george kesoglu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 δε θελεις 70 ε ? οκ δωσε 180 θα πιασουν τοπο σιγουρα , καλες αγορες ! έχεις να προτείνεις κάτι στα χρήματα που ανέφερα?Αν όχι κακώς συνεχίζεις γράφεις στο thread. μην τον παρεξηγηται τον Mau maus ειναι λιγο ''αποτομος'' αλλα τιμιος εχει δικιο αλλα οπως προανεφερα ολα ειναι θεμα μπατζετ και σε τι ακουστικη κατασταση ειναι συνηθισμενο το αυτι να εισαι σιγουρος gεεckinOs,on οτι σε μερικα χρονια δεν θα σε ικανοποιουν και θα πας στα 500 ευρο και μετα στα 1000 και μετα στα 5000 κτλ κτλ και ειναι σαν να προσπαθεις να φτασεις την ουρα σου και ποτε δεν την φτανεις γιατι το αυτι παντα εξελισσεται πιο γρηγορα απο το διαθεσιμο μπατζετ χρηματων αυτη ειναι και η μαγεια στο ταξιδι του ηχου (πωπω τι εγραψα ο που@της) 2
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 πηγαινε ακου αυτα https://www.skroutz.gr/s/401841/JBL-Control-1-Pro.html ακριβως διπλα σε αυτα των 180 και δες αν αξιζει να δωσεις τα 100τοσα ευρω παραπανω ! πριν βγει κανεις να κραξει να πω οτι μιλαω για ηχεια σχεδον ενα-τριτο ποιο φθηνα και η διαφορα στην ποιοτητα που θα καταλαβεις ειναι ελαχιστη ! συμπερασμα ? δεν αξιζει να δωσεις 180 .. γνωμη μου ..
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Θα δώσω 180 ευρώ για κάτι που θα το έχω πολλά χρόνια, δεν είναι κάλτσες.Αν μετά από 5-8-10 χρόνια θέλω να δώσω 500 και τα έχω, τότε θα ανοίξω πάλι thread εδώ μέσα.Τόσο απλά. πηγαινε ακου αυτα https://www.skroutz.gr/s/401841/JBL-Control-1-Pro.html ακριβως διπλα σε αυτα των 180 και δες αν αξιζει να δωσεις τα 100τοσα ευρω παραπανω ! πριν βγει κανεις να κραξει να πω οτι μιλαω για ηχεια σχεδον ενα-τριτο ποιο φθηνα και η διαφορα στην ποιοτητα που θα καταλαβεις ειναι ελαχιστη ! συμπερασμα ? δεν αξιζει να δωσεις 180 .. γνωμη μου .. Ακούγονται το ίδιο δυνατά με τα m-audio όμως?Αυτό είναι το πρόβλημά μου.
george kesoglu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 πηγαινε ακου αυτα https://www.skroutz.gr/s/401841/JBL-Control-1-Pro.html ακριβως διπλα σε αυτα των 180 και δες αν αξιζει να δωσεις τα 100τοσα ευρω παραπανω ! πριν βγει κανεις να κραξει να πω οτι μιλαω για ηχεια σχεδον ενα-τριτο ποιο φθηνα και η διαφορα στην ποιοτητα που θα καταλαβεις ειναι ελαχιστη ! συμπερασμα ? δεν αξιζει να δωσεις 180 .. γνωμη μου .. αυτα ειναι παθητικα και θελουν ενισχυτη υπολογιζε κανα 130-150 ευρο επιπλεον
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 αυτα ειναι παθητικα και θελουν ενισχυτη υπολογιζε κανα 130-150 ευρο επιπλεον ναι βρισκεις κ ενεργητικα με λιγα παραπανω , απο βιασυνη ποσταρα αυτα !! ακομη κ ετσι ομως με ενυσχιτη παει κοντα στα 200 , εχει καμμια σχεση ο ηχος που θα παρει με τα ηχεια των 180?
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Και εκεί που νόμιζα ότι είχα καταλήξει στην καλύτερη επιλογή πάλι υπάρχουν αμφιβολίες !!!Μου καταρίψατε τα edifier, οκ καταλαβαίνω γιατί, αλλά τα m-audio ?Ούτε αυτά τελικά?
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 παντα θα υπαρχουν ! η γνωμη μου ειναι ξεκαθαρη και θα στην πω αλλη μια ! αν καιγεσαι να παρεις τωρα ηχεια δωσε 60-70 ! μαζεψε λεφτακια (εχεις ηδη διαθεσιμα 180) και πηγαινε σε εναν ενισχυτη 150-180 περιπου και αλλα τοσα για ηχεια ! ο ηχος που θα παρεις θα ειναι απιστευτα καλυτερος απο αυτον που θα παρεις με τα ηχεια των 180 κ θα τον ευχαριστιεσαι για χρονια ! καλες αγορες κ παλι .. 1
george kesoglu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ναι βρισκεις κ ενεργητικα με λιγα παραπανω , απο βιασυνη ποσταρα αυτα !! ακομη κ ετσι ομως με ενυσχιτη παει κοντα στα 200 , εχει καμμια σχεση ο ηχος που θα παρει με τα ηχεια των 180? εαν και ειμαι υπερμαχος των παθητικων ηχειων με ενισχυτη (ειδικα τα jbl ακουγονται πολυ γλυκά) αυτο που λες δεν ειναι απολυτο τα αυτοενισχυωμενα τα τελευταια χρονια εχουν βγαλει λαμπρα ηχεια Θα δώσω 180 ευρώ για κάτι που θα το έχω πολλά χρόνια, δεν είναι κάλτσες.Αν μετά από 5-8-10 χρόνια θέλω να δώσω 500 και τα έχω, τότε θα ανοίξω πάλι thread εδώ μέσα.Τόσο απλά. Ακούγονται το ίδιο δυνατά με τα m-audio όμως?Αυτό είναι το πρόβλημά μου. τα m audio θα ακουγονται 4 φορες πιο δυνατα 90db spl 8 Ω - jbl 87db spl 4Ω αλλα και αυτο εναποκειται στην ειλικρινεια του κατασκευαστη 1
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 παντα θα υπαρχουν ! η γνωμη μου ειναι ξεκαθαρη και θα στην πω αλλη μια ! αν καιγεσαι να παρεις τωρα ηχεια δωσε 60-70 ! μαζεψε λεφτακια (εχεις ηδη διαθεσιμα 180) και πηγαινε σε εναν ενισχυτη 150-180 περιπου και αλλα τοσα για ηχεια ! ο ηχος που θα παρεις θα ειναι απιστευτα καλυτερος απο αυτον που θα παρεις με τα ηχεια των 180 κ θα τον ευχαριστιεσαι για χρονια ! καλες αγορες κ παλι .. Δεκτό και ίσως να είναι πολύ καλύτερη λύση αλλά δεν είμαι διατεθιμένος να δώσω 70 τώρα + 150 για ενισχυτή + άλλα τόσα = 370-400 ευρώ.
george kesoglu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δεκτό και ίσως να είναι πολύ καλύτερη λύση αλλά δεν είμαι διατεθιμένος να δώσω 70 τώρα + 150 για ενισχυτή + άλλα τόσα = 370-400 ευρώ. παρε τωρα αυτα που θες και συγχρόνος μαζεψε κανα 400-500αρι σε 4-5 χρονια τα ξαναλεμε
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Το εχουμε πει, αν θα πας σε κατι παραπανω θα πρεπει να σκασεις αρκετα μεγαλυτερο ποσο. Με τα Μ-audio σε αυτα τα λεφτα θα εχει κατι που ειναι καλο. Δεν ειναι τελειο αλλα ειναι σιγουρα καλο, δυνατο και "ευκολο" χωρις πολλα πολλα. Ουτε ηχεια της πλακας των 70-80 ευρω μπορουν καν να φτασουν τα BX5 τοσο σε ποιοτητα οσο και σε δυναμη. Το λεω αυτο σαν καποιος που ειναι παντα και παντου υπερ του κανονικου ενισχυτη + παθητικα. Και τα ηχεια της υπογραφης μου ενεργα ειναι αλλα τα πηρα αφου τα ακουσα πρωτα ενω μπορουσα ανετα με τα ιδια λεφτα να παρω ενισχυτη + παθητικα. 2
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 να σε ρωτησω , τα ηχεια σου εχουν 450 ευρο στο περιπου το ζευγαρι ?
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Τα ειχα παρει γυρω στο 500άρικο ναι, πριν 3 χρονια. 1
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 πως το εκανες αυτο ?? και φαινεσαι οτι ''το χεις'' με οσα γραφεις ! φανταζομαι σε αυτα τα λεφτα ξερεις σε τι ενυσχιτη και ηχεια μπορεις να πας .. πως και προτιμησες τα ηχεια ? τοσο πολυ σε καψουρεψαν οταν τα ακουσες ?? λες οτι εσαι υπερ του ενισχυτη + παθητικων , οχι τιποτε αλλο .. 1
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ρε mau-maus άμα αρχίσουμε να μαλώνουμε θα φτάσει 300 ποστ το thread και δε θα έχουμε καταφέρει τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα