Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Για άλλη μια φορά ως καλός νουμπάς θα ζητήσω τη βοήθεια σας..  :P

Αγόρασα την ψύκτρα που γράφει ο τίτλος και την εγκατέστησα στην κάρτα γραφικών της υπογραφής μου.

Όλα πήγαιναν καλά, έκανα connect και το ανεμιστηράκι πάνω στην κάρτα αλλά όταν πήγα να ανοίξω το pc όλα δούλευαν κανονικά εκτός από τα ανεμιστηράκια παρόλο που τα είχα συνδέσει στην gpu.

Με το που το βλέπω αυτό εννοείται έκλεισα το pc και συνέδεσα το βίσμα από το ανεμιστηράκι απευθείας στο τροφοδοτικό..

Το θέμα μου είναι τώρα πως από ότι φαίνεται τα ανεμιστηράκια δουλεύουν κανονικότατα αλλά δεν μπορώ να ελέγξω την ταχύτητα με την οποία spinάρουν τα ανεμιστηράκια και φοβάμαι μην μου γίνει καμία μ@λ@κί@ στο pc..

Υπάρχει περίπτωση να καεί τίποτε αν πάω να παίξω κανένα παιχνίδι; ( αφού δεν μπορώ να ελέγξω πόσο γρήγορα περιστρέφονται τα ανεμιστηράκια ;)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!  :)

Δημοσ.

Όλοι οι ανεμηστηρες όταν συνδέονται κατευθείαν πάνω στο τροφοδοτικό δουλευουν πάντα στις μέγιστες στροφές τους. Απο εκεί και πέρα ο πιο εύκολος τρόπος να ελέγξεις κατά πόσο είναι αποτελεσματική μια ψήκτρα ειμαι να δεις τι θερμοκρασίες έχει η κάρτα όταν παίζεις.

Δημοσ.

Όλοι οι ανεμηστηρες όταν συνδέονται κατευθείαν πάνω στο τροφοδοτικό δουλευουν πάντα στις μέγιστες στροφές τους. Απο εκεί και πέρα ο πιο εύκολος τρόπος να ελέγξεις κατά πόσο είναι αποτελεσματική μια ψήκτρα ειμαι να δεις τι θερμοκρασίες έχει η κάρτα όταν παίζεις.

Άρα η μόνη λύση είναι να πάρω ένα απλό fan controller?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...