Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω από πέρυσι ένα αερόθερμο για να ζεσταίνω το μπάνιο, το θέμα είναι ότι η απόδοσή του (παρόλο που είναι δυνατό) δεν με ικανοποιεί γιατί ζεσταίνει μόνο όταν είσαι κοντά του.

Αποφάσισα να αγοράσω ένα φτηνό καλοριφέρ λαδιού ή ένα θερμοπομπό γύρω στα 30-35 ευρώ. Έχετε καμιά ιδέα; Όσο το δυνατόν μικρότερο σε μέγεθος

Δημοσ.

Με 35€ πήρα πέρσι ενα απο τα mediamarkt που ειναι για μπάνιο, για υγρασία κτλ, μη γίνουμε κ πυροτέχνημα.

Βέβαια καεί 2000watt αλλα για 15-30 λεπτά αξίζει. Ούτε 5' δεν κανει να ζεστανει το μπάνιο κ ζεσταίνει αρκετά, συνήθως ανοίγω κ το παράθυρο για να ανασαίνω απο τη ζέστη!

Sent from my iPhone using Insomnia

Οριστε αυτο εδώ έχω http://www.skroutz.gr/s/33373/Kerosun-BH-25.html

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ για το μπάνιο με ένα αερόθερμο 2kW είμαι κομπλέ και ζεσταίνει αμέσως. Δεν το χρησιμοποιώ πλέον γιατί βαριέμαι. Κατά τον θρόνο δεν το χρειάζομαι ενώ στο μπάνιο δεν γίνεται να το χρησιμοποιώ.

Στο πάτωμα το βάζω και ο ανεμιστήρας του δεν είναι πολύ γρήγορος οπότε βγαίνει αρκετά ζεστός ο αέρας.

Πόσα βατ είναι το δικό σου; Πολύ περίεργο να χρειάζεσαι κάτι άλλο για έναν τόσο μικρό χώρο που τον χρησιμοποιείς για τόσο λίγο...

Δημοσ.

Ένα μικρό μπάνιο είναι. Δεν ξέρω γιατί δεν το ζεσταίνει αρκετά ή τουλάχιστον όσο το θέλω. Από ό,τι έχω παρατηρήσει έχει ένα παράξενο κύκλο λειτουργίας: βγάζει ζεστό αέρα για 30 δευτερόλεπτα και μετά για 10 δευτερόλεπτα κρύο! Δεν ξέρω εάν έτσι λειτουργούν όλα τα αερόθερμα ή έχει κάποιο πρόβλημα το δικό μου

Δημοσ.

Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που λες. Παίζει πρόβλημα. Θα έπρεπε να είναι συνεχόμενα ζεστός ο αέρας.

Ακούς κανα κλικ λίγο πριν τις εναλλαγές; Ίσως έχει πρόβλημα ο θερμοστάτης.

Δημοσ.

το καλοριφέρ λαδιού δεν είναι καλή ιδέα για το μπάνιο. Θέλει να το έχεις καμιά ώρα αναμμένο μέχρι να ζεστάνει, και από την στιγμή που το σβήνεις ζεσταίνει για καμιά ώρα ακόμα. Στο μπάνιο θες κάτι που να ζεσταίνει γρήγορα, δηλαδή ή αερόθερμο ή κάτι άλλα, νομίζω αλογόνου είναι, που τα κρεμάνε σε κάποιο σημείο ψηλά στον τοίχο.  Ή είναι χαλασμένο το αερόθερμό σου, ή κάτι δεν ρύθμισες σωστά, Εγώ έχω ένα αεροθερμάκι 2kw της πλάκας, των 8 ευρώ από το πράκτικερ, σε 3 λεπτά το μπάνιο γίνεται φούρνος.

Δημοσ.

Με 35€ πήρα πέρσι ενα απο τα mediamarkt που ειναι για μπάνιο, για υγρασία κτλ, μη γίνουμε κ πυροτέχνημα.

Βέβαια καεί 2000watt αλλα για 15-30 λεπτά αξίζει. Ούτε 5' δεν κανει να ζεστανει το μπάνιο κ ζεσταίνει αρκετά, συνήθως ανοίγω κ το παράθυρο για να ανασαίνω απο τη ζέστη!

Οριστε αυτο εδώ έχω http://www.skroutz.gr/s/33373/Kerosun-BH-25.html

2000 watt δέν καίει πολύ...

2 kw δηλαδή 2 χ 0.1 =0,20 ανα ώρα αν συνολικά καταναλώνεις πάνω απο 2000 κιλοβατώρες ανα τετράμηνο και πάνω...

1. 1.Η χρέωση της κιλοβατώρας για όσους καταναλώνουν έως και 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο, αυξάνεται από τα 0,05625 ευρώ στα 0,7793 ευρώ δηλαδή ανατιμάται κατά…38,5%
  2. 2.Η χρέωση της κιλοβατώρας για όσους καταναλώνουν από 800 έως 1000 κιλοβατώρες το τετράμηνο, αυξάνεται από τα 0,0785 ευρώ στα 0,0946 ευρώ δηλαδή ανατιμάται κατά…20,5%
  3. 3.Η χρέωση της κιλοβατώρας για όσους καταναλώνουν από 1000 έως 1200 κιλοβατώρες το τετράμηνο, αυξάνεται από τα 0,0815 ευρώ στα 0,0946 ευρώ δηλαδή ανατιμάται κατά…16,07%
  4. 4.Η χρέωση της κιλοβατώρας για όσους καταναλώνουν από 1201 έως 1600 κιλοβατώρες το τετράμηνο, αυξάνεται από τα 0,0815 ευρώ στα 0,0946 ευρώ δηλαδή ανατιμάται κατά…16,07%
  5. 5.Η χρέωση της κιλοβατώρας για όσους καταναλώνουν από 1601 έως 2000 κιλοβατώρες το τετράμηνο, αυξάνεται από τα 0,0815 ευρώ στα 0,0946 ευρώ δηλαδή ανατιμάται κατά…16,07%
  6. 6.Η χρέωση της κιλοβατώρας για όσους καταναλώνουν από 2000 κιλοβατώρες το τετράμηνο και πάνω, αυξάνεται από τα 0,09155 ευρώ στα 0,10252 ευρώ δηλαδή ανατιμάται κατά 14,9%
  7. 7.Το πάγιο για όσους έχουν τριφασικό ρεύμα, μειώνεται κατά 50% δηλαδή από τα 9,2 στα 4,8 ευρώ εφόσον βέβαια η συνολική κατανάλωση, υπερβαίνει τις 800 κιλοβατώρες. Για όσους καταναλώνουν λιγότερες από 800 κιλοβατώρες το πάγιο παραμένει αμετάβλητο. Αμετάβλητο παραμένει το πάγιο και για όσους έχουν μονοφασική παροχή
  8. 8.Η χρέωση ανά κιλοβατώρα για όσους έχουν ενεργοποιήσει το νυχτερινό τιμολόγιο, αυξάνεται από τα 0,054 ευρώ ανά κιλοβατώρα στα 0,0661 ευρώ ανά κιλοβατώρα δηλαδή αυξάνεται κατά 22,4%
  9. 9.Το πάγιο για το νυχτερινό τιμολόγιο, μειώνεται από τα 4 ευρώ, στα δύο ευρώ
  10. 10.Στις λεγόμενες «λοιπές χρεώσεις» οι οποίες όμως επίσης προσαυξάνουν το συνολικό λογαριασμό, υπάρχουν ανατιμήσεις. Για παράδειγμα, η τιμή ισχύος ανεβαίνει από τα 0,16 στα 0,17 ευρώ. Μειώνεται η τιμή της Kwhγια τον υπολογισμό των λοιπών χρεώσεων από τα 0,0605 στα 0,00541 ευρώ ανά Kwhενώ η χρέωση ισχύος ανατιμάται από τα 0,59 ευρώ στα 0,63 ευρώ.

Δημοσ.

<p>Σε τί ύψος το βάζεις το αερόθερμο;</p>

Στο πάτωμα για ως γνωστόν ο θερμός αέρας ειναι ελαφρυτερος κ ανεβαίνει

Δημοσ.

Θαρρώ πως αυτή η απάντηση έδωσε πολύ πόνο.

Δημοσ.

Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που λες. Παίζει πρόβλημα. Θα έπρεπε να είναι συνεχόμενα ζεστός ο αέρας.

Ακούς κανα κλικ λίγο πριν τις εναλλαγές; Ίσως έχει πρόβλημα ο θερμοστάτης.

Ναι μάλλον έχεις πρόβλημα αν βγάζει κρύο αέρα. Συνήθως όταν πιανουν τη θερμοκρασία που θες σβήνουν.

Ναι κάνει ένα κλικ πριν τις εναλλαγές όπως κάνει το καλοριφερ λαδιού όταν πιάνει θερμοκρασία και σβήνει.

Ο θερμοστάτης μου φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά γιατί όταν πιάνει την απαιτούμενη θερμοκρασία απενεργοποιείται εντελώς το αερόθερμο.

2000 watt δέν καίει πολύ...

2 kw δηλαδή 2 χ 0.1 =0,20 ανα ώρα αν συνολικά καταναλώνεις πάνω απο 2000 κιλοβατώρες ανα τετράμηνο και πάνω...

Ξέχασες να βάλεις και την αύξηση της τιμής της κιλοβατώρας από τις υπόλοιπες χρεώσεις που είναι περίπου 60%.

Δημοσ.

φυσικά στο πάτωμα για να κάνει παρέα με τα νερά που ως γνωστόν είναι βαρύτερα και πέφτουν

Δημοσ.

Αν το βάλεις δίπλα από την μπανιέρα προφανώς και θα πέσουν τα νερά πάνω στο αερόθερμο αν το βάλεις όμως σε απόσταση ασφαλείας είσαι μια χαρά . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...