gkpapad Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Χρησιμοποιω την παραπανω εφαρμογη κλησεων και θελω να ρωτησω που κανει backup τα τηλεφωνικα μουμερα,για να τα κανω αντιγραφη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 δεν νομιζω οτι σου παιρνει μπακ απ καπως τις επαφες ωστε να τις επαναφερεις αργοτερα! εχω το εχω συγχρονισμενο με το google και τις παιρνω και με το go back up
gkpapad Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 δεν νομιζω οτι σου παιρνει μπακ απ καπως τις επαφες ωστε να τις επαναφερεις αργοτερα! εχω το εχω συγχρονισμενο με το google και τις παιρνω και με το go back up και πως το συγχρονιζω;Που θα παω στο google για να δω τις επαφες μου;
Federacion Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Στο gmail σου Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 πας στις ρυθμισεις συστηματος-λογαριασμοι-Google και εκει πατας στο λογαριασμο σου και σου εχει οτι συγχχρονιζει επιλεγεις τις επαφες και οτι αλλο θες(κανονικα οι επαφες πρεπει να συγχρονιζουν ετσι και αλλιως) για να δεις αν συγχρονιζονται πηγαινει στο gmail και πατας εκει που λεει Gmail με κοκκινα γραματα και επελεξε επαφες και θα στις εμφανισει
gkpapad Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σου,να'σαι καλα και καλές γιορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα