stratigos24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά τα λένε οι ντάπα ντούπα που νομίζουν ότι με μια ντουλάπα sub , επειδή σηκώνουν στον αέρα τα έπιπλα ακούνε μουσική Χαχαχα! 1
george kesoglu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 σε αυτα τα λεφτα γιατι δεν πας σε κομπλε μινι hifi πιστευω καλυτερη μουσικη θα ακους και θα εχεις και περισσοτερες επιλογες πχ να ακους μουσικη και με κλειστο υπολογιστη
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Από τις χειρότερες επιλογές τα edifier?Ειλικρινά ή υπερβάλλεις λίγο? Αν μιλαμε για μουσικη φυσικα και ειναι απο τις χειροτερες και ειδικα στα λεφτα που πας να δωσεις. Θα πληρωσεις μια μικρη περιουσια για να παρεις κατι το οποιο εμφανεστατα δεν ειναι καν φτιαγμενο για μουσικη. Το οτι τα καταφερνουν ελαφρως καλυτερα απο κατι εντελως ακυρα logitech δεν σημαινει οτι το τελικο αποτελεσμα που δινουν ειναι και καλο. Αν ηταν τιποτα φθηνιαρικα δεν θα εκανα καν τον κοπο να απαντησω στο θεμα αλλα απο τη στιγμη που πας να σκασεις περισσοτερα απο 150 ευρωπουλα σκεψου το καλα τι πας να πληρωσεις. Σκεψου το διπλα απο τη στιγμη που ειναι και ο λογος για τον οποιο πας σε τοσο ακριβα (ενταξει δεν ειναι και πολυ ακριβα για τα δεδομενα του ηχου αλλα ειναι αρκετα ακριβα) ηχεια εξ΄αρχης. Επειδη βρισκομουν στη φαση που εισαι και επειδη εχω ξοδεψει ΑΠΕΙΡΑ φραγκα στο να ψαχνω να βρω καλα ηχεια αγοραζοντας το ενα μετα το αλλο και νομιζοντας οτι θα επαιρνα κατι καλο για μουσικη τελικα το μονο που καταφερα ειναι να μην ησυχαζω με τιποτα, να μην ειμαι ευχαριστημενος στην τελικη με το ακουστικο αποτελεσμα και γενικα να αισθανομαι μαλακας που ξοδεψα τοσα λεφτα για να μην κανω τιποτα. Απο τη στιγμη που το διαθετεις αυτο το ποσο πηγαινε σε κατι που ειναι φτιαγμενο για μουσικη και οχι PC ηχειο της πλακας. Τα Edi ειναι φτιαγμενα για καλυπτουν ολες τις αναγκες και απο λιγο σε οσο το δυνατον περισσοτερο αφτια. Δεν ειναι ομως φτιαγμενα για μουσικη. Επισης δεν ειναι απαραιτητο να πας σε 100% monitor ηχειο. Υπαρχουν οικιακες λυσεις ηχου που ειναι φτιαγμενες για να προσφερουν ποιοτητα και πιστοτητα σε συνδιασμο με "χρωμα" στον ηχο και οχι το ξερο/κοντρα-πλακε αποτελεσμα των καθαρων monitor ηχειων. Πραγματικα σωσε τον εαυτο σου και επελεξε κατι καταλληλο στα λεφτα που δινεις. Ειναι αρκετα για να παρεις κατι αρκετα καλο και να γεμισεις το χωρο που θελεις. Μην πεφτεις στην παγιδα των PC ηχειων. 1
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αν μιλαμε για μουσικη φυσικα και ειναι απο τις χειροτερες και ειδικα στα λεφτα που πας να δωσεις. Θα πληρωσεις μια μικρη περιουσια για να παρεις κατι το οποιο εμφανεστατα δεν ειναι καν φτιαγμενο για μουσικη. Το οτι τα καταφερνουν ελαφρως καλυτερα απο κατι εντελως ακυρα logitech δεν σημαινει οτι το τελικο αποτελεσμα που δινουν ειναι και καλο. Αν ηταν τιποτα φθηνιαρικα δεν θα εκανα καν τον κοπο να απαντησω στο θεμα αλλα απο τη στιγμη που πας να σκασεις περισσοτερα απο 150 ευρωπουλα σκεψου το καλα τι πας να πληρωσεις. Σκεψου το διπλα απο τη στιγμη που ειναι και ο λογος για τον οποιο πας σε τοσο ακριβα (ενταξει δεν ειναι και πολυ ακριβα για τα δεδομενα του ηχου αλλα ειναι αρκετα ακριβα) ηχεια εξ΄αρχης. Επειδη βρισκομουν στη φαση που εισαι και επειδη εχω ξοδεψει ΑΠΕΙΡΑ φραγκα στο να ψαχνω να βρω καλα ηχεια αγοραζοντας το ενα μετα το αλλο και νομιζοντας οτι θα επαιρνα κατι καλο για μουσικη τελικα το μονο που καταφερα ειναι να μην ησυχαζω με τιποτα, να μην ειμαι ευχαριστημενος στην τελικη με το ακουστικο αποτελεσμα και γενικα να αισθανομαι μαλακας που ξοδεψα τοσα λεφτα για να μην κανω τιποτα. Απο τη στιγμη που το διαθετεις αυτο το ποσο πηγαινε σε κατι που ειναι φτιαγμενο για μουσικη και οχι PC ηχειο της πλακας. Τα Edi ειναι φτιαγμενα για καλυπτουν ολες τις αναγκες και απο λιγο σε οσο το δυνατον περισσοτερο αφτια. Δεν ειναι ομως φτιαγμενα για μουσικη. Επισης δεν ειναι απαραιτητο να πας σε 100% monitor ηχειο. Υπαρχουν οικιακες λυσεις ηχου που ειναι φτιαγμενες για να προσφερουν ποιοτητα και πιστοτητα σε συνδιασμο με "χρωμα" στον ηχο και οχι το ξερο/κοντρα-πλακε αποτελεσμα των καθαρων monitor ηχειων. Πραγματικα σωσε τον εαυτο σου και επελεξε κατι καταλληλο στα λεφτα που δινεις. Ειναι αρκετα για να παρεις κατι αρκετα καλο και να γεμισεις το χωρο που θελεις. Μην πεφτεις στην παγιδα των PC ηχειων. Οκ, νομίζω με κάλυψες.Έχεις να προτείνεις 2-3 παραδείγματα για να καταλάβω που να κινηθώ ? Θέλω κάτι αποκλειστικά για μουσική, με πολύ δυνατό και ποιοτικό ήχο.Ταβάνι 180 ευρώ.Σήμερα εντωμεταξύ ήταν να παραγγείλω τα edifier, τους πήρα και τηλέφωνο για να ρωτήσω χρέωση μεταφορικής... Επίσης περιμένω να ακούσω και απόψεις από άλλα μέλη.
george kesoglu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 σε κατι τετοια για να μην ξεφυγει το μπατζετ απο τα 180 ευρο http://www.skroutz.gr/s/1924509/Samsung-MM-E430D.html http://www.skroutz.gr/s/92587/Philips-MCD183.html εγω στην θεση σου με μια μικρη υπερβαση θα πηγαινα στα 249 ευρο σε αυτο οχι οτι θε δεις καμια σπουδαια διαφορα αλλα ειναι λιγο πιο εξειδικευμενο στην μουσικη απο τα δυο παραπανω http://www.skroutz.gr/s/414677/Yamaha-MCR-332.html
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 σε κατι τετοια για να μην ξεφυγει το μπατζετ απο τα 180 ευρο http://www.skroutz.gr/s/1924509/Samsung-MM-E430D.html http://www.skroutz.gr/s/92587/Philips-MCD183.html εγω στην θεση σου με μια μικρη υπερβαση θα πηγαινα στα 249 ευρο σε αυτο οχι οτι θε δεις καμια σπουδαια διαφορα αλλα ειναι λιγο πιο εξειδικευμενο στην μουσικη απο τα δυο παραπανω http://www.skroutz.gr/s/414677/Yamaha-MCR-332.html Τα yamaha νομίζω δε θα με καλύψουν καθόλου με 40 watt.Άσε που δε θέλω να ξεφύγω απ'τα 180-200.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Οι προτασεις των Samsung και Phillips του George ειναι αρκετα καλυτερες απο τα edifier. Αν θελεις κατι που να ειναι desktop ομως εγω θα προτεινα αυτα http://www.skroutz.gr/s/396649/M-Audio-BX5-D2.html διοτι ειναι ενεργα ηχεια με οτι ευκολια αυτο ερχεται. Η δυναμη τους για τον χωρο 20-25 τετραγωνικων ειναι επαρκεστατη. Σκεψου οτι τα δικα μου ειναι 150 watt και τα δουλευω στο 20% περιπου για περιπου τον ιδιο χωρο. 2
george kesoglu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Τα yamaha νομίζω δε θα με καλύψουν καθόλου με 40 watt.Άσε που δε θέλω να ξεφύγω απ'τα 180-200. μην σε ξεγελαν τα watt ειναι μια πονεμενη ιστορια εαν δεν θες να ξεφυγεις απο τα 180 ευρο πηγαινε στα αλλα δυο
gεεckin0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Οι προτασεις των Samsung και Phillips του George ειναι αρκετα καλυτερες απο τα edifier. Αν θελεις κατι που να ειναι desktop ομως εγω θα προτεινα αυτα http://www.skroutz.gr/s/396649/M-Audio-BX5-D2.html διοτι ειναι ενεργα ηχεια με οτι ευκολια αυτο ερχεται. Η δυναμη τους για τον χωρο 20-25 τετραγωνικων ειναι επαρκεστατη. Σκεψου οτι τα δικα μου ειναι 150 watt και τα δουλευω στο 20% περιπου για περιπου τον ιδιο χωρο. Τα ηχεία θα τα 'χω μόνιμα συνδεδεμένα στο λάπτοπ μου.Τα m-audio είναι πιο δυνατά και καθαρά από τα edifier?Μπάσο καλό βγάζουν ?Και πως συνδέονται ?
trujillo2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 για μουσικη σε 2.0 ποια ειναι η καλυτερη επιλογη παιδες?εχω εδω και 9 χρονια κατι κινεζικα(?) μαρκας ozaki!!!!αλλα ηρθε η ωρα τους πλεον.....
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Τα ηχεία θα τα 'χω μόνιμα συνδεδεμένα στο λάπτοπ μου.Τα m-audio είναι πιο δυνατά και καθαρά από τα edifier?Μπάσο καλό βγάζουν ?Και πως συνδέονται ? Οι δορυφοροι ειναι ποιο δυνατοι ναι και το μπασο ειναι αρκετα γεματο. Οχι οπως οταν εχεις ενα γουφερ αλλα δεν θα σου ληψει κιολας. Η συνδεση τους ειναι απλουστατη, 1 καλωδιο με 3.5mm βυσμα στην μια ακρη (στη θυρα των ακουστικων του laptop) και 2 RCA στην αλλη για καθε δορυφορο. Η ποιοτητα του ηχου στα λεφτα τους ειναι παρα πολυ καλη και σαφεστατα πολλα βηματα μπροστα απο τα Edi στο κομματι της μουσικης. Εχε στο μυαλο σου οτι ολα τα Monitor ηχεια θελουν "στρωσιμο" στην αρχη. Χρειαζεσαι καμια 10αρια μερες να παιζουν οχι περισσοτερο απο το 50% τους και μετα ο ηχους τους επισης γινεται ακομα καλυτερος. Μετα το 10ήμερο βαλτο οσο θες. για μουσικη σε 2.0 ποια ειναι η καλυτερη επιλογη παιδες?εχω εδω και 9 χρονια κατι κινεζικα(?) μαρκας ozaki!!!!αλλα ηρθε η ωρα τους πλεον..... Οι ιδιες προτασεις ισχυουν και για εσενα. 1
trujillo2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 πάρε 2 τέτοια και άλλαξε thread. δεν μπορω να κρατησω την κοιλια μου απο τα γελια 1
george kesoglu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Τα ηχεία θα τα 'χω μόνιμα συνδεδεμένα στο λάπτοπ μου.Τα m-audio είναι πιο δυνατά και καθαρά από τα edifier?Μπάσο καλό βγάζουν ?Και πως συνδέονται ? Τα m-audio ειναι σιγουρα πιο δυνατα και πιο καθαρα ,,,,στο μπασο δεν κατεβαινουν πολυ χαμηλα αλλα ως εκει που κατεβαινουν ειναι πολυ καλα για μουσικη,, το προβλημα με ολα τα ηχεια δεν ειναι το ιδιο το ηχειο αλλα πως εχει συνηθισει και πως αρεσκεται το αυτι του ακροατη στην συγκεκριμενη ακουστικη στιγμη γιατι πρεπει να ξερεις οτι επεισης και το ιδιο το αυτι αναβαθμιζεται ακουστικα και ανεβαινουν τα ακουστικα στανταρ του αρα ειναι πολυ δυσκολο για καποιον να σου προτεινει καποιο συγκεκριμενο ηχειο και βασηζομαστε πιο πολυ στο μπατζετ και στον χρωματισμενο ηχο που αρεσει στην πλοιονοτητα των χρηστων δεν μπορω να κρατησω την κοιλια μου απο τα γελια μην γελας γιατι δεν προσεξες οτι εχουν και 10 ευρο μεταφορικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα