Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Το θέμα που έχω αυτή την φορά είναι ότι έχω κάνει έναν απλό timer και αυτό που θέλω να κάνω είναι όταν ο χρήστης πατάει το LAP το κουμπί για να δείξει σε πόση ώρα έκανε τον γύρο του το έιχα να εμφανίζεται σε ένα TextView που ήταν απλό.
Το δύσκολο σε εμένα είναι το πως θα κάνω να τα εμφανίζει σαν λίστα.
Είχα χρησιμοποιήσει listview παλιότερα αλλά ήταν μέσω με string έτοιμα και δεν μπορώ να σκεφτώ τον τρόπο που πρέπει να το κάνω. Μπορεί αν μου πει κάποιος;

Δημοσ.

για το listview αν θυμάμαι καλά πρέπει να φτιάξεις adapter για τα δεδομένα σου κλπ

ο πιο εύκολος τρόπος αν και λίγο μπακάλικος είναι να βάλεις ένα linear layout μέσα σε ένα scroll view και να του κάνεις add τα text views

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Το θέμα που έχω αυτή την φορά είναι ότι έχω κάνει έναν απλό timer και αυτό που θέλω να κάνω είναι όταν ο χρήστης πατάει το LAP το κουμπί για να δείξει σε πόση ώρα έκανε τον γύρο του το έιχα να εμφανίζεται σε ένα TextView που ήταν απλό.

Το δύσκολο σε εμένα είναι το πως θα κάνω να τα εμφανίζει σαν λίστα.

Είχα χρησιμοποιήσει listview παλιότερα αλλά ήταν μέσω με string έτοιμα και δεν μπορώ να σκεφτώ τον τρόπο που πρέπει να το κάνω. Μπορεί αν μου πει κάποιος;

Ρίξε μια ματιά στο ArrayAdapter.

..και μια ενδεικτική έξοδος όπου προσθέτω το περιεχόμενο ενός TextView (το οποίο δείχνει στο παράδειγμα μας την ώρα..) στο ArrayAdapter (/ListView) όταν ο χρήστης πατήσει το πλήκτρο "Button":

post-41640-0-71494500-1386330261_thumb.png

Καλή συνέχεια!

• Like 1
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο ArrayAdapter.

..και μια ενδεικτική έξοδος όπου προσθέτω το περιεχόμενο ενός TextView (το οποίο δείχνει στο παράδειγμα μας την ώρα..) στο ArrayAdapter (/ListView) όταν ο χρήστης πατήσει το πλήκτρο "Button":

attachicon.gifdevice_demo.png

Καλή συνέχεια!

You are my hero!

Thanks a lot!

Δημοσ.

directx μπορεί να μου κάνεις μια χάρη?

μπορείς στο listview να βάλεις ένα multichoicemodelistener όπως κάνει εδώ http://developer.android.com/guide/topics/ui/menus.html#CAB και να μου πεις αν παίζει?

Καλησπέρα,

Ακολουθώντας τις οδηγίες της ενότητας  "Enabling batch contextual actions in a ListView or GridView" κατέληξα σε τούτο εδώ:

post-41640-0-47545200-1386440135_thumb.png

Άρα παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...