Προς το περιεχόμενο

[Μνήμη] SanDisk 32GB Mobile Ultra Micro SD 32gb @MyMemory 20,45 ευρό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε ενημερωτικό email.

http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/SanDisk/SanDisk-32GB-Mobile-Ultra-Micro-SD-%28SDHC%29-Card---Class-10-UHS-1-%2B-SD-Adapter

Είναι μόνο γιαυτό το σαββατοκύριακο.Η τιμή που έβαλα είναι με τα μεταφορικά.

Τιμή Skroutz 35ευρό.

http://www.skroutz.gr/s/447246/Sandisk-Ultra-microSDHC-32GB-Mobile-Class-10.html

Είναι πολύ γρήγορη και ότι πρέπει για κινητό smartphone.

• Like 8
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως είναι σαν μαγαζί γενικότερα?Ξέρετε με ποιά εταιρεία στέλνει Ελλάδα?Έχω προβλήματα με το ταχυδρομείο γιαυτό ρωτάω.Γενικά οι sandisk είναι από τις πιο έμπιστες εταιρείες από προσωπική μου χρήση.

Δημοσ.

Πως είναι σαν μαγαζί γενικότερα?Ξέρετε με ποιά εταιρεία στέλνει Ελλάδα?Έχω προβλήματα με το ταχυδρομείο γιαυτό ρωτάω.Γενικά οι sandisk είναι από τις πιο έμπιστες εταιρείες από προσωπική μου χρήση.

Έχω πάρει πέρσι από αυτούς Micro SD (μέσα από amazon.uk η αγορά). Παρέλαβα σε 1 εβδομάδα με απλό ταχυδρομείο. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

τα s4 συγκεκριμένα σκυλιάζουν αν η καρτα μνημης δεν ειναι samsung  :-D  την συγκεκριμένη την είχα σε s3 ένα 6μηνο και δεν ειχα θεμα..

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω τους esertas, tiniakos και ssof για τις πληροφορίες τους καθώς έψαχνα σήμερα συγκεκριμένα για αγορά microsd και κατέληξα στη Samsung σε super τιμή!!

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά Αγγλικό μαγαζί είναι. Τόσο μικρό αντικείμενο έρχετε σαν απλό γράμμα με τα ελτά.

Φαντάσου αυτή την συσκευασία σε ένα φάκελο.

http://postimg.org/image/oatgfsa77/

Δεν είναι Αγγλικό μαγαζί, έχει έδρα την Ελβετία.

Rok Memory, My Memory, Memorybits κλπ, είναι η ίδια εταιρία.

Σε 6 παραγγελίες που έκανα από αυτούς, πήρε 2-4 εργάσιμες για να φτάσουν από Ελβετία στην Αγγλία με απλό ταχυδρομείο. Υποθέτω αντίστοιχο χρόνο θέλει και για Ελλάδα, αν και ο Δεκέμβρης γενικά είναι δύσκολος μήνας για τα ταχυδρομεία.

Οι τιμές απλά δεν παίζονται σε πολλά πράγματα.

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι (λίγο ηλίθιο) τη θέλω για βίντεο, υπάρχει περίπτωση να ειναι πιο αργή απο μια sd κανονική ;; (με τα ίδια χαρακτηριστικά)

Επειδή αν την παρω θα την χρησιμοποιήσω με τον adaptora μιας και η καμερα παιρνει sd. 

Δημοσ.

SD έχει και πιο γρήγορες. Οι επαγγελματικές. Αλλά και αυτή θεωρήτε πολύ γρήγορη. Μπορεί και δουλεύει fullhd video.Την έχω στην gopro που έχω και γράφει μέχρι και 4k video. Έστω και σε 15frame.

Δημοσ.

καλά το ξέρω οτι έχει πιο γρήγορες. Εγώ ρώτησα αν με μια ίδια σε SD έχει την ίδια ταχύτητα ή λόγω παρεμβολής κυκλωμάτων στον αντάπτορα για να κανεις την Micro sd -> sd  πέφτει η ταχύτητα. anyway δεν ειναι το σωστό μέρος να ρωτήσω οπότε αν είναι θα ανοίξω άλλο θέμα εκεί που πρέπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...