sokra_1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, έχω το Motorola MB526 Defy+ το έχω κάνει Root και έχω περάσει CM10. Παρατήρησα οτι η μπαταρία δεν πάει ούτε μια μέρα ολόκληρη. Είδα στις ρυθμήσεις και ειδα στις καταναλώσεις μπαταρίας λέει "Opereting System 95.7%" τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Να βάλεις άλλο mod η να το αφήσεις όπως ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokra_1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις να προτίνεις καποιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Η rom είναι beta/nightly ή stable ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokra_1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Είναι η CyanogenMod 10.1-20130409 nightly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ πιθανόν να φταίει το ότι είναι nightly.Υπάρχουν βέβαια και ρομ που ακόμα και stable έχουν αρκετά θεματάκια.Περίμενε να κυκλοφορήσει η stable που πολύ πιθανόν να λύσει το θέμα της μπαταρίας καθώς και άλλα προβλήματα, αλλιώς αλλάζεις ρομ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokra_1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν παιδιά εχθές μπήκα στην σελίδα της CyanogenMod και είδα οτι το μόνο Stable που έχουν είναι αυτά:http://download.cyanogenmod.org/?type=stable&device=jordan κατέβασα και τα 2 για δοκιμή καθώς και τα Gapps για CM7. Δυστυχώς μετα το τέλος της εγκαταστασης δεν έμπαινε καν σε Android! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokra_1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Κανένα νεο κανένας?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα