george991 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, σκέφτομαι να φτιάξω ένα hackintosh μηχάνημα με το εξής build κορμού: http://prntscr.com/28uudb +ένα τροφοδοτικό 650-750W, δεν έχω βρει κάτι ακόμα, δεκτές προτάσεις +ψύξη για τη cpu, ίσως υδρόψυξη. Πείτε μου τη γνώμη σας και αν αξίζει πιστεύετε να το αγοράσω από αυτό το κατάστημα στη Γερμανία ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο. Το ίδιο σχεδόν build με τιμές skroutz μου βγαίνει στα 990 μαζί με τροφοδοτικό, χωρίς σύστημα ψύξης πάλι και είναι και από διαφορετικά καταστήματα τα parts (βλέπε καλύτερη τιμή), άρα βάλε μεταφορικά για το καθένα ξεχωριστά, που ξεφεύγει στην τιμή. Το σύστημα το θέλω για triple boot, λίγο overclocking, αρκετό προγραμματισμό και gaming, αν αυτό βοηθάει για να καταλάβετε τη χρήση και να μου προτείνετε αντίστοιχα.
ultraxmode Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Όλα είναι εδώ φίλε μου ---> http://www.tonymacx86.com/398-building-customac-buyer-s-guide-november-2013.html Στο tonymacx86 θα βρείς τα πάντα, απο συμβατό hardware για να κυλήσει η εγκατάσταση OS X Mavericks σαν νεράκι και γενικά στο Forum θα βρείς τα πάντα σχετικά με την εγκατάσταση/παραμετροποίηση του Hackintosh σου. Υπόψιν πως αν είσαι "νέος" στον χώρο αυτό, χρειάζεται αρκετό διάβασμα ΑΛΛΑ το "ταξίδι" και η ευχαρίστηση στο τέλος θα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
george991 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε μου για το "ταξίδι" που μου λες έχω κλείσει εισητήρια εδώ και καιρό και τώρα μάλλον ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω! Σοβαρά σου μιλάω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!!! Το tonymacx το έχω συμβουλευτεί εννοείται και τα parts μου είναι σχεδόν όλα από εκεί. Αυτά που δεν είναι με απασχολούν. Π.χ. οι προτεινόμενες RAM δουλεύουν στα 1600Mhz. Αυτές που έχω βάλει εγώ στο build μου είναι στα 2400Mhz. Πιστεύω δεν υπάρχει θέμα (καλύτερα κατά τη γνώμη μου). Όπως επίσης πιστεύω πως δεν υπάρχει θέμα με το ποιό τροφοδοτικό θα πάρω ή κουτί ή ψύκτρα (καλά το κουτί σίγουρα δεν παίζει ρόλο ). Αλλά ΔΕΝ είμαι σίγουρος. Σε αυτό κυρίως ζητώ τις συμβουλές σας. Hackintosh είχα βάλει θυμάμαι προ πενταετίας σε παλιό μηχάνημα. Τώρα η διαδικασία έχει γίνει ακόμα πιο εύκολη νομίζω.
ultraxmode Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Κανένα πρόβλημα με τις μνήμες, κουτί ( ) και τροφοδοτικό. Προχώρα! Ναι, έχει γίνει πιο εύκολο αλλά είναι τόσες οι προοπτικές και τα tweakαρίσματα πλέον που νομίζω πως έχει πολλά περισσότερα να "δημιουργήσεις" απο πριν! Εδώ έχω και κάποια πολύ ενδιαφέροντα links (μέσα απο το tonymacx86) για να μην ψάχνεσαι! -- > http://dailyfix.gr/hackintosh-guide-and-how-to/ 1
filippossks Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Hackintosh ειναι ο υπολογιστης με λογισμηκο apple?
george991 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 <p><span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Hackintosh ειναι ο υπολογιστης με λογισμηκο apple?</span></p> Hackintosh είναι non apple hardware να τρέχει λειτουργικό Mac που "κανονικά" δεν γίνεται. Με λίγα λόγια να έχεις στο pc του σπιτιού σου που το έχεις φτιάξει όπως θες εσύ λειτουργικό Mac. Sent from my iPhone using Insomnia
george991 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Όσον αφορά το κατάστημα από Γερμανία που ανέφερα? Το http://www.hardwareversand.de/ είναι. Έχει παραγγείλει κανένας άλλος να μου πει εντυπώσεις? Ή τι παίζει με την εγγύηση των προιόντων? Επίσης θα ήθελα λίγη βοήθεια για την επιλογή τροφοδοτικού. Διάβασα ότι οι haswell θέλουν συγκεκριμένα τροφοδοτικά. 650-750W με ενδιαφέρουν που να μην ξεφεύγουν στην τιμή.
Millennium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Καλό θα ήταν να βάζες haswell ready psu για πλήρη συμβατότητα.
george991 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ. Κάποιος που να έχει ψωνίσει ή να γνωρίζει για το hardwareversand?
Millennium Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Θεωρείται αξιόπιστο.Ρώτησε αν θες και στην ενότητα "internet" στο ανάλογο sticky topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα