kinezos69 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Στο σπίτι μου τυχαίνει να μην έχω σύνδεση με βιολογικό και έχω βόθρο. Για 25 χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι που γέμισε και τα τελευταία 3-4 χρόνια είμαι αναγκασμένος να τον αδειάζω κάθε 1,5-3 μήνες. Με ενδιαφέρει να ανοίξω με κάποιο τρόπο τους πόρους του ώστε να μην τον αδειάζω τόσο συχνά.'Εχω ακούσει για καθαρισμό με υδροβολή, χημικά, καυστική ποτάσα, μύκητες, ένζυμα κα. Το μόνο που δοκίμασα είναι κάποια χημικά 5-λιτρα που με βοήθησαν ελάχιστα. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες δοκιμασμένες λύσεις.
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 σε ποια περιοχή εισαι; υπάρχουν συστήματα που μπαίνουν κάνουν δουλειά αλλα και πάλι θα πρεπει 1-2 φορες το χρόνο να αδειάζεις. να υποθέσω οτι οταν λες οτι 25 χρονια ησουν οκ δεν αδειαζες καν και εφευγαν στο υπέδαφος;;
kinezos69 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 σε ποια περιοχή εισαι; υπάρχουν συστήματα που μπαίνουν κάνουν δουλειά αλλα και πάλι θα πρεπει 1-2 φορες το χρόνο να αδειάζεις. να υποθέσω οτι οταν λες οτι 25 χρονια ησουν οκ δεν αδειαζες καν και εφευγαν στο υπέδαφος;; τι "συστήματα" εννοείς? Έχεις κάτι κατά νου?
zeniath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δλδ μιλάς ότι έχεις βόθρο άπατο/ατσίμεντο και γέμισε πουρί και δεν στραγγίζει όπως πριν;
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 τι "συστήματα" εννοείς? Έχεις κάτι κατά νου? ναι εχω κατι κατα νου και εχω και ατομο να σου προτεινω που το κάνει αλλα βρεπω οτι εισαι δυστυχώς αλεξανδρούπολη... μια κοινη μετατροπη ειναι η προσθηκη βιομάζας (μικροοργανισμών) σε συνδυασμό με συστηματα αερισμού των λυμάτων και το κοστος ειναι αρκετα χαμηλό. απλα εχε και ετσι κατα νου οτι αν ειναι απορροφητικός ο βαθρος εισαι 99% παρανομος και θα το βρεις καποια στιγμή μπροστα σου... Ισως θα πρέπει να παίξει μετατροπη σε στεγανό ή σε μικρο συστημα βιολογικης επεξεργασίας...
kinezos69 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δλδ μιλάς ότι έχεις βόθρο άπατο/ατσίμεντο και γέμισε πουρί και δεν στραγγίζει όπως πριν; ο βόθρος είναι παλιός, πετρόχτιστος, κυκλικός και στον πάτο χώμα. ναι εχω κατι κατα νου και εχω και ατομο να σου προτεινω που το κάνει αλλα βρεπω οτι εισαι δυστυχώς αλεξανδρούπολη... τι ακριβώς κάνει μήπως επικοινωνήσω μαζί του και με βοηθήσει ή βρω κάποια αντίστοιχη λύση εδώ?
ParhsG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 ναι εχω κατι κατα νου και εχω και ατομο να σου προτεινω που το κάνει αλλα βρεπω οτι εισαι δυστυχώς αλεξανδρούπολη... μια κοινη μετατροπη ειναι η προσθηκη βιομάζας (μικροοργανισμών) σε συνδυασμό με συστηματα αερισμού των λυμάτων και το κοστος ειναι αρκετα χαμηλό. απλα εχε και ετσι κατα νου οτι αν ειναι απορροφητικός ο βαθρος εισαι 99% παρανομος και θα το βρεις καποια στιγμή μπροστα σου... Ισως θα πρέπει να παίξει μετατροπη σε στεγανό ή σε μικρο συστημα βιολογικης επεξεργασίας... Ποιος εχει στεγανο βόθρο; Στη γειτονια σε 20 γειτονες που ξερω ενας εχει στεγανο με διπλο τειχο κτλ.
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ποιος εχει στεγανο βόθρο; Στη γειτονια σε 20 γειτονες που ξερω ενας εχει στεγανο με διπλο τειχο κτλ. όταν θα κανει αυτος ο ενας την καταγγελία ομως ή οταν θα ερθει η ωρα που δε θα πινεται το νέρο σας θα τρέχετε και δε θα φτάνετε... @kinezos εχεις pm για να μη κανω διαφημιση
ParhsG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Στην Ελλαδα εισαι λολ. Και εγω ετσι ημουν (για ολα τα θεματα) αλλά μετα απο πολλες ηττες καταλαβα πως πρεπει να προσαρμοστώ στις προχειρες λύσεις/λαμογιες . Πρωτα απο ολα ειμαι στο γερακα που δεν εχει αποχευτεση παροτι εχει πολυ πληθυσμο. Σε μερικα σημεια που εχει φρεατια για βροχη εχουν περασει σωληνες μονιμα απο τα σπιτια για να αδειαζουν βοθρο. Κ καταγγελια δε νομιζω πως συμφερει καποιον να κανει. Εδω αδειαζουν στο δρομο και παρολες τις καταγγελιες ΤΙΠΟΤΑ δεν εγινε. 1
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Στην Ελλαδα εισαι λολ. Και εγω ετσι ημουν (για ολα τα θεματα) αλλά μετα απο πολλες ηττες καταλαβα πως πρεπει να προσαρμοστώ στις προχειρες λύσεις/λαμογιες . Πρωτα απο ολα ειμαι στο γερακα που δεν εχει αποχευτεση παροτι εχει πολυ πληθυσμο. Σε μερικα σημεια που εχει φρεατια για βροχη εχουν περασει σωληνες μονιμα απο τα σπιτια για να αδειαζουν βοθρο. Κ καταγγελια δε νομιζω πως συμφερει καποιον να κανει. Εδω αδειαζουν στο δρομο και παρολες τις καταγγελιες ΤΙΠΟΤΑ δεν εγινε. κλασσικη περιπτωση βλαβης ο γερακας... θα συνδεθει βεβαια όπου να ναι με ψυταλλεια απο οσο μαθαίνω εκ των εσω... τη δικαιολογια στην ελλαδα εισαι δε τη δέχομαι για να ειμαι ειλικρινης γιατι ενας επιστημονας που σεβεται τουλάχιστον τον εαυτό του δε μπαίνει σε αυτό το τριπάκι... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Στην Ελλαδα εισαι λολ. Και εγω ετσι ημουν (για ολα τα θεματα) αλλά μετα απο πολλες ηττες καταλαβα πως πρεπει να προσαρμοστώ στις προχειρες λύσεις/λαμογιες . Πρωτα απο ολα ειμαι στο γερακα που δεν εχει αποχευτεση παροτι εχει πολυ πληθυσμο. Σε μερικα σημεια που εχει φρεατια για βροχη εχουν περασει σωληνες μονιμα απο τα σπιτια για να αδειαζουν βοθρο. Κ καταγγελια δε νομιζω πως συμφερει καποιον να κανει. Εδω αδειαζουν στο δρομο και παρολες τις καταγγελιες ΤΙΠΟΤΑ δεν εγινε. καταγγελιες γινονταν να φανταστω στους ανθρωπους που τα αδιαζαν στο δρομο, να επικοινωνησουν με το δημο αφου ειναι μεγαλο το προβλημα εχει γινει ποτε;
Kan_alex Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Κάποια πρόταση για μετατροπή μη στεγανου βοθρου σε βιολογικό με μικρό κόστος;
Κάβουρας Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2013 στις 7:13 ΠΜ, paylidis είπε κλασσικη περιπτωση βλαβης ο γερακας... θα συνδεθει βεβαια όπου να ναι με ψυταλλεια απο οσο μαθαίνω εκ των εσω... τη δικαιολογια στην ελλαδα εισαι δε τη δέχομαι για να ειμαι ειλικρινης γιατι ενας επιστημονας που σεβεται τουλάχιστον τον εαυτό του δε μπαίνει σε αυτό το τριπάκι... Εγώ από το 95 περιμένω 😂😂😂. Edit: Πάλι καλά που είχες πληροφορίες εκ των έσω 5 χρόνια πρίν Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από Κάβουρας
paylidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε Εγώ από το 95 περιμένω 😂😂😂. Edit: Πάλι καλά που είχες πληροφορίες εκ των έσω 5 χρόνια πρίν Κι ομως μεγαλο μερος εχει συνθεθει...! απο κλεισθενους και κατω 😂 περιμενε αλλα 5 τωρα για τον υπολοιπο... υ.γ. και διπλασιαστηκαν και τα νοικια οπου συνδεθηκε! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα