Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3337U-vs-AMD-A10-6800K

να συγκρινεις τα πραγματια βαση τιμων μαστορα. μου βαζεις τον ι5 με τον Α6 ο καθενας οτι του καυλωνει εδω μεσα

το ποιντ μαστορα που ηθελα να θιξω ηταν αυτο:

Significantly lower typical power consumption:

Intel Core i5 3337U = 13.81W

vs

AMD A10 6800K = 81.25W  (say bye bye to all small form factor devices)

manufacturing process

22 nms vs 32 nms

θενξ για το λινκ  for pointing it out even better

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ή λέω εγώ τώρα, να μην πάρεις i3 αλλά κάποια από τις APUs που θα βγάλει η AMD.

εγώ προφανώς απάντησα γιατί αυτός λογικά είπε (και πίστευε) ότι τελείως αποσύρετε η amd

Δημοσ.

το ποιντ μαστορα που ηθελα να θιξω ηταν αυτο:

Significantly lower typical power consumption:

Intel Core i5 3337U = 13.81W

vs

AMD A10 6800K = 81.25W  (say bye bye to all small form factor devices)

manufacturing process

22 nms vs 32 nms

θενξ για το λινκ  for pointing it out even better

Στην επόμενη σύγκριση, σύγκρινε επεξεργαστή για tablets με επεξεργαστή για servers, το ίδιο άκυρη σύγκριση θα είναι. :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

Σιγά το θέμα. Δεν θα φτιάχνει πλέον CPU αλλά θα ενσωματώνει και μια GPU. Το ίδιο δεν κάνει εδώ και καιρό η intel; Θα μας επηρεάσει σε τίποτα αυτό; Οχι βέβαια.

Εντάξει τυπικά σωστός ο τίτλος αλλά ουσιαστικά δεν αποχωρεί απο τίποτα η AMD. Δε νομίζω να ενοχλεί κανέναν αν η CPU του έχει μέσα και GPU στα ίδια λεφτά.

Δημοσ.

AMD: "FX is Not EOL" & Why What We Need in a CPU is Changing

AMD Manager of APU/CPU Product Reviews James Prior was quick to negate the slide's legitimacy: "I've never seen that slide before, I don't know where that came from," he told me in our call, and quickly followed-up by stating that "it's not real. FX is not end-of-life."

"AMD will continue to supply AM3+ and AMD FX processors for the foreseeable future, as per AMD's official roadmap update at APU'13 [above]. Recently, AMD launched the FX-9000 series, AMD's fastest desktop processor to date. As AMD's business continues to evolve, AMD will focus on the areas of growth including support for the desktop PC enthusiast leveraging AMD's world-class processor design IP, including heterogeneous compute. AMD's FX branded products will continue to evolve and we look forward to sharing those updates in the future."

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά το θέμα. Δεν θα φτιάχνει πλέον CPU αλλά θα ενσωματώνει και μια GPU. Το ίδιο δεν κάνει εδώ και καιρό η intel; Θα μας επηρεάσει σε τίποτα αυτό; Οχι βέβαια.

Εντάξει τυπικά σωστός ο τίτλος αλλά ουσιαστικά δεν αποχωρεί απο τίποτα η AMD. Δε νομίζω να ενοχλεί κανέναν αν η CPU του έχει μέσα και GPU στα ίδια λεφτά.

Εννοειτε δεν θα πειραξει, αλλα θα ειναι στην ιδια τιμη? γι'αυτο γινετε ολο το ζητημα, για το Link.png Site:

;) Επεξ/σία από Sirios8e
Δημοσ.

Το FX σαν όνομα θα το ξαναχρησιμοποιήσουν κάποτε

Αυτό γράφουν

Όχι ότι θα βγεί επεξεργαστής συμβατός με την πλατφόρμα

Το επόμενο FX θα μπορούσε να είναι ακόμα και ARM επεξεργαστής ή κάρτα γραφικών με λίγο από επεξεργαστή

Γενικά το FX δυο γράμματα είναι και θα το ξανά δούμε πιθανότατα. Αυτό γράφουν και όχι ότι θα βγουν επεξεργαστές ΑΜ3+.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...