάξουν απόψεις,ιδέες,ίσως και assets,ή ακόμα και να σχηματίσουν τις δικές τους ομάδες.

Γενικά ήθελα να υπάρχει ένα θέμα ώστε όσοι ασχολούμαστε να μπορούμε να βρούμε εύκολα και γρήγορα ένα πλαίσιο για να συζητήσουμε για το game development.

Έχω αρχίσει να ασχολούμαι και να μαθαίνω να φτιάχνω video games κάνοντας ταυτόχρονα το πρώτο μου project μόνος μου,και αναρωτιόμουν αν υπάρχουν και άλλοι σαν και εμένα εδώ στη χώρα μας που να έχουν το ίδιο πάθος. Μιας και στην χώρα μας δεν υπάρχουν επενδυτές να επενδύσουν σε μια ομάδα όπως συμβαίνει στο εξωτερικό,αν κάποιοι ασχολούμαστε με αυτό,λογικά θα είμαστε indie,ίσως να φτιάχνουμε κάτι μαζί με μια παρέα που ίσως έτυχε να έχουμε,ή να προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι μόνοι μας.

Το game development όμως είναι δύσκολη και χρονοβόρα δουλειά,και όσο λιγότερα άτομα δουλεύουν σε ένα παιχνίδι τόσο δυσκολότερο.

Πολλές φορές μπορεί να τύχει να κολλήσεις κάπου,να έχεις αυτό που λέμε "tunnel vision" και να μη βλέπεις κάτι που είναι μπροστά σου,ενώ κάποιος άλλος να το αντιληφθεί σε δευτερόλεπτα.

Μια βοήθεια σε αυτή τη στιγμή σίγουρα θα ήταν πολύτιμη. Άλλες φορές θες απλά να ανταλλάξεις απόψεις. Να πεις την ιδέα σου,να ακούσεις μια γνώμη. Αλλά που να βρεις έναν άνθρωπο ο οποίος να ξέρει από game development ? Σίγουρα δύσκολο να τύχει κάποιος από τους φίλους σου να ξέρει.

Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω,να φτιάξω αυτό το thread στο insomnia,το οποίο αν δεν απατώμαι ίσως και να είναι το καταλληλότερο μέρος για να φτιάξω τέτοιο θέμα και να δω αν υπάρχουν και άλλοι σαν και εμένα,άνθρωποι που ζουν στην Ελλάδα και έχουν το μεράκι και κάποιες γνώσεις να έχουν αρχίσει να φτιάχνουν videogames. Δεν έχει σημασία τι game είναι αυτό,είτε 2d είτε 3d,είτε για κινητά,PC,ή κονσόλες.

Αν υπάρχετε ας αρχίσουμε τη ξεδιπλώνουμε τη συζήτηση!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...