Zerg13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Κατσαριδες σε μεγεθος παλαμης δεν εχετε εσεις με τους βοθρους;
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2013 στις 12:13 ΜΜ, paylidis είπε κλασσικη περιπτωση βλαβης ο γερακας... θα συνδεθει βεβαια όπου να ναι με ψυταλλεια απο οσο μαθαίνω εκ των εσω... τη δικαιολογια στην ελλαδα εισαι δε τη δέχομαι για να ειμαι ειλικρινης γιατι ενας επιστημονας που σεβεται τουλάχιστον τον εαυτό του δε μπαίνει σε αυτό το τριπάκι... 25 χρόνια που μένω κάθε φορά ο υποψήφιος Δήμαρχος υπόσχεται αποχέτευση στην επόμενη 4ετία όπως και στην τελευταία φυσικά.Όλα τα Μεσόγεια και μέχρι Μαραθώνα δεν έχουν αποχέτευση ούτε προβλέπεται.Είναι πολλάααααααααα τα λεφτά Παυλίδη. 5 ώρες πριν, Zerg13 είπε Κατσαριδες σε μεγεθος παλαμης δεν εχετε εσεις με τους βοθρους; Βέβαια και κυκλοφορούν ελεύθερα ύστερα από Δημοτική εντολή.Έχει δημιουργηθεί μάλιστα για το σκοπό αυτό δικό τους οδικό δίκτυο εντός του δικτύου ομβρίων το οποίο σε καθημερινή βάση πλημυρίζεται από βοθρόνερα κατοίκων ώστε να υπάρχει η ανάλογη τροφή τους . Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από papoys1 1
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Στις 5/12/2013 στις 11:43 ΠΜ, paylidis είπε όταν θα κανει αυτος ο ενας την καταγγελία ομως ή οταν θα ερθει η ωρα που δε θα πινεται το νέρο σας θα τρέχετε και δε θα φτάνετε... @kinezos εχεις pm για να μη κανω διαφημιση Καλημέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, μου στέλνεις κι εμένα πμ που έχω ίδιο πρόβλημα με τον ts και ψάχνω λύση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα