marduc812 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.Το θέμα που έχω αυτή την φορά είναι ότι έχω κάνει έναν απλό timer και αυτό που θέλω να κάνω είναι όταν ο χρήστης πατάει το LAP το κουμπί για να δείξει σε πόση ώρα έκανε τον γύρο του το έιχα να εμφανίζεται σε ένα TextView που ήταν απλό.Το δύσκολο σε εμένα είναι το πως θα κάνω να τα εμφανίζει σαν λίστα.Είχα χρησιμοποιήσει listview παλιότερα αλλά ήταν μέσω με string έτοιμα και δεν μπορώ να σκεφτώ τον τρόπο που πρέπει να το κάνω. Μπορεί αν μου πει κάποιος;
warlock9_0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 για το listview αν θυμάμαι καλά πρέπει να φτιάξεις adapter για τα δεδομένα σου κλπ ο πιο εύκολος τρόπος αν και λίγο μπακάλικος είναι να βάλεις ένα linear layout μέσα σε ένα scroll view και να του κάνεις add τα text views
Directx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Το θέμα που έχω αυτή την φορά είναι ότι έχω κάνει έναν απλό timer και αυτό που θέλω να κάνω είναι όταν ο χρήστης πατάει το LAP το κουμπί για να δείξει σε πόση ώρα έκανε τον γύρο του το έιχα να εμφανίζεται σε ένα TextView που ήταν απλό. Το δύσκολο σε εμένα είναι το πως θα κάνω να τα εμφανίζει σαν λίστα. Είχα χρησιμοποιήσει listview παλιότερα αλλά ήταν μέσω με string έτοιμα και δεν μπορώ να σκεφτώ τον τρόπο που πρέπει να το κάνω. Μπορεί αν μου πει κάποιος; Ρίξε μια ματιά στο ArrayAdapter. ..και μια ενδεικτική έξοδος όπου προσθέτω το περιεχόμενο ενός TextView (το οποίο δείχνει στο παράδειγμα μας την ώρα..) στο ArrayAdapter (/ListView) όταν ο χρήστης πατήσει το πλήκτρο "Button": Καλή συνέχεια! 1
marduc812 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ρίξε μια ματιά στο ArrayAdapter. ..και μια ενδεικτική έξοδος όπου προσθέτω το περιεχόμενο ενός TextView (το οποίο δείχνει στο παράδειγμα μας την ώρα..) στο ArrayAdapter (/ListView) όταν ο χρήστης πατήσει το πλήκτρο "Button": device_demo.png Καλή συνέχεια! You are my hero! Thanks a lot!
warlock9_0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 directx μπορεί να μου κάνεις μια χάρη? μπορείς στο listview να βάλεις ένα multichoicemodelistener όπως κάνει εδώ http://developer.android.com/guide/topics/ui/menus.html#CAB και να μου πεις αν παίζει?
Directx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 directx μπορεί να μου κάνεις μια χάρη? μπορείς στο listview να βάλεις ένα multichoicemodelistener όπως κάνει εδώ http://developer.android.com/guide/topics/ui/menus.html#CAB και να μου πεις αν παίζει? Καλησπέρα, Ακολουθώντας τις οδηγίες της ενότητας "Enabling batch contextual actions in a ListView or GridView" κατέληξα σε τούτο εδώ: Άρα παίζει.
warlock9_0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 άρα κάτι κάνω λάθος δεν μου παίζει ούτε με απλό array adapter ούτε με custom, θα το ψάξω thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα