mikelamar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα τελευταια στην οθονη βλεπω τα γραμματα, σε διαφορα κείμενα στο internet και οχι στο word ή σε καποια αλλη εφαρμογη του υπολογιστη, να στραβώνουν. Δείτε τη φωτογραφία για να καταλάβετε τι εννοώ και να μου πείτε τη γνώμη σας. Μετά απο 2-3 δευτερολεπτα κι ένα σκρολ με το ποντίκι επανερχετε στα κανονικα!!!
katsouras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 δεξι κλικ στην επιφανεια εργ./εξατομικευση /κατω αριστερα στην ''οθονη''/πανω αριστερα στο cleartype αν δεν το χεις επελεξε το.Χθες μου βγαλε ξαφνικα κατι παρομοιο σε windows 7 και το λυσα ετσι.
mikelamar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Για δοκίμασε και με εναν αλλο browser Λες να φταίει ο Γκοτζίλα !!! Θα το δω το απόγευμα κ θα ενημερώσω Sent from my iPhone using Insomnia
Αλέξηςκ13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Πόσο καιρό έχεις να τον κλείσεις Sent from my iPod touch using Insomnia
mikelamar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Λες να φταίει ο Γκοτζίλα !!! Θα το δω το απόγευμα κ θα ενημερώσω Sent from my iPhone using Insomnia Πράγματι μονο στον Firefox το κάνει...δοκιμασα IE+Chrome και δεν ξαναέγινε! Ξέρουμε γιατί? Λοιπον δεν ξέρω για ποιό λόγο σημβαίνει αλλά βρήκα λύση στο support του Firefox Tools>Options>Advanced>General and uncheck "Use Hardware Acceleration" και επαννεκινση στον FF και αν δεν πιάσει στον Η/Υ
trujillo2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με σενα . οταν περνας το ποντικι πανω απο τα γραμματα που δεν φαινονται καλα φτιαχνουν . η λυση ειναι απλη......βαζεις αλλο browser Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2013 από trujillo2008
SPANK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Πράγματι μονο στον Firefox το κάνει...δοκιμασα IE+Chrome και δεν ξαναέγινε! Ξέρουμε γιατί? Λοιπον δεν ξέρω για ποιό λόγο σημβαίνει αλλά βρήκα λύση στο support του Firefox Tools>Options>Advanced>General and uncheck "Use Hardware Acceleration" και επαννεκινση στον FF και αν δεν πιάσει στον Η/Υ Αυτο το κολο hardware acceleration δημιουργεί γενικα προβλήματα και εγω το εχω βγάλει , οποτε ειναι κομπλε τώρα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα