papousss13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Φέτος δεν με θέλει με τα ηλεκτρονικά... Καταρχήν όλα δούλευαν μια χαρά πριν την αλλαγή. Πήρα σήμερα να αλλάξω την ραμ. 1ο πρόβλημα ο επεξεργαστής καλύπτει την μία από τις 3 παλιές ραμ που είχα και δεν μπορώ να την βγάλω. Βγάζω τις άλλες 2 και βάζω τις καινούριες 2Χ4 gb. Πάω να ανοίξω το πσ και η οθόνη μένει μαύρη... Ξαναβάζω τις παλιές ραμ και τίποτα.. Πάλι το ίδιο!! Τι γίνεται??
aris1986 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Cmos clear δοκιμασες; ή να βγαλεις την μπαταρια της μητρικής και να την ξαναβαλεις;
papousss13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Την μπαταρία την έβγαλα. Cmos clear δεν ξέρω να κάνω. Στην τελική πάλι τίποτα
aris1986 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Για δες τα καλωδια τα χεις βαλει ολα παλι στην μητρική; Εγω ξεχναγα πολλες φορες το 4 πινο διπλα απο το cpu fan. Θα μου πεις μονο μνημες εβαλες, αλλα μπας και πειραξες κατι με την μαύρη οθόνη... Επισης κανει beep οταν bootarei; Αν ναι πόσα;
papousss13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καλώδια δεν έβγαλα τίποτα.. Άμα τις αφαιρέσω όλες εκτός από την πρώτη μου απλά την βγάλω λίγο από τη θέση της κάνει 3 μπιπ. Αλλά όταν είναι μέσα δεν κάνει τίποτα. Παίζει να είναι τίποτα με την κάρτα γραφικών?
timemachine12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Πανω στη μητρικη εχει μια μικρη κυκλικη μπαταρια. Βγαλτη και αστην εξω για κανα 5λεπτο ετσι θα εχεις κανει cmos clear. Αν καταλαβα καλα πανω ειχες 3 στικακια ραμ. Επειδη το ενα δεν γινοταν να βγει, εβγαλες μονο τα δυο απο τα 3 και στη θεση τους εβαλες τις καινουργιες σωστα? Αν ναι ειναι πιθανο η μια ραμ που εχει μεινει πανω να μην ταιριαζει με τις αλλες 2. Λιγο απιθανο αλλα συμβαινει καμια φορα. P.s το SMS στον τιτλο τι σημαινει? Μηπως ηθελες SOS?
papousss13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Sos ήθελα να πω αλλά αυτό το τ9 είναι gtp. Ναι μπορεί να φταίει και αυτό. . Αλλά αφού ξαναεβαλα τις παλιές δεν θα έφτιαχνε?? Το έκανα και το Cmos clear και πάλι τίποτα
timemachine12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Σωστα το ξεχασα. Quad chanel ειναι η μητρικη σου? Σε ποιες θεσεις βαζεις τις ραμ? Τις παλιες τις εβαλες στις ιδιες θεσεις που βρισκονταν πριν?
papousss13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ναι τις έβαλα στην ίδια θέση.. Τώρα αν είναι quad Channel δεν ξέρω. Κοίτα τη φώτο άμα πάρεις γραμμή τίποτα παραπάνω [ATTACH]424185[/ATTACH]
timemachine12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δοκιμασε μια να βαλεις μονο τα 2 στικακια (το ενα κολλημενο και αλλο ενα) σε slots ιδιου χρωματος (δηλαδη να βαλεις μια μονο μνημη στο μαυρο slot μαζι με τη κολλημενη) και πες μας.
papousss13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δοκιμασε μια να βαλεις μονο τα 2 στικακια (το ενα κολλημενο και αλλο ενα) σε slots ιδιου χρωματος (δηλαδη να βαλεις μια μονο μνημη στο μαυρο slot μαζι με τη κολλημενη) και πες μας. Τίποτα και αυτό.. Και μόνο της την κολλημένη έχω αφήσει και πάλι τίποτα.. Για μια φθηνή αναβάθμιση ραμ πήγα και θα την πληρώσω ακριβά τη νύφη μου φαίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα