Thruba Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Είμαι στα πρόθυρα αγοράς καινούριου υπολογιστή (AthlonXP 2800+) και προβληματίζομαι στο θέμα του CPU Cooler. Είμαι μεταξύ του Thermaltake Volcano 11 και του GlobalWin CAK 4-88T. Ο γνώμονας αξιολόγησης έχει να κάνει τόσο με την παρεχόμενη ψύξη όσο και με τον χαμηλό θόρυβο. Επειδή όλο και κάποιος εδώ μέσα θα έχει κάποιο από τα συγκεκριμένα cooler και θα το έχει δοκιμάσει στην πράξη, θα ήθελα εμπεριστατωμένες γνώμες. Οποιαδήποτε άλλη σοβαρή πρόταση αγοράς με επιχειρήματα είναι ευπρόσδεκτη.
Dark_son20 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Ego exo ena sindiasmo kai ton diononon LOL... exo tin psixtra tis CAK kai ton anemistira tis Volcano.kai eimai apolita efxaristimenos.Tora na agoraseis kai ta dio den leei.Otan eixa pantos sketo Cak imoun poli efxaristimenos (kai sxetika athorivo).To Volcano Kanei kali doulia alla gia na tin kanei kanei ka poli thorivo(doulevei kai athorivo alla den einai tpt aksiologo tote)
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 file mou egw exw dokimasei th volcano,kalo cooler ala gia thn cak exw akousei ta kalytera logia
Dreamstorm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 eksartatai file ti thes na kaneis...i Thermaltake Volcano 11 tha sou dosei kaliteres sintikes gia o/c alla me perissotero thorivo (basika einai poli enoxlitikos)...i globalwin (to sigekrimmeno montelo to exo kai ego) tha sou dosei sinthikes nai men gia kalo o/c alla oxi oso tis thermaltake.ta epipeda thorivou einai ikanopoiitika...gia paradeigma o dikos mou palomino 2100+ exei ftasei mexri kai 2700+ (2160 apo 1736) alla merikes exane statherotita...tora doulevei sinexeia san 2400+ me fsb omos 333.
Jastonas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 yeap... k egw pou exw volcano 11 na pw thn gnwmh mou... poly enoxlhtikos 8orybos. to bradi akougetai mexri k ston panw orofo..
JiMk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 H CAK uperexei se sxesh me thn volcano 11.... protimise thn ....h pare mia 7+
Thruba Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Ευχαριστώ παιδιά. Ο θόρυβος είναι πραγματικά κάτι που με απασχολεί πολύ. Μάλλον για την Globalwin θα πάω μια που φαίνεται να συμφωνείτε όλοι. Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να κάνω overclocking στον 2800+ αν σκεφτείτε ότι τώρα δουλεύω με ...Pentium III στα 500.
DeathKnight Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 egw eixa ton palomino 2000+ me volcano 11 opote se kapoia fasi anaba8mizw se cpu 2700+ i opoia itan stin box ekdosi. prin 3anabalw to volcano 11 to opoio ama au3iseis tis strofes einai arketa fasarioziko lew bre den dokimazw na balw to cooler tis amd ? to bazw loipon kai me seti sinexeia 24/7 den paw se 8ermokrasies panw apo 47 ba8mous. to afisa loipon etsi kai isixase to kefalaki mou. an den se endiaferei to overclocking rixtou mia matia
Dreamstorm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 tha simfoniso me ton deathknight.efoson to o/c den einai sta sxedia sou protimise kati akoma pio isixo.
kjj Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Eπειδη δεν εθεσες ως καθοριστικο παραγοντα την τιμη,σου προτεινω την slk900 και αναμιστηρα ystec (2300 rpm).Θα εχεις αθορυβη ψυξη και πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.Ειναι η καλυτερη λυση πριν προχωρησεις σε υδροψυκτα.(αν και ειναι καλυτερο απο πολλα υδροψυκτα) Μονο αρνητικο ειναι η τιμη(γυρω στα 90 euro) μαζι και τα δυο. Αν βεβαια σκεφτεις οτι ειναι αρκετο και στην περιπτωση του overclocking και σε περιπτωση αναβαθμισης αρα δεν ξερω αν δεν συμφερει ή οχι.
pieros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Egw 8a sou protinw to CAK488T to 11 an k nomiza oti einai kalo den leei mia! Koita k edw ti kanei se sxesi me to 7+ http://www.digit-life.com/articles2/tt-socketa-volcano11/
Vazelos13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Apo tis duo CAK 4-88T.Twra an diatheteis xrimata gia slk900 protimise tin!!!
Thruba Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Α, ρε μπαγάσηδες!!! Με κολάσατε πάλι! Αυτό το SLK 900U είναι πολύ ζόρικο πραγματάκι και αν ο ανεμιστήρας που προτείνει ο kjj είναι πράγματι αθόρυβος, με βάζετε σε μεγάλο λούκι... Ένα πράγμα με προβληματίζει όμως. Το motherboard που θέλω είναι το Abit NF7-S. Όμως, όπως έψαξα και είδα, μόνο στο rev. 2.0 μπαίνει απροβλημάτιστα, ενώ στο 1.0 πρέπει να στραβώσεις πυκνωτές (επικίνδυνο πράγμα). Ξέρει κανείς ποια έκδοση πουλάει το Ramshop (μάλλον από εκεί θα ψωνίσω);
kjj Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Ο ystec ειναι οντως αθορυβος!(τον εχω και εγω γι αυτο ειμαι σιγουρος) Απο εκει και περα μπορεις να βαλεις και enermax και παλι να εισαι ικανοποιημενος και με ακομη καλυτερες θερμοκρασιες!!! Αν παλι θελεις και το ακομη καλυτερο,παρε 80αρη fan και το πλαστικοποιημενο διαφανο μπουρι της thermaltake(ας θυμηθει κανεις πως λεγεται..) και θα δεις θαυματα απο την slk900u...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.