Προς το περιεχόμενο

Νέα 3play πακέτα από τη Cyta με συνδυασμό τηλεφωνίας, Internet και τηλεόρασης


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά δεν είμαι τεχνικός για να γνωρίζω τι κάνει η τάση στο ADSL. Έχει τύχει όμως σε φιλικό πρόσωπο να βάλει cyta (που έχει 0volt) και κατα την κατασκευή της γραμμής να μην συγχρονίζει σταθερά η γραμμή λόγω μεγάλης απόστασης. Μέγιστα 1,5-2mbps.

Οι τεχνικοί του ΟΤΕ του πρότειναν να βάλει κάποιον παροχο με τάση στην γραμμή γιατί η τάση θα "δέσει" και θα σταθεροποιήσει την γραμμή και θα μπορέσει να συγχρονίσει χωρίς προβλήματα στις ίδιες ταχύτητες φυσικά. Έτσι τον ενημέρωσαν.

 

Όσον αφορά τα εν λόγω 3play, με τέτοιο μπουκέτο καναλιών προφανώς δεν είναι ανταγωνιστικοί, άλλα από την άλλη, εγώ που είμαι πελάτης τους δεν χαλιέμαι να έχω με 3€ επιπλέον κάποια επιπλέον κανάλια στην τηλεόραση μου. Αν είχε και ένα animal planet θα ήταν κορυφή για έμενα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η ταση στην γραμμη δεν θα βοηθησει το adsl η το vdsl η οτι αλλο υπαρχει.το αντιθετο.το isdn γενικα κανει χειροτερο crosstalk σε γραμμες.62 volt σε οτε γραμμη εχω δει σε απομακρυσμενες περιοχες και τουλαχιστον στην αθηνα οχι τοσο συχνο.και μονο απο οτε βεβαια.η παραπανω ταση μονο προβληματα στην τηλεφωνια μπορει να διορθωσει παρα να φτιαξει κατι αλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω περάσει, από netone (ΚΟΡΥΦΑΙΑ εταιρεία), on telecom (ταλαιπωρία ενάμιση μήνα, που είχαν χα΄σει την αίτησή μου, και τέλος), hol (χωρίς πολλά προβλήματα, αλλά δίπλα στο dslam), cyta (μετρια τηλεφωνία ποιοτικά), και forthnet που έχω τώρα (καταπληκτική τηλεφωνία, ίντερνετ δύσκολο στις ώρες αιχμής, αλλά δε με ενοχλεί).

 

Την παραπάνω προσφορά όμως, δεν την βρίσκω fair.

 

Είναι ακριβή σε σχέση με το καταπληκτικό πακέτο της Nova που έβαλα το καλοκαίρι (3play, 40eur).

και για να ακριβολογώ. Δίνουν και οι δύο, ως 24 ταχύτητα/1 upload, απεριοριστα αστικα/υπεραστικα.

Η forthnet έδινε απεριόριστα κινητά, ενώ η cyta 100 λεπτά κινητά, και 50 διεθνείς προορισμούς (για μένα, εδώ κερδίζει η forthnet).

Η cyta είναι κατά 3 ευρώ ακριβότερη (λόγω των fox,fox life).

Η Forthnet, στα 40 ευρώ, έδιεν ολόκληρο το πακέτο, μαζί με τα novasports1-2-3-4-5-6-7-1254, ενώ η cyta, αθλητικά δίνει μόνο ένα local κανάλι από όσο καταλαβαίνω, και λιγότερα δορυφορικά κανάλια (λιγοτερα παιδικά, λιγοτερα ντοκυμαντερ).

 

Το μόνο που δεν παλεύεται στη forthnet, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ειναι η αναμονή στην τεχν.υποστήριξη αν χρειαστείς κάτι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry αν δεν κατάλαβα καλά, αλλά από τα προηγούμενα ποστ φάνηκε να μιλάμε για ποιότητα υπηρεσιών και voice και data.

 

Οσον αφορά τα νόμιμα βολτ, ταδε έφη εκπαιδευτής.... :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω΄, έχω να πω ότι το νήμα ξεκίνησε για το 3play της Cyta και έχει καταλήξει να είναι διαξιφισμός για το ποιος πάροχος είναι πιο αξιόπιστος. Πάνω στο θέμα μας λοιπόν, έχω να πω πως για κάποιον που έχει ήδη Cyta είναι πολύ καλή μαγκιά που με μόνο 3€ επιπλέον, θα έχει την επιλογή να δει και κάτι διαφορετικό πέρα από τις τούρκικες σειρές και διαφημίσεις pretty bra... Σίγουρα δεν συγκρίνεται με Nova ή με OTE TV, αλλά η τιμή του είναι χάρισμα για κάποιον που έχει ήδη Cyta. και στην τελική θα έχει και ένα κανάλι με cartoon όλη τη μέρα για το πιτσιρίκι που έχει στο σπίτι...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως αν είσαι συνδρομητής cyta τα δίνεις αλλά δεν το λες και συνδρομητική τηλεόραση αυτό απλά έχεις κάνα κανάλι παράπανω κυρίως αν το συγκρίνεις με άλλη εταιρία που δίνεις λιγο παραπάνω και έχεις κανονική συνδρομητική

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...