haris013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 δεν θα έχεις κανένα θέμα. ένα αξιόπιστο που έχω αγωράσει και εγώ απο εκεί είναι το birdphone. λέει οτι είναι και ευρωπαικό οπότε δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα.
GiannisWalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 επικοινωνήσα με το σιτε που ανέφερες και μου είπαν ότι έχω 2 χρόνια εγγύηση.οπότε μάλλον θα κλείσω προς εκεί στο νόκια.να δούμε μήπως έχει καμία προσφορά για χριστούγεννα 1
haris013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 επικοινωνήσα με το σιτε που ανέφερες και μου είπαν ότι έχω 2 χρόνια εγγύηση.οπότε μάλλον θα κλείσω προς εκεί στο νόκια.να δούμε μήπως έχει καμία προσφορά για χριστούγεννα απλά πρόσεχε γιατί όσο περιμένεις υπάρχει περίπτωση να αναίβει κατακόρυφα η τιμή. την έχω πατήσει έτσι πολλές φορές και έχω ξενερώσει απίστευτα.
GiannisWalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 το φοβάμαι αυτό ,αλλά μου είναι και δύσκολο να δωσω τόσα χρήματα ,έχω αλλά έξοδα που τρέχουν....
haris013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 το φοβάμαι αυτό ,αλλά μου είναι και δύσκολο να δωσω τόσα χρήματα ,έχω αλλά έξοδα που τρέχουν.... φυσικά και προέχουν τα υπόλοιπα(κατά τα δικά μου κριτήρια) οπότε κάνεις το κουμάντο σου και βλέπεις.. θέλω να πιστεύω οτι δεν θα αναίβει ιδιαίτερα μέχρι τα χριστούγεννα.
GiannisWalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 πιστεύω θα είναι 50 50.η θα πέσει προσφορά ή θα ανέβει.ελπίζουμε στην προσφορά πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα