Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής,αν αγοράσω ολα τα ανταλακτικα απο ενα  iphone 5 καινούργια και τα συναρμολογίσω,υπαρχει τροπος να περάσω λειτουργικό, αφου θα ειναι υποθετικα αδειο;;

Και αν γινετε,πως μπορώ να το κανω.

Δεν εχω ιδέα περι του θέματος και παντα ειναι υποθετικά ολα ετσι.

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Δημοσ.

Τζάμπα κόπος δεν είναι? Εκτός αν κερδίζεις κάνα 100άρη η 200άρη από την αγορά και την συναρμολόγηση.

Δημοσ.

γιαυτο ρωταω αν γίνετε ,μετα ειναι το κοστος.

Αν και πιστευω (χωρις να το εχω ψαξει) οτι το κοστος θα ειναι μικροτερο απο την αγορά καινούργιου.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πρέπει να είναι δύσκολο αυτό που ζητάς. Περίμενε να σου  απαντήσουν και τα υπόλοιπα παιδιά όμως να σου πουν τι παίζει. Γιατί εγώ προσωπικά το βρίσκω λίγο δύσκολο να γίνει. ( δύσκολο, όχι όμως απίθανο ). 

p.s *Χωρίς να ξέρω και πολλά όμως για αυτά τα πράγματα.

Δημοσ.

Η apple δεν πουλάει ανταλλακτικά οπότε θα τα εχεις ολα μαϊμού αλλα η πλακέτα θα ειναι γνήσια και θα εχει ήδη λειτουργικό μέσα γιατι θα ειναι μεταχειρισμένη, το κόστος θα σου έρθει πολυ παραπάνω και δεν θα εχεις γνήσιο κινητο, να στο πω απλα ειναι μεγάλη χαζομάρα να κανεις κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Η apple δεν πουλάει ανταλλακτικά οπότε θα τα εχεις ολα μαϊμού αλλα η πλακέτα θα ειναι γνήσια και θα εχει ήδη λειτουργικό μέσα γιατι θα ειναι μεταχειρισμένη, το κόστος θα σου έρθει πολυ παραπάνω και δεν θα εχεις γνήσιο κινητο, να στο πω απλα ειναι μεγάλη χαζομάρα να κανεις κάτι τέτοιο.

Η πλακέτα θα ειναι γνησια αλλα οχι καινουργια; δεν υπαρχει τιποτα το γνησιο,δηλαδη αν χαλασει κατι και ειναι στην εγγυηση και χρειαστει αντικατασταση,η αντιπροσωπεια θα σου βάλει μαιμου ανταλακτικό,αυτο μου λές;;

Δεν ξερω καθολου τι παίζει με iphone ανταλακτικα ετσι,απλα αποριες εχω,και πιστευω πως κατι θα μαθω και σημερα.

Nai με τα ανταλακτικα οντως δεν ειναι γνησια διαβασα ενα αρθρο σχετικα

"Ο λόγος είναι πολύ απλός : η Apple δεν πουλάει ανταλλακτικά. Η Apple τα διαθέτει μόνο στους εξουσιοδοτημένους από την ίδια παροχείς Service, και μόνο για τις επισκευές που αυτοί κάνουν. Στις περιπτώσεις δε των iPod, iPhone και iPad δεν διαθέτει καθόλου ανταλλακτικά και οι παροχείς απλώς αντικαθιστούν ολόκληρη τη συσκευή ανεξαρτήτως του τύπου της βλάβης"

Δημοσ.

Δεν σου είπε πως θα δεν θα είναι γνήσια αλλά μεταχειρισμένη. Λογικά εννοούσε πως δύσκολα θα βρεις καινούργια πλακέτα. Σκοπεύεις να τα ζητήσεις από την αντιπροσωπεία? Αν ζητήσεις σίγουρα θα σου δώσουν καινούργια αλλά όπως σου είπε και ο Σπύρος πριν θα κλάψει η τσέπη σου χωρίς λόγο. Τζάμπα κόπος. Εσένα η ερώτηση σου είναι αν γίνεται σωστά? Γίνεται αλλά και ακριβό είναι και χρονοβόρο και άσκοπο.

Δημοσ.

Θα σου κοστίσει παραπάνω σε σχέση με το να αγοράσεις κάποιο μεταχειρισμένο (σε καρα-συμφερει να το αγοράσεις έτοιμο).

Να πάρεις τα κομμάτια και να το φτιάξεις ΣΑΝ καινουργιο δεν γίνεται γιατί όπως προαναφέρθηκε, η apple δεν πουλά ανταλλακτικά στο εμποριο (σε τριτους - πουλά ανταλλακτικά μόνο μεσω service στο δικό της δίκτυο). Άρα ακόμα κι αν βρεις καινουργια κομμάτια αυτά θα ειναι μπανανες και επιπλέον η κεντρική πλακέτα θα ειναι σιγουρα μεταχειρισμένη.

Δημοσ.

Η πλακέτα θα ειναι γνησια αλλα οχι καινουργια; δεν υπαρχει τιποτα το γνησιο,δηλαδη αν χαλασει κατι και ειναι στην εγγυηση και χρειαστει αντικατασταση,η αντιπροσωπεια θα σου βάλει μαιμου ανταλακτικό,αυτο μου λές;;

Δεν ξερω καθολου τι παίζει με iphone ανταλακτικα ετσι,απλα αποριες εχω,και πιστευω πως κατι θα μαθω και σημερα.

Nai με τα ανταλακτικα οντως δεν ειναι γνησια διαβασα ενα αρθρο σχετικα

"Ο λόγος είναι πολύ απλός : η Apple δεν πουλάει ανταλλακτικά. Η Apple τα διαθέτει μόνο στους εξουσιοδοτημένους από την ίδια παροχείς Service, και μόνο για τις επισκευές που αυτοί κάνουν. Στις περιπτώσεις δε των iPod, iPhone και iPad δεν διαθέτει καθόλου ανταλλακτικά και οι παροχείς απλώς αντικαθιστούν ολόκληρη τη συσκευή ανεξαρτήτως του τύπου της βλάβης"

Ναι είχε γίνει ολόκληρο θέμα με αυτό το πράγμα. Υπήρχαν άτομα τα οποία είχαν καταφύγει σε δικαστήρια για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους.

Δημοσ.

Αν ζητήσεις σίγουρα θα σου δώσουν καινούργια 

Δεν θα του δώσουν. Η apple πουλά ανταλλακτικά μόνο στο δίκτυο συνεργατών της. Αν παω σαν ιδιώτης και ζητήσω οτιδήποτε εσωτερικό ανταλλακτικό, θα μου ρίξουν ευγενικο άκυρο.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, γράψε λάθος. Είχα ξεχάσει τελείως την ιστορία με τα δικαστήρια που δεν τους έδιναν ανταλλακτικά και δεν τους τα αντικαθιστούσαν. Ούτε αντικατάσταση ούτε ανταλλακτικά ούτε επισκευή ούτε τίποτα. Έπρεπε να αλλάξουν συσκευή. Όχι μόνο σε iphone αλλά και σε ipad. Αν θυμάμαι καλά εκεί είχαν γίνει οι ιστορίες αυτές. Δεν είμαι σίγουρος όμως.

Δημοσ.

ειχα πάρει και την πάτησα αλλα οχι απο εδω

Αμα το πηρες απο κανα ricardo λογικο ειναι.Απο οπου και να αγοραζεις μεταχειρισμενα παντα πρεπει να κοιτας τις αξιολογησεις που εχει ο καθε χρηστης και αν ειναι δυνατον να κυνηγας την συναλλαγη χερι με χερι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...