ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Υποψην οτι τα BX5 ειναι bi-amplified και οτι το καθε ηχειο χρειαζεται τη δικη του πριζα για να δουλεψει. Δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο, με ενα πολυπριζο θα εισαι αρχηγος απλα ειναι καλο να το ξερεις απο τωρα.
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο σε αυτό που θέλω με αυτό το budget?Ρωτάω και ξαναρωτάω γιατί είναι πολλά τα λεφτά και θέλω να αξιοποιηθούν σωστά.Φαίνεται ότι ξέρετε τι προτείνετε και έχετε γνώσεις.Μήπως θα έπρεπε να κοιτάξω όμως και κάτι ακόμα πριν παραγγείλω τα m-audio?Πραγματικά από εσάς εξαρτώμαι.Ευχαριστώ.
trujillo2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 οχι ρε γαμωτο που θα βρω αυτα τα 10 επιπλεον?χεχε.μωρε για να μην ανοιγουμε 50 thread ρωτησα
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 δεν μπορω να κρατησω την κοιλια μου απο τα γελια συγχύστηκα που πήγες να μου μπερδέψεις το thread φίλε μου.ανέβασα λίγη πίεση Όλα καλά όμως ! 1
trujillo2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 συγχύστηκα που πήγες να μου μπερδέψεις το thread φίλε μου.ανέβασα λίγη πίεση Όλα καλά όμως ! μη μιλας για ανεβασμα πιεσης ειδικα σε εμενα φροντιζουν καθε μερα στη δουλεια να μου την ανεβαζουν!!!! 1
george kesoglu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 απο τα μονα που εξαρτασαι ειναι τα λεφτα σου και τα αυτια σου ,,,,, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι εαν τα βρεις καπου εκθεσιακα να τα ακουσεις ζωντανα και να κρινεις εσυ εαν σου αρεσει ο ηχος τους,,,, παντος σε γενικες γραμμες τα μονιτορ ηχεια ειναι πιο φλατ ηχος (αυτο φυσικα βελτιωνεται απο τον ισοσταθμιστη του pc) ενω τα ευρειας καταναλωσης ειναι πιο χρωματισμενα 1
trujillo2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 απο τα μονα που εξαρτασαι ειναι τα λεφτα σου και τα αυτια σου ,,,,, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι εαν τα βρεις καπου εκθεσιακα να τα ακουσεις ζωντανα και να κρινεις εσυ εαν σου αρεσει ο ηχος τους,,,, παντος σε γενικες γραμμες τα μονιτορ ηχεια ειναι πιο φλατ ηχος ενω τα ευρειας καταναλωσης πιο χρωματισμενα να προσθεσω και η καρτα ηχου?γιατι μια ξεχωριστη pci θα δωσει καλυτερα αποτελεσματα απο μια onboard , σωστα?
george kesoglu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 να προσθεσω και η καρτα ηχου?γιατι μια ξεχωριστη pci θα δωσει καλυτερα αποτελεσματα απο μια onboard , σωστα? σωστα αλλα εαν ειναι να δωσει αλλα 100+ευρο για καλη εξωτερικη καρτα ηχου (λαπτοπ) τοτε καλυτερα να παρει ενα δικαναλο ενισχυτη με δυο παθητικα ηχεια και να τελειωνει
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο σε αυτό που θέλω με αυτό το budget?Ρωτάω και ξαναρωτάω γιατί είναι πολλά τα λεφτά και θέλω να αξιοποιηθούν σωστά.Φαίνεται ότι ξέρετε τι προτείνετε και έχετε γνώσεις.Μήπως θα έπρεπε να κοιτάξω όμως και κάτι ακόμα πριν παραγγείλω τα m-audio?Πραγματικά από εσάς εξαρτώμαι.Ευχαριστώ. Σε αυτα τα χρηματα δεν προκειται να βρεις κατι ποιο ποιοτικο. Οτιδηποτε αλλο μετα ξεφευγεις πολυ απο το budget σου. Μην αγχωνεσαι ομως γιατι τα BX5 ειναι ασφαλεστατη επιλογη. Αποδεδειγμενα ηχεια. Μονο να παρεις τα BX5 D2 και οχι τα BX5a γιατι τα D2 ειναι η ανανεωμενη εκδοση τους.
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 2 λογια απλα ! πεταμενα λεφτα τα 200 περιπου που σου λενε σε ολες τους τις προτασεις ! αν δε θελεις να ανεβεις στο μπατζετ παρε ηχεια με 70-80 ευρο ακριβως την ιδια ποοιοτητα θα ακους μην πετας τα λεφτα σου ! μαζεψε κ αν μπορεσεις να φτασεις στα 400 περνεις εναν πολυκαναλο (να χαρεις κ καμμια ταινια) ενισχυτη , ηχεια , και καταλαβαινεις πως ειναι να ακουσ μουσικη ! ελπιζω να σε προλαβω κ να σωσεις τα λεφτουδακια σου ! ακομη ποιο πεταμενα λεφτα επισης ειναι για τον απο πανω που ρωταει για καρτα ! οσοι υσχυριζοντε πως ακους μια χαρα μουσικη με ηχεια τυπου Edifier η μονη τους επαφη με την μουσικη ειναι σιγουρα μεσα απο τον υπολογιστη τους !
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Σε αυτα τα χρηματα δεν προκειται να βρεις κατι ποιο ποιοτικο. Οτιδηποτε αλλο μετα ξεφευγεις πολυ απο το budget σου. Μην αγχωνεσαι ομως γιατι τα BX5 ειναι ασφαλεστατη επιλογη. Αποδεδειγμενα ηχεια. Μονο να παρεις τα BX5 D2 και οχι τα BX5a γιατι τα D2 ειναι η ανανεωμενη εκδοση τους. Οκ, με έχετε καλύψει πλήρως.Κάτι ακόμα, είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια αυτό εδώ.Θα ήταν καλύτερο μήπως να συνδέσω εκεί πάνω τα m-audio?Θα έβλεπα διαφορά στον ήχο ? 2 λογια απλα ! πεταμενα λεφτα τα 200 περιπου που σου λενε σε ολες τους τις προτασεις ! αν δε θελεις να ανεβεις στο μπατζετ παρε ηχεια με 70-80 ευρο ακριβως την ιδια ποοιοτητα θα ακους μην πετας τα λεφτα σου ! μαζεψε κ αν μπορεσεις να φτασεις στα 400 περνεις εναν πολυκαναλο (να χαρεις κ καμμια ταινια) ενισχυτη , ηχεια , και καταλαβαινεις πως ειναι να ακουσ μουσικη ! ελπιζω να σε προλαβω κ να σωσεις τα λεφτουδακια σου ! ακομη ποιο πεταμενα λεφτα επισης ειναι για τον απο πανω που ρωταει για καρτα ! οσοι υσχυριζοντε πως ακους μια χαρα μουσικη με ηχεια τυπου Edifier η μονη τους επαφη με την μουσικη ειναι σιγουρα μεσα απο τον υπολογιστη τους ! Ούτε 70 θέλω να δώσω ούτε 400 όμως.Θέλω να δώσω 180.Τα m-audio που μου προτειναν φαίνεται η καλυτερη επιλογή που άκουσα.
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 δε θελεις 70 ε ? οκ δωσε 180 θα πιασουν τοπο σιγουρα , καλες αγορες !
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 δε θελεις 70 ε ? οκ δωσε 180 θα πιασουν τοπο σιγουρα , καλες αγορες ! έχεις να προτείνεις κάτι στα χρήματα που ανέφερα?Αν όχι κακώς συνεχίζεις γράφεις στο thread. 1
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ναι ρε οκ μη μας μαλωνεις που ασχολουμαστε μαζι σου κι ολας ! η προταση μου ηταν οτι με ηχεια 70 ευρο δε θα δεις καμμαι διαφορα απο αυτα που σκοπευεις να παρεις μπας κ σωσεις κανα φραγκο ! δε την δεχεσαι ολα οκ μεχρι κ καλες αγορες σου ειπα μην γινεσαι ξινος ομως δε κανει ! 1
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ναι ρε οκ μη μας μαλωνεις που ασχολουμαστε μαζι σου κι ολας ! η προταση μου ηταν οτι με ηχεια 70 ευρο δε θα δεις καμμαι διαφορα απο αυτα που σκοπευεις να παρεις μπας κ σωσεις κανα φραγκο ! δε την δεχεσαι ολα οκ μεχρι κ καλες αγορες σου ειπα μην γινεσαι ξινος ομως δε κανει ! οκ αν θέλεις στείλε μου κάποια ηχεία στα 70 ευρώ που λες για να καταλάβω τι ακριβώς προτείνεις ! Αν και δε ξέρω πολλά γύρω απ'τον ήχο, αδυνατώ να πιστέψω ότι θα έχω την ίδια ποιότητα στα 70 και στα 180 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα