Προς το περιεχόμενο

HTML viewer

sixlibixlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τις προτάσεις σας για έναν HTML viewer για MacOS, διότι έχω κάποια site τα οποία κατέβασα για offline browsing, τα οποία όταν τα τρέχω μέσω browser δεν δουλεύει η αναζήτηση, πράγμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τα συγκεκριμένα site. Επίσης θέλω να τα τρέξω και στην ταμπλέτα μου και το κινητό. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν η αναζήτηση που λες τρέχει μέσου net (βάση δεδομένων σε κάποιον server) τότε ότι και να κάνεις θα πρέπει να έχεις σύνδεση για να δουλεύει.

Θέλω να το τρέξω offline. Το site είναι ήδη κατεβασμένο για offline browsing. Αν πατάς στα links που περιέχει, αυτά ανοίγουν offline, αλλά δεν μπορώ να κάνω search. Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.

Αυτό λέω και εγώ,αν το search,η βάση δεδομένων δηλαδή, είναι σε άλλη σελίδα τότε δεν το κατέβασες και λογικά θα είναι και προστατευμένη από κατέβασμα οπότε δεν φταίει σε κάτι το viewer σου.

To offline browsing σε website που έχεις κατεβάσει από το net δεν περιλαμβάνουν τον πραγματικό κώδικα του website παρά μόνο το HTML output, οπότε αναζήτησή δεν θα μπορείς να κανείς και ας δουλεύουν τα links. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.

To offline browsing σε website που έχεις κατεβάσει από το net δεν περιλαμβάνουν τον πραγματικό κώδικα του website παρά μόνο το HTML output, οπότε αναζήτησή δεν θα μπορείς να κανείς και ας δουλεύουν τα links. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Αυτό λέω και εγώ,αν το search,η βάση δεδομένων δηλαδή, είναι σε άλλη σελίδα τότε δεν το κατέβασες και λογικά θα είναι και προστατευμένη από κατέβασμα οπότε δεν φταίει σε κάτι το viewer σου.

Το δοκίμασα σε έναν άλλο υπολογιστή και εκεί δουλεύει το search, άρα έχει κατέβει! Άρα λογικά κάτι παίζει με το browser στο συγκεκριμένο υπολογιστή! Ευχαριστώ πολύ πάντως. Απλά σκέφτηκα μήπως με ένα HTML viewer δούλευε και στον πρώτο υπολογιστή :-)

Τελικά βρήκα λύση, για όποιον αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον. Είχα βάλει το φάκελο με τα αρχεία που κατέβασα (το site), μέσα σε ένα φάκελο που το όνομά του είχε κενά μεταξύ των λέξεων (πχ. medicine & biology), ενώ έπρεπε να είναι medicine&biology. Προφανώς αυτο εμποδίζει τη διαδικασία του search. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...