nikostz9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Γεια χαρα παιδια εχω τη συγκεκριμενη ψυκτρα μου εχει μεινει απο παλιοτερο συστημα am2 που την ειχα πανω. Το θεμα ειναι οτι περασα σε s1150 και μαλλον δε μπαινει τωρα.μεσα στο κουτι εχει το σιδερακι για να μπει σε s775 και sam2-am3. Υπαρχει τροπος να μπει σε s1150 η παω για αλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristosfm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 επειδή και γω απο s775 πέρασα σε s1150 αντιμετώπισα το ίδιο προβλημα με την ψύκτρα. αποτέλεσμα ήταν παρω το χιαστι πλαστικο (σε εσενα απ οτι βλεπω ισως να είναι μεταλλικό) που μπαίνει στο πισω μέρος της μητρικής ( σ αυτο κοντραρουν και σφιγγουν οι βίδες) και να κόψω τα 2 απο τα τεσσερα ακριανα μερη που με ενδιέφεραν για να βιδώσουν οι βίδες. πολλοι δεν θα συμφωνησουν αλλα μια χαρά έκανα την δουλειά μου. εαν έχεις απορία να σου ανεβάσω φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz9 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 αν μπορεις να ανεβασεις μια φωτο να καταλαβω καλυτερα. εγω εχω αυτα τα εξαρτηματα που δειχνει η φωτο εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristosfm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 αυτο που εχει μπει σε κυκλο είναι το μερος που μπαίνει στο πίσω μέρος της μητρικής σου και σε μένα την ιδια όψη είχε μονο που ήταν πλαστικό το έκοψα χρησιμοποίησα μονο τις 2 απο τις 4 τρύπες που μου έδινε και είναι πλέον έτσι και μια φωτογραφία της δικιας μου ψυκτρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 αυτο που εχει μπει σε κυκλο είναι το μερος που μπαίνει στο πίσω μέρος της μητρικής σου και σε μένα την ιδια όψη είχε μονο που ήταν πλαστικό το έκοψα χρησιμοποίησα μονο τις 2 απο τις 4 τρύπες που μου έδινε και είναι πλέον έτσι και μια φωτογραφία της δικιας μου ψυκτρας Σωστή η σκέψη, λαθος η εκτέλεση.... Μονο με τα δυο τον κολο σου να χτυπάς κατω η ψυκτρα δεν πατάει καλά... θελει και τα τέσσερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikostz9 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 τελικα υπαρχει ανταλακτικο για τη v8 εδω τελικα και μαλλον θα το παραγκειλω http://www.cmstore.eu/cooling/accessories/lga-1155-1156-retention-bracket/ γραφει s1156-1155 και το 1150 ιδιο δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 τελικα υπαρχει ανταλακτικο για τη v8 εδω τελικα και μαλλον θα το παραγκειλω http://www.cmstore.eu/cooling/accessories/lga-1155-1156-retention-bracket/ γραφει s1156-1155 και το 1150 ιδιο δεν ειναι? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristosfm Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 απο την φωτογραφία ίσως να έχεις δίκιο γιατί δεν έδεσα την βάση και στις άλλες δυο τρύπες συμφωνα με το rtfm. απο κοντα ομως αμα το δείς δεν σου αφήνει περιθώρια αμφίσβήτησης. πρόκειται κατα γενική ομολογία για πατέντα οπου δεν πας σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστη και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. φίλος με ψυκτρα s775 την κούμπωσε σε σοκετ 1155 στραβωνοντας ελαφρα το πίσω χιαστί (χρησιμοποίησε και τις 4 τρύπες) για δες το καλυτερα πριν παρεις το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα