Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα λαπτοπ turbox to εχω μολις ενα μηνα και μου εκανε κατι ψιλοκοληματα τι να κάνω να το παω πισω γτ καποιοι έλεγαν για φορματ..

Δημοσ.

Τι ψιλοκολλήματα έκανε;

Όπως καταλαβαίνεις χωρίς λεπτομερεις πληροφορίες κανεις δεν μπορεί να "μαντέψει" αν το πρόβλημα ειναι σε hardware ή software. 

Επισης να το πας πίσω για ποιο λόγο; Τι θες να επιτύχεις; Να σου κόψουν πιστωτικό;

Αν είναι θέμα hardware τότε το πας για ελεγχο εγγύησης και επισκευή. Αν είναι θέμα software τοτε δεν υφίσταται εγγύηση, οπότε με καθαρή εγκατάσταση των windows ίσως στρώσει. 

Δημοσ.

Αν δεν ξερεις να λυσεις μονος σου το προβλημα σου ή δεν έχεις το θάρρος να το προσπαθήσεις - μην κάνεις αόριστες ερωτήσεις ακούγοντας τις παπαρολογίες μας......

Απλά πήγαινέ το μέχρι την επόμενη φορά..

Δημοσ.

Τι ψιλοκολλήματα έκανε;

Όπως καταλαβαίνεις χωρίς λεπτομερεις πληροφορίες κανεις δεν μπορεί να "μαντέψει" αν το πρόβλημα ειναι σε hardware ή software. 

Επισης να το πας πίσω για ποιο λόγο; Τι θες να επιτύχεις; Να σου κόψουν πιστωτικό;

Αν είναι θέμα hardware τότε το πας για ελεγχο εγγύησης και επισκευή. Αν είναι θέμα software τοτε δεν υφίσταται εγγύηση, οπότε με καθαρή εγκατάσταση των windows ίσως στρώσει. 

Ακου σημερα παλι μου εβγαλε μια μπλε οθονη την ωρα που ανοιξα αφοτου ειχε κλεισει απο προφυλαξη οθονης και ελεγε το συστημα μας παρουσιαζει προβλημε και πρεπει να γινει επανεκινηση(driverirol not less or equal.. Tι ειναι παλι αυτα και την αλλη φορα εκανε κατι κολπα με την καρτα δικτυουκαι εκανα κατι ρυθμισεις με εναν απο εκει στο πλαισιο....

Ερωτηση μπορω να τους το δωσω και να μου δωσουν αλλη μαρκα???

Δημοσ.

δεν νομίζω να σου δώσουν άλλο (πονηρέ Έλληνα :P)
 και επωδή είναι ενός μήνα μοντέλο στην χηροτερει θα σου δώσουν άλλο κομμάτι αλλά το ίδιο μοντέλο

τεσπα μάλλον με ένα format έχεις ξεμπερδέψει

Δημοσ.

Βάρα το με έναν τηλεφωνικό κατάλογο για να μην αφήσει σημάδια,

και μετά πήγαινε το πίσω! (εννοείτε αν έχει εγγύηση)

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό θα έκανες εσυ? Αυτή είναι οι συμβουλή σου?

Ε ρε κάτι τύποι που κυκλοφορούν. 

TS , ποιον φορητό έχεις ? Τί εννοείς "ψιλοκολληματάκια". 

Γενικά από low budget φορητούς οι οποίοι συνήθως έχουν και αργούς σκληρούς μην περιμένεις smooth εμπειρία.

Σε Samsung φίλης , είχε τόσο bloatware σε συνδιασμό με σκληρό στις 5400rpm και σερνόταν το σύμπαν .

Με έναν SSD και ένα format πετάει.  

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει , ότι το θέμα μας δεν είναι το τί θα ΕΚΑΝΕΣ εσύ , αλλά το τί θα κάνει ο TS...

Δημοσ.

τον συμβούλεψα παρά πάνω τι να κάνει, εσύ τι θες και ανοίγεις διαλόγους πάνω στο thread του? δεν είναι chat εδώ.

Δημοσ.

Όχι δεν θα το εκανά αυτό ποτέ, γιατί ποτέ δεν θα αγόραζα TURBO-X.

ΤΕΛΟΣ.

θα του λεγαν μετα "πηρε υγρασία", μηπως πατε για χ*σιμο παρεα;

@ TS ξεκίνα με ένα φορματ... για επιστοφή και άλλαγη με άλλο μονο αν το εχεις μαξιμουμ 10 μερες και αυτό με τσαμπουκα...

αμαν κάνουν να ξεφορτωθουν τα τουβλα-χ

Δημοσ.

τον συμβούλεψα παρά πάνω τι να κάνει

'Ηθελα στην απόγνωσή του ο TS να το έκανε στην πραγματικότητα, να δω αν θα του έπαιρνες καινούργιο μετά...

Δημοσ.

'Ηθελα στην απόγνωσή του ο TS να το έκανε στην πραγματικότητα, να δω αν θα του έπαιρνες καινούργιο μετά...

Βρε καλη στην ψυχική του υγεια θα έκανε αλλα τεσπα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...