Προς το περιεχόμενο

nokia lumia 920

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για το κινητό που αναφέρω στον τίτλο.θα ήθελα την γνώμη σας ,ευχαριστώ .

μετράει άσχημα ειδικά στην τιμή που έχει!

πολύ καλό τηλέφωνο,αμα σε καλύπτει το λειτουργικό πας με κλειστά μάτια στα λεφτά αυτά

Δημοσ.

το βρίσκω 320 στο πλαίσιο και 240 σε μαγαζί απο το σκρουτζ .περιμένω μήπως βγει καμία προσφορά τώρα τα χριστούγεννα γιατι χρήματα πολλά δεν υπάρχουν

Δημοσ.

πιστεύω ότι κατι μπορεί να βγει απο άποψη προσφοράς.ειδικά τώρα που αναμένουν και τα καινούργια μοντέλα.έχεις πάρει απο κανένα μαγαζί απο σκρουτζ και τι πρέπει να πρόσεχω?πρώτη φορά σκέφτομαι να πάρω απο εκεί.

Δημοσ.

πρόσεχε μονο γιατί καμιά φορά ανεβαίνει κιόλας. το κινητο ειναι απο τα πιο vfm κινητα αυτή τη στιγμή. ετσι εγινε και με το optimus g το καλοκαιρι. εφτασε 320 λεγαν ολοι θα πεσει με την ελευση του g2 κατω απο 300 και παρτο στα 360 στο σκρουτζ.

Δημοσ.

Προσφορές δύσκολα σε προιόντα τεχνολογίας. Προσφορές κάνουν συνήθως τα μεγάλα μαγαζια (Πλαίσιο,Public) που τα έχουν ήδη με υπερκοστολογημένα οπότε το ρίχνουν στις τιμές skroutz και το ονομάζουν προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει κάποιο σίγουρα καλό μαγαζί απο εκεί?φοβάμαι σε θέμα εγγύησης

τι ακριβώς φοβάσαι στο θέμα της εγγύησης?

βλέπω πολλούς και το λένε και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί.

Δημοσ.

Τα Nokia Lumia / Windows Phones, ανεβαίνουν σταθερά τόσο σε αξιοπιστία, όσο και σε θέμα σταθερότητας λογισμικού. Προσωπικά από iOS θα πήγαινα σε Windows Phone, αλλα τελικά πήγα σε Android (LG Nexus 5).

Πάντως κάποια στιγμή θα πάω σε Lumia, σίγουρα! Είναι φτηνές συσκευές, δεν τρώνε πόρους και είναι πολύ εύχρηστες σε σχέση με αλλα smartphones, που είναι πολύ πιο ακριβά και όχι πάντα καλύτερα. 

Δημοσ.

σε θέμα εγγύησης το σκέφτομαι γιατί σε μεγάλα καταστήματα που έκανα αγορές οπότε γίνονταν κάτι ήταν όλα οκ από θέμα εγγύησης ενώ από ένα τυχαίο μαγαζί δεν ξέρω καν αν είναι ελληνικό το τηλ

Δημοσ.

σε θέμα εγγύησης το σκέφτομαι γιατί σε μεγάλα καταστήματα που έκανα αγορές οπότε γίνονταν κάτι ήταν όλα οκ από θέμα εγγύησης ενώ από ένα τυχαίο μαγαζί δεν ξέρω καν αν είναι ελληνικό το τηλ

τι σχέση έχει αν είναι ελληνικό ? η εγγύηση είναι πανευρωπαική(αν όχι παγκόσμια,δεν θυμάμαι για την νόκια) οπότε και να χαλάσει ισχύει κανονικά η εγγύηση. αυτό που κάνουν τα μαγαζιά είναι να το στέλνουν στον υπέυθηνο σέρβις. αντι να το κάνει το μαγαζί που το αγώρασες παίρνεις ένα τηλ εσύ ή περνάς απο ένα nokia center και ξεμπερδεύεις.

στο μόνο που χάνεις χρόνο απο ένα eshop του σκρουτζ είναι να έρθει doa το τηλέφωνο οπού θα πρέπει να σου στήλουν άλλο.

κατ'αλλά δεν έχεις κανένα θέμα. 

το δικό μου απο σκρουτζομάγαζο το πείρα(xperia S) και έτυχε να μου βγάλει ζημιά,το πήγα στο επίσημο κατάστημα της sony(έχει στις περισσότερες πόλεις τις ελλάδας η σονυ οπως και η νοκια) και μου το φτιάξανε κανονικά εφόσον ήταν εντός εγγύησης παρόλο που δεν ήταν "ελληνικό" πράγμα που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου.

Δημοσ.

έχω μείνει αρκετο καιρό έξω απο τον χώρο τον κινητών για αυτό ρωτάω μερικά βασικά πράγματα μην την πατήσω και τρέχω γιατι δεν είναι καιρός για έξοδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...