Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέτος δεν με θέλει με τα ηλεκτρονικά... Καταρχήν όλα δούλευαν μια χαρά πριν την αλλαγή. Πήρα σήμερα να αλλάξω την ραμ. 1ο πρόβλημα ο επεξεργαστής καλύπτει την μία από τις 3 παλιές ραμ που είχα και δεν μπορώ να την βγάλω. Βγάζω τις άλλες 2 και βάζω τις καινούριες 2Χ4 gb. Πάω να ανοίξω το πσ και η οθόνη μένει μαύρη... Ξαναβάζω τις παλιές ραμ και τίποτα.. Πάλι το ίδιο!! Τι γίνεται??

Δημοσ.

Για δες τα καλωδια τα χεις βαλει ολα παλι στην μητρική;

Εγω ξεχναγα πολλες φορες το 4 πινο διπλα απο το cpu fan.

Θα μου πεις μονο μνημες εβαλες, αλλα μπας και πειραξες κατι με την μαύρη οθόνη...

Επισης κανει beep οταν bootarei;

Αν ναι πόσα;

Δημοσ.

Καλώδια δεν έβγαλα τίποτα.. Άμα τις αφαιρέσω όλες εκτός από την πρώτη μου απλά την βγάλω λίγο από τη θέση της κάνει 3 μπιπ. Αλλά όταν είναι μέσα δεν κάνει τίποτα. Παίζει να είναι τίποτα με την κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Πανω στη μητρικη εχει μια μικρη κυκλικη μπαταρια. Βγαλτη και αστην εξω για κανα 5λεπτο ετσι θα εχεις κανει cmos clear. Αν καταλαβα καλα πανω ειχες 3 στικακια ραμ. Επειδη το ενα δεν γινοταν να βγει, εβγαλες μονο τα δυο απο τα 3 και στη θεση τους εβαλες τις καινουργιες σωστα? Αν ναι ειναι πιθανο η μια ραμ που εχει μεινει πανω να μην ταιριαζει με τις αλλες 2. Λιγο απιθανο αλλα συμβαινει καμια φορα.

P.s το SMS στον τιτλο τι σημαινει? Μηπως ηθελες SOS?

Δημοσ.

Sos ήθελα να πω αλλά αυτό το τ9 είναι gtp. Ναι μπορεί να φταίει και αυτό. . Αλλά αφού ξαναεβαλα τις παλιές δεν θα έφτιαχνε??

Το έκανα και το Cmos clear και πάλι τίποτα

Δημοσ.

Σωστα το ξεχασα. Quad chanel ειναι η μητρικη σου? Σε ποιες θεσεις βαζεις τις ραμ? Τις παλιες τις εβαλες στις ιδιες θεσεις που βρισκονταν πριν?

Δημοσ.

Ναι τις έβαλα στην ίδια θέση.. Τώρα αν είναι quad Channel δεν ξέρω. Κοίτα τη φώτο άμα πάρεις γραμμή τίποτα παραπάνω

post-219532-0-28440200-1386272343_thumb.png

[ATTACH]424185[/ATTACH]

Δημοσ.

Δοκιμασε μια να βαλεις μονο τα 2 στικακια (το ενα κολλημενο και αλλο ενα) σε slots ιδιου χρωματος (δηλαδη να βαλεις μια μονο μνημη στο μαυρο slot μαζι με τη κολλημενη) και πες μας.

Δημοσ.

Δοκιμασε μια να βαλεις μονο τα 2 στικακια (το ενα κολλημενο και αλλο ενα) σε slots ιδιου χρωματος (δηλαδη να βαλεις μια μονο μνημη στο μαυρο slot μαζι με τη κολλημενη) και πες μας.

Τίποτα και αυτό.. Και μόνο της την κολλημένη έχω αφήσει και πάλι τίποτα.. Για μια φθηνή αναβάθμιση ραμ πήγα και θα την πληρώσω ακριβά τη νύφη μου φαίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...