timemachine12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια! Λοιπον εχουμε : fx6300 με 7850 εναν ssd και εναν hdd και χρειαζομαστε τροφοδοτικο με παρα πολυ αυστηρο budget τα 35-40 ευρω. αγορα απο e-shop. Το μπατζετ δεν γινεται να ανεβει καθολου. Ξερω οτι η καλυτερη λυση θα ηταν το hamburg αλλα στο e-shop βγαινει πολυ εκτος budget. Ειδα ενα της ocz με 80+ πιστοποιητικο στα 40 ευρω και με παραξενεψε οφειλω να πω η τιμη του καθως απο οτι ακουω η ocz ειναι αρκετα αξιολογη. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.700887 Να προχωρησω η εχετε κατι αλλο?
salonika91 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Σε αυτα τα χρηματα απο e-shop πιστεω η καλυτερη επιλογη ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650960
timemachine12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ξερω ποσο καλη ειναι η σειρα της thermaltake αλλα θελω 500αρι για σιγουρια. Αργοτερα θα πεσει 8πυρηνος με 7870
trujillo2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 8 πυρηνος και 7870 με μπατζετ για τροφοδοτικο 35-40 ευρω?αν βαλεις δηλαδη 20 ευρω ειναι τοσο μεγαλο προβλημα?για να εβαζες αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.525220 η' εστω 12 ευρω για αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650961
salonika91 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 το ocz εχει 2 12v γραμμες. μια 25Α[(*12V)=300W] και μια 20Α[(*12V)=240W] Για να πω την αληθεια δεν ξερω αν μετρανε και οι 2 μαζι η ειναι ξεχωριστα. Αν ειναι ξεχωριστα θα εισαι πολυ οριακα με την 7850+6300 Ψαξ'το λιγο παραπανο ή ας μας πει καποιος που ξερει Παντως το thermaltake που σου λεω βγαζει 34α δηλ 408w και ειναι αρκετα ποιοτικο edit: συμφωνω με τον trujillo2008
timemachine12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Η αλλαγη αυτη αν γινει και θα αργησει ειναι ακομα μια μακρινη σκεψη, ισως και σε κανενα χρονο. Και αν τυχον ειναι αναγκαιο ξανα αλλαζει το τροφοδοτικο. Το θεμα δεν ειναι εκει ομως. Απλα θελω 500αρι το οποιο ισως βολεψει σε καποια μελλοντικη αναβαθμιση (οποια και αν ειναι αυτη και οποτε και αν γινει) στην τιμη που αναφερα.To pc δεν ειναι για εμενα οποτε ναι ειναι προβλημα να βαλω τους ανθρωπους σε περισσοτερα εξοδα. Ευχαριστω για τις προτασεις θα δω τι μπορει να γινει. Salonika ευχαριστω για τις πλροφοριες δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τις εξοδους αλλα θα το παλεψω να βρω τιποτα! 1
trujillo2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Η αλλαγη αυτη αν γινει και θα αργησει ειναι ακομα μια μακρινη σκεψη, ισως και σε κανενα χρονο. Και αν τυχον ειναι αναγκαιο ξανα αλλαζει το τροφοδοτικο. Το θεμα δεν ειναι εκει ομως. Απλα θελω 500αρι το οποιο ισως βολεψει σε καποια μελλοντικη αναβαθμιση (οποια και αν ειναι αυτη και οποτε και αν γινει) στην τιμη που αναφερα.To pc δεν ειναι για εμενα οποτε ναι ειναι προβλημα να βαλω τους ανθρωπους σε περισσοτερα εξοδα. Ευχαριστω για τις προτασεις θα δω τι μπορει να γινει. Salonika ευχαριστω για τις πλροφοριες δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τις εξοδους αλλα θα το παλεψω να βρω τιποτα! σε εποχη που μετραμε το ευρω με το σταγονομετρο ειναι απολυτα σεβαστο να μην μπορουν να διαθεσουν παραπανω χρηματα . απλα στα προτεινα για καλυτερα αποτελεσματα με οχι και τοσο μεγαλη αποσταση απο το μπατζετ που προκαθορισες (μιλαω κυριως για την δευτερη επιλογη μου)
timemachine12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 σε εποχη που μετραμε το ευρω με το σταγονομετρο ειναι απολυτα σεβαστο να μην μπορουν να διαθεσουν παραπανω χρηματα . απλα στα προτεινα για καλυτερα αποτελεσματα με οχι και τοσο μεγαλη αποσταση απο το μπατζετ που προκαθορισες (μιλαω κυριως για την δευτερη επιλογη μου) Eυχαριστω πολυ για την κατανοηση φιλε μου! Εχεις δικιο. Ξερω την ποιοτητα των thermaltake (εχω το hamburg) αλλα καιταλαβαινεις. Ευχαριστω πολυ παντως θα κανω οτι μπορω!
salonika91 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αν βρεις τιποτα ενημερωσε κ εδω να ξερουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα