toumpak33 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια εχω ενα λαπτοπ turbox to εχω μολις ενα μηνα και μου εκανε κατι ψιλοκοληματα τι να κάνω να το παω πισω γτ καποιοι έλεγαν για φορματ..
arc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τι ψιλοκολλήματα έκανε; Όπως καταλαβαίνεις χωρίς λεπτομερεις πληροφορίες κανεις δεν μπορεί να "μαντέψει" αν το πρόβλημα ειναι σε hardware ή software. Επισης να το πας πίσω για ποιο λόγο; Τι θες να επιτύχεις; Να σου κόψουν πιστωτικό; Αν είναι θέμα hardware τότε το πας για ελεγχο εγγύησης και επισκευή. Αν είναι θέμα software τοτε δεν υφίσταται εγγύηση, οπότε με καθαρή εγκατάσταση των windows ίσως στρώσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν ξερεις να λυσεις μονος σου το προβλημα σου ή δεν έχεις το θάρρος να το προσπαθήσεις - μην κάνεις αόριστες ερωτήσεις ακούγοντας τις παπαρολογίες μας...... Απλά πήγαινέ το μέχρι την επόμενη φορά..
toumpak33 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Τι ψιλοκολλήματα έκανε; Όπως καταλαβαίνεις χωρίς λεπτομερεις πληροφορίες κανεις δεν μπορεί να "μαντέψει" αν το πρόβλημα ειναι σε hardware ή software. Επισης να το πας πίσω για ποιο λόγο; Τι θες να επιτύχεις; Να σου κόψουν πιστωτικό; Αν είναι θέμα hardware τότε το πας για ελεγχο εγγύησης και επισκευή. Αν είναι θέμα software τοτε δεν υφίσταται εγγύηση, οπότε με καθαρή εγκατάσταση των windows ίσως στρώσει. Ακου σημερα παλι μου εβγαλε μια μπλε οθονη την ωρα που ανοιξα αφοτου ειχε κλεισει απο προφυλαξη οθονης και ελεγε το συστημα μας παρουσιαζει προβλημε και πρεπει να γινει επανεκινηση(driverirol not less or equal.. Tι ειναι παλι αυτα και την αλλη φορα εκανε κατι κολπα με την καρτα δικτυουκαι εκανα κατι ρυθμισεις με εναν απο εκει στο πλαισιο.... Ερωτηση μπορω να τους το δωσω και να μου δωσουν αλλη μαρκα???
micahel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 δεν νομίζω να σου δώσουν άλλο (πονηρέ Έλληνα ) και επωδή είναι ενός μήνα μοντέλο στην χηροτερει θα σου δώσουν άλλο κομμάτι αλλά το ίδιο μοντέλο τεσπα μάλλον με ένα format έχεις ξεμπερδέψει
retinoli Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Βάρα το με έναν τηλεφωνικό κατάλογο για να μην αφήσει σημάδια, και μετά πήγαινε το πίσω! (εννοείτε αν έχει εγγύηση) 3
liakjim Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Βάρα το με έναν τηλεφωνικό κατάλογο για να μην αφήσει σημάδια, και μετά πήγαινε το πίσω! (εννοείτε αν έχει εγγύηση) Αυτό θα έκανες εσυ? Αυτή είναι οι συμβουλή σου? Ε ρε κάτι τύποι που κυκλοφορούν. TS , ποιον φορητό έχεις ? Τί εννοείς "ψιλοκολληματάκια". Γενικά από low budget φορητούς οι οποίοι συνήθως έχουν και αργούς σκληρούς μην περιμένεις smooth εμπειρία. Σε Samsung φίλης , είχε τόσο bloatware σε συνδιασμό με σκληρό στις 5400rpm και σερνόταν το σύμπαν . Με έναν SSD και ένα format πετάει.
retinoli Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Όχι δεν θα το εκανά αυτό ποτέ, γιατί ποτέ δεν θα αγόραζα TURBO-X. ΤΕΛΟΣ. 1
liakjim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει , ότι το θέμα μας δεν είναι το τί θα ΕΚΑΝΕΣ εσύ , αλλά το τί θα κάνει ο TS...
retinoli Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 τον συμβούλεψα παρά πάνω τι να κάνει, εσύ τι θες και ανοίγεις διαλόγους πάνω στο thread του? δεν είναι chat εδώ.
paylidis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Όχι δεν θα το εκανά αυτό ποτέ, γιατί ποτέ δεν θα αγόραζα TURBO-X. ΤΕΛΟΣ. θα του λεγαν μετα "πηρε υγρασία", μηπως πατε για χ*σιμο παρεα; @ TS ξεκίνα με ένα φορματ... για επιστοφή και άλλαγη με άλλο μονο αν το εχεις μαξιμουμ 10 μερες και αυτό με τσαμπουκα... αμαν κάνουν να ξεφορτωθουν τα τουβλα-χ
liakjim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 τον συμβούλεψα παρά πάνω τι να κάνει Βάρα το με έναν τηλεφωνικό κατάλογο για να μην αφήσει σημάδια, και μετά πήγαινε το πίσω! (εννοείτε αν έχει εγγύηση) 'Ηθελα στην απόγνωσή του ο TS να το έκανε στην πραγματικότητα, να δω αν θα του έπαιρνες καινούργιο μετά...
paylidis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 'Ηθελα στην απόγνωσή του ο TS να το έκανε στην πραγματικότητα, να δω αν θα του έπαιρνες καινούργιο μετά... Βρε καλη στην ψυχική του υγεια θα έκανε αλλα τεσπα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα