nestoras86 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 για να καταλαβεις καλο ηχο απο τα μονιτορ πιθανον να χρειαστεις και καρτα ηχου. αλλο παντως τα μονιτορ αλλο τα ηχεια pc. ακομα και μονιτορ με μονιτορ εχει διαφορα.τα behringer ας πουμε μου ακουγoνται πιο βουβα το μπασο και καποιοι ηχοι λες και ακουγονται απο πισω.τα m-audio μου ακουγονται λιγο τσιμπημενα τα πριμα αλλα το μπασο μου ακουγεται κανονικα οχι απο πισω. τα ηχεια του pc ειναι πιο χρωματισμενα και στις ταινιες πιο ατμοσφαιρικα. η φθηνη λυση ειναι να παρεις ηχειακια με 70-80 ευρω (110 αν παρεις τα edifier s330), μενεις με την on board και ολα καλα. αν πας παλι για τα bx5 ε θελεις και αλλα 40 να πω για μια απλη καρτα ηχου οποτε πας στα 220 ανετα
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ρε mau-maus άμα αρχίσουμε να μαλώνουμε θα φτάσει 300 ποστ το thread και δε θα έχουμε καταφέρει τίποτα σου φαινεται να μαλωνουμε ?? ισα ισα ο ανθρωπος εχει γνωσεις κ τα εχωσε για ηχεια ! τον ρωταω πως κ δε πηγε σε ενισχυτη μιας και ειναι υπερ! στο καυγα το μυαλο σου εσενα
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 πως το εκανες αυτο ?? και φαινεσαι οτι ''το χεις'' με οσα γραφεις ! φανταζομαι σε αυτα τα λεφτα ξερεις σε τι ενυσχιτη και ηχεια μπορεις να πας .. πως και προτιμησες τα ηχεια ? τοσο πολυ σε καψουρεψαν οταν τα ακουσες ?? λες οτι εσαι υπερ του ενισχυτη + παθητικων , οχι τιποτε αλλο .. Ας πουμε οτι ηταν πακετο με πολλα αλλα καλουδια που ηθελα εκεινη την περιοδο και μου βγηκαν εκεινα τα καλουδια πολυ φτηνοτερα απο οτι αν τα αγοραζα ξεχωριστα. Απλα τα ηχεια ηταν μεσα στο πακετο. Βεβαια παραπονο απο τα ηχεια δεν εχω καθως κανουν πολυ καλη δουλεια. Οχι προφανως οπως amp+passive αλλα σιγουρα οχι ασχημα στα λεφτα τους σε συγκριση με αλλα ενεργα ηχεια. Αν θα τα εσκαγα ξεχωριστα τοτε σαφεστατα και σε τοσα φραγκα δεν θα αγοραζα ενεργα ηχεια. 1
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μεχρι ομως τα 200 θα προτεινα ΜΟΝΟ ενεργα ηχεια. Γιατι σε αντιθεση με τα κλασσικα PC ηχεια που δεν μπορω πλεον καν να ακουσω (αισθανομαι σαν να κακοποιουνται τα αφτακια μου) αυτα τα ηχεια τα ακουω με χαρα και ανεση. Κατι λεει αυτο σιγουρα.
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 εγω το ειπα στο πρωτο μου μνμ ! οποιος ισχυριζεται οτι μια χαρα μουσικη ακουει με pc ηχεια , δεν εχει ακουσει μουσικη να δει πως ειναι ! κ 200 πολλα ειναι για μενα παντως .. μετα πλησιαζεις πολυ στην λυση ενισχυτη - οποτε αξιζει να τα δωσεις κ να πας ..
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικα επειδη εχω περασει απο ολα τα σταδια της φθηνιας μεχρι να καταλληξω εδω που βρισκομαι θεωρω οτι δεν ειναι το ιδιο μια λυση των 60-80 ευρω με μια λυση των 150-200 ευρω. Στο δικο μου το αφτι τουλαχιστον υπαρχει ενα μετρο στο τι μπορω να ακουσω και τι οχι. Οτιδηποτε "μουσικο" ηχειο μπορω να το ακουσω και ας μην ειναι η καλυτερη δυνατη λυση που υπαρχει ενω οτιδηποτε PC ηχειο απλα δεν μπορω. Προτιμω να τα κλεισω καλυτερα ή ακομα καλυτερα να τα πεταξω. Δεν ειναι το ιδιο τα T20, AV30/40 και τα BX5. Καμια σχεση. Στο αφτι που μαθαινει/εχει μαθει να ακουει σιγα σιγα οι πρωτες λυσεις θα φαινονται μαλλον ανικανες να ικανοποιησουν τις απαιτησεις του χρηστη. Τα BX5 ειναι ενα πολυ καλο μεσο εδαφος για να παει σιγα σιγα σε μεγαλυτερες λυσεις με τον καιρο.
HALF EVIL Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 εγω το ειπα στο πρωτο μου μνμ ! οποιος ισχυριζεται οτι μια χαρα μουσικη ακουει με pc ηχεια , δεν εχει ακουσει μουσικη να δει πως ειναι ! κ 200 πολλα ειναι για μενα παντως .. μετα πλησιαζεις πολυ στην λυση ενισχυτη - οποτε αξιζει να τα δωσεις κ να πας .. Φιλαράκι επειδή φαίνεται ότι τόχεις, προσωπικά ακούω μουσική από το Πισι από τα edi και είμαι ευχαριστημένος για αυτό που είναι και όταν θέλω να ακούσω σωστή μουσική ακούω από το Thorens με κεφαλή κινητού πηνίου και τα Meridian M1 αν τα έχεις ακουστά. Από το πισι δεν μπορεί να έχεις απαιτήσεις , η πηγή δεν είναι φτιαγμένη για αναλογικό ήχο . Είτε πάρει τα edi είτε τα ΒΧ2 το παιδί ικανοποιημένος θα μείνει. Μην λέμε όμως υπερβολές που αγγίζουν τα όρια της εμπάθειας ότι θα είναι η μέρα με την νύχτα, έλεος. Οι εκφράσεις του τύπου " δεν μπορώ να ακούσω μουσική παρά με σετ των Χ.000 € " δεν έχουν κανένα νόημα αφού συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Και στο φινάλε αφού κάνετε εμετό ακούγοντας τα 530 , ας κάνει την υπέρβαση και ας πάρει αυτά http://www.skroutz.gr/s/317571/Edifier-S730.html?keyphrase=edifier+730 (Wooden enclosure 2-way satellites and a wooden enclosure 10" sub-woofer with passive radiator;)
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 και η δικια μου σχεση με την μουσικη παντως εχει περασει απο παρα πολλα σταδια κ τα εχω χωσει αρκετα ! τα βασικα μου ηχεια ειναι κατι ροιστερ στιλες να τα εχεις ακουστα! τα πληρωσα 250.000 δρχ το96 το ενα και εχω 4 ! με ενισχυτη γιαμαχα τον 500 ευρο οχι πολυ ακριβο και τον ηχο τον κατα ευχαριστιεμαι .. τελος παντων γουστα ειναι αυτα ο καθενας οπως βολευεται κ με βαση την τσεπη του αποφασιζει! εγω δε θα εδινα 200 - θα εδινα του χρονου 400 και θα ημουν σουπερ !! 200 +200 ενισχυτη κ ηχεια !
HALF EVIL Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Σεβαστή η άποψή σου, τώρα μιλάς σωστά. Εγώ πάλι ΔΕΝ θα έδινα 400€ για ψηφιακό ήχο για να ακούω από το ΠΙ ΣΙ mp3. Υ.Γ. Τα Roister να τα προσέχεις. Γαμάτα ηχεία. 1
melodystyle2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μην ανοίγω άλλο θέμα, ποια 2.1 προτείνετε μέχρι ~40€; Με Onboard κάρτα ήχου είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη soundbar της dell σε άλλο χώρο. Τα creative s750 που είχα παλαιότερα, τα δούλευα πολύ χαμηλότερα των δυνατοτήτων τους. Αντί να ξαναπάρω την ίδια soundbar, ποια θα προτείνατε; Creative Inspire Site: A220 - Site: A320 - Site: T3130 - Site: T3300 ; Logitech Site: Z313 - Site: Z323 ; Edifier Site: M1370 - Site: M1380 - Site: P1060 - Site: P2060 ; κάποια άλλα; Ευχαριστώ
nestoras86 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 EDIFIER X330 αυτα να παρεις φιλε μου. edit:υπαρχουν και τα p3060 που αποτι βλεπω εχει λιγο μεγαλυτερο woofer αν και ειναι 30watt εναντι του χ330 πουναι 36. 1
melodystyle2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 EDIFIER X330 αυτα να παρεις φιλε μου. edit:υπαρχουν και τα p3060 που αποτι βλεπω εχει λιγο μεγαλυτερο woofer αν και ειναι 30watt εναντι του χ330 πουναι 36. Πήρα τελικά τα edifier x330, αξιόλογα για τα 45.99€ που κοστίζουν.
gεεckin0s Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Τα m-audio αναμένονται οπότε μόλις τα παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα