afentiko Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά επειδή δουλεύω delivery τα βράδια και το κρύο αρχίζει να γίνεται απάλευτο, ξέρετε να μου πείτε τι πρέπει να έχει ένα σχετικά "καλό" ισοθερμικό; Θέλω να πω από όλα αυτά που βλέπω σε διάφορα καταστήματα σε διάφορες τιμές αν όντως αξίζει να σκάσεις λεφτά για τα ακριβά. Επίσης αν έχετε να προτείνεται κανένα καλό μαγαζί (Αθήνα-Κέντρο) θα με βοηθούσατε.
Sorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αξίζει και με το παραπάνω να δώσεις λεφτά για ένα ακριβό, καθώς εκτός οτι δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα απο το κρύο, θα είναι και πολύ λεπτό με αποτέλεσμα να μη σε δυσκολεύει στις κινήσεις, αλλά και θα σου κρατήσει "μια ζωή". Πέρνα μια βόλτα απο τα μαγαζιά της Καλλιρόης, και απο το No-Limits
*Kezar* Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 εχει το Lidl σημερα προσφορα προλαβαινεις δεν προλαβαινεις.
afentiko Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Νταξ, είπαμε κάτι "ακριβό" αλλά όταν είδα τις τιμές σε αυτό το site (no-limits) η οθόνη έβγαλε χέρι και με σφαλιάροσε
evoracing Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Έχει και στο Jumbo στα 10€... Δεν ξέρω αν είναι καλό απλά είπα να το αναφέρω
kage Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 παρε για αρχη http://2.bp.blogspot.com/_h9OOfEhSxw0/TQohGrz9-xI/AAAAAAAACdI/IBuIrfYVKhQ/s1600/04.jpg ο σκοπος ειναι να μην μπαινει αερας απο τον λαιμο και μετα βλεπεις αν χρειαζεσαι τα υπολοιπα..
madsc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Όχι και no limits. Αυτός δεν είχε ποτέ σωστές τιμές. Revit για στατικά ισοθερμικά σε normal τιμές, τα βρίσκεις πχ στο Δίκυκλο Βουλιαγμένης. Αντίστοιχα στην Colori και αυτά επί της Βουλιαγμένης. Σε αυτή την κατηγορία τιμής, 20-40€, έχει αρκετά να διαλέξεις όλα με παρόμοιες επιδόσεις και ιδιότητες σε όποια μαγαζιά moto μπεις. Αυτά κάνουν συμπαθητική δουλειά. Για all around weather φάση και για καλύτερη κίνηση Underarmour δαγκωτό. Θα τα βρείς στα 40-50€ σε μαγαζιά με αθλητικά είδη τύπου Sport 2000 π.χ. Αυτά για μένα αποτελούν την χρυσή τομή σε κόστος απόδοση. Τα φοράω σχεδόν συνέχεια σε μηχανή, θάλασσα, πάγο, βουνό όταν βγάλει κρύο, κρύο. Μετά πας σε κατηγορία active ισοθερμικά που είναι φτιαγμένα για κίνηση ( αναπνέει καλύτερα, δεν ιδρώνεις εύκολα ). Τα X-Bionic π.χ. με τις αντίστοιχες x-socks είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει. Αυτά και αντίστοιχα θα τα βρεις σε καταστήματα με extreme sports, αλλά βγαίνουν στα διπλά λεφτά περίπου από τα προηγούμενα. Για Lidl, παζάρι και τέτοια φάση ισοθερμικά όπως έχω γράψει κ παλιότερα δεν τα συμπαθώ. Αν δεν έχει διαπνοή ένα τεχνικό ρούχο, εκτός από ανθυγιεινό, μόλις ιδρώσεις φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που φτιάχτηκε. Εκτός από γάντια αυτά που σε βολεύουνε να οδηγείς, η κυριότερη συμβουλή για moto είναι του kage από πάνω. Neck warmer ή buff για να κρατήσεις τον κορμό σου ζεστό. /sc
devil-ji Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Προτεινω δαγκωτο το ισοθερμικο παντελονι της colori με αντιανεμικη επενδυση μπροστα και fleece εσωτερικα. Κανει θαυματα!!! Επισης και μπαλακλαβα για το λαιμο, σιγουρα με αντιανεμικη επενδυση. Πηρα μια απο το Motorparts στην Ηλιουπολη και αποδεικνυεται παρα πολυ καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα