giannisbog Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδι!!!Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα tablet mexri 100 euro .Θα το κανω δωρο στην κοπελα μου με νοιαζει να εχει καλο επεξεργαστη και ΡΑΜ ωστε να μπαινει ιντερνετ χωρις προβλημα και να βλεπει επεισοδια απο σειρες που της αρεσει . Στειλτε μου λινκ αλλα προσεξτε με νοιαζει ο επεξεργαστης και η ραμ για να μην κολλαει !!!
Mau-Maus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδι!!! σε ποιον αναφερεσαι ? ακυρος ο τιτλος ! και για το αγορι σου να ηταν , παλι θα σε ενοιαζε ο επεξεργαστης και η μνημη να μην κολλαει , σωστα ???
Iris_89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή έφαγε ένα "α" κολλάς? Απλά θέλει να τονίσει πως δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις, σαν κοπέλα που είναι Sent from my GT-I9305 using Insomnia 1
toni50 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2725382/Vero-A8826-8GB.html
giannisbog Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 απλα αν ηταν δικο μου θα ειναι απαιτησεις παρα πανω !!!! Οποτε για να καταλαβετε για τι χρηση το χρειαζετε το ταμπλετ οπως καθε κοριτσι φβ και σειρες !!!
Bspus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Την προηγουμενη φορα που καποιος ειπε οτι ηθελε κατι "για κοπελα" ειχε ξεσπασει πολεμος στο thread για διακρισεις, υποτιμηση των γυναικων κλπ. Τωρα ουτε ενα σχολιο Το συγκεκριμενο tablet παντως λεει. Το πηρε και μια φιλη μου προσφατα και ειναι πολυ ευχαριστημενη
Iris_89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 απλα αν ηταν δικο μου θα ειναι απαιτησεις παρα πανω !!!! Οποτε για να καταλαβετε για τι χρηση το χρειαζετε το ταμπλετ οπως καθε κοριτσι φβ και σειρες !!! Ε ας μην τις βάζουμε όλες στο ίδιο σακί 1
iMarilina Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επειδή έφαγε ένα "α" κολλάς? Απλά θέλει να τονίσει πως δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις, σαν κοπέλα που είναι Sent from my GT-I9305 using Insomnia Θες να πεις κάτι για τις κοπέλες; απλα αν ηταν δικο μου θα ειναι απαιτησεις παρα πανω !!!! Οποτε για να καταλαβετε για τι χρηση το χρειαζετε το ταμπλετ οπως καθε κοριτσι φβ και σειρες !!! Για έλα να κάνουμε ένα διαγωνισμό να σου πω εγώ ποιος έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις (και γνώσεις μαζί). Αν τελειώσαμε με τα κλισέ περι αρσενικών και θηλυκών, επί του θέματος να ανεβάσεις λίγο την τιμή, το vero καλό ειναι αλλα ρίξε μια ματιά σε κάτι μεταξύ 120-150 έχει πολύ καλύτερα. Δε θες να της χαλάσει στους δυο μήνες και να σε βρίζει.Προσωπικά θα προτεινα (εφόσον είσαι τσιγκούνης ελαφρώς οπότε δεν προτείνω ιπαντ χαχα) samsung galaxy tab Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2013 από iMarilina
poihths Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) δεν ειναι ταιγκουνης το παιδακι αν κ καταλαβα οτι κανεις πλακα απλα ειναι νορμαλ κσε θελει να πεταει λεφτα.παρε το vero γενικως αυτη η σειρα εχει ακουσει καλα λογια , ψαξε κ στο youtube να δες σε βιντεακια τι αποκριςη εχει Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2013 από poihths
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 τσιγκουνικο το δωρακι των 100 ευρω ? ελπιζω να κανεις και δωρα οχι μονο να δεχεσαι ....
giannisbog Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Πιστευω ειναι καλα τα 100 ευρο για δωρο παιδια !!! Δεν κανω διακρισεις απλα τα κοριτσια γενικα δεν εχουν πολλες απαιτησεις γυρο απο PC και ταμπλετ . Ευχαριστω παιδια !!!
toni50 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μετά είναι το TAB ZTE S8Q στα 130 ευρώ,διαβάζω καλά σχόλια από τα παιδιά που το έχουν στο δίπλα topic. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι διαθέσιμο όμως. Και το vero πάντως μια χαρά θα κάνει την δουλειά του. Καλές αγορές.
assos01 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ρίξε και μια ματιά στην σημερινή προσφορά του media markt. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LENOVO-IdeaTab-A1000-L-WiFi-Black,99452,480514,1065651.html?langId=-18
Iris_89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Θες να πεις κάτι για τις κοπέλες; Για έλα να κάνουμε ένα διαγωνισμό να σου πω εγώ ποιος έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις (και γνώσεις μαζί). Αν τελειώσαμε με τα κλισέ περι αρσενικών και θηλυκών, επί του θέματος να ανεβάσεις λίγο την τιμή, το vero καλό ειναι αλλα ρίξε μια ματιά σε κάτι μεταξύ 120-150 έχει πολύ καλύτερα. Δε θες να της χαλάσει στους δυο μήνες και να σε βρίζει.Προσωπικά θα προτεινα (εφόσον είσαι τσιγκούνης ελαφρώς οπότε δεν προτείνω ιπαντ χαχα) samsung galaxy tab Λολ όχι, κι εγώ μαζί σου είμαι, απλά μίλησα για ένα άλφα ποσοστό γυναικών που δεν έχουν καλή σχέση με την τεχνολογία. Εγώ ανήκω στο άλλο ποσοστό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα