Odyss3us Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3337U-vs-AMD-A10-6800K να συγκρινεις τα πραγματια βαση τιμων μαστορα. μου βαζεις τον ι5 με τον Α6 ο καθενας οτι του καυλωνει εδω μεσα το ποιντ μαστορα που ηθελα να θιξω ηταν αυτο: Significantly lower typical power consumption: Intel Core i5 3337U = 13.81W vs AMD A10 6800K = 81.25W (say bye bye to all small form factor devices) manufacturing process 22 nms vs 32 nms θενξ για το λινκ for pointing it out even better
Millennium Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ο i5 είναι U έκδοση (για mobile) σε άλλο price point ($225) ($140 ο 6800Κ).Υπάρχει και o 6700Τ με 45W TDP. Μια χαρά μπαίνει και σε μικρά κουτιά ο 6800Κ.
Black Demis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ή λέω εγώ τώρα, να μην πάρεις i3 αλλά κάποια από τις APUs που θα βγάλει η AMD. εγώ προφανώς απάντησα γιατί αυτός λογικά είπε (και πίστευε) ότι τελείως αποσύρετε η amd
NT1G Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 το ποιντ μαστορα που ηθελα να θιξω ηταν αυτο: Significantly lower typical power consumption: Intel Core i5 3337U = 13.81W vs AMD A10 6800K = 81.25W (say bye bye to all small form factor devices) manufacturing process 22 nms vs 32 nms θενξ για το λινκ for pointing it out even better Στην επόμενη σύγκριση, σύγκρινε επεξεργαστή για tablets με επεξεργαστή για servers, το ίδιο άκυρη σύγκριση θα είναι. 2
keepgoing Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Σιγά το θέμα. Δεν θα φτιάχνει πλέον CPU αλλά θα ενσωματώνει και μια GPU. Το ίδιο δεν κάνει εδώ και καιρό η intel; Θα μας επηρεάσει σε τίποτα αυτό; Οχι βέβαια. Εντάξει τυπικά σωστός ο τίτλος αλλά ουσιαστικά δεν αποχωρεί απο τίποτα η AMD. Δε νομίζω να ενοχλεί κανέναν αν η CPU του έχει μέσα και GPU στα ίδια λεφτά.
Millennium Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 AMD: "FX is Not EOL" & Why What We Need in a CPU is Changing AMD Manager of APU/CPU Product Reviews James Prior was quick to negate the slide's legitimacy: "I've never seen that slide before, I don't know where that came from," he told me in our call, and quickly followed-up by stating that "it's not real. FX is not end-of-life." "AMD will continue to supply AM3+ and AMD FX processors for the foreseeable future, as per AMD's official roadmap update at APU'13 [above]. Recently, AMD launched the FX-9000 series, AMD's fastest desktop processor to date. As AMD's business continues to evolve, AMD will focus on the areas of growth including support for the desktop PC enthusiast leveraging AMD's world-class processor design IP, including heterogeneous compute. AMD's FX branded products will continue to evolve and we look forward to sharing those updates in the future." 1
Sirios8e Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σιγά το θέμα. Δεν θα φτιάχνει πλέον CPU αλλά θα ενσωματώνει και μια GPU. Το ίδιο δεν κάνει εδώ και καιρό η intel; Θα μας επηρεάσει σε τίποτα αυτό; Οχι βέβαια. Εντάξει τυπικά σωστός ο τίτλος αλλά ουσιαστικά δεν αποχωρεί απο τίποτα η AMD. Δε νομίζω να ενοχλεί κανέναν αν η CPU του έχει μέσα και GPU στα ίδια λεφτά. Εννοειτε δεν θα πειραξει, αλλα θα ειναι στην ιδια τιμη? γι'αυτο γινετε ολο το ζητημα, για το Site: Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2013 από Sirios8e
tmjuju Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Το FX σαν όνομα θα το ξαναχρησιμοποιήσουν κάποτε Αυτό γράφουν Όχι ότι θα βγεί επεξεργαστής συμβατός με την πλατφόρμα Το επόμενο FX θα μπορούσε να είναι ακόμα και ARM επεξεργαστής ή κάρτα γραφικών με λίγο από επεξεργαστή Γενικά το FX δυο γράμματα είναι και θα το ξανά δούμε πιθανότατα. Αυτό γράφουν και όχι ότι θα βγουν επεξεργαστές ΑΜ3+.
Προτεινόμενες αναρτήσεις