furiousboy13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα!!θέλω να ρωτήσω τι κάνω αφού έχω στησει τον υπολογιστή.λοιπόν να πω αρχικά οτι δεν έχω βάλει cd player και σκοπεύω να περασω τα windows από usb.επίσης θέλω να τα περάσω στον ssd.ακολουθώ την ίδια διαδικασία? πρέπει επίσης μετά το πρώτο ξεκίνημα να μπω στο bios και να κάνω καμιά ρύθμιση?(κάτι διάβασα για ram) ευχαριστώ!!
vaiosgtr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εγκατασταση των windows εχεις ξανακανει? μαλλον το μονο που χρειαζεται να κανεις στο bios ειναι να δηλωσεις το usb πρωτο στην προτεραιοτητα για εκκινηση Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2013 από vaiosgtr
vaiosgtr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 ε το ιδιο ειναι. για πες μας και απο τι αποτελειται το συστημα
furiousboy13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 epe3ergasths: amd fx8350 karta grafikwn: gigabyte R9 280x ram: kingston 2x 4gb 1866 mhz ssd: kingston 120gb hdd: wd 1tb trofodotiko: xfx 750 watt psuktra: shythe ashura thiki: zalman z5 plus pws to vlepeis?
vaiosgtr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 αλλο ενα gaming pc.. και μαλλον αλλος ενας ακομα που δεν ξερει τιποτα εκτος απο το να παιζει συγνωμη αν αυτο σε προσβαλει
Orpheas1992 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλο το συστημα σου παντως.....για τα υπολοιπα μπες στο bios της μητρικης (συνηθως πατωντας το delete οταν εμφανιζεται η μαρκα της μητρικης στην οθονη στο ξεκινημα) και ψαξε να βρεις στις ρυθμισεις που εχει σε σειρα τις συσκευες απο οπου μπουταρει. Πχ σε εσενα λογικα θα εχει πρωτα ssd, σκληρο δισκο και μετα usb ή μπορει να μην το εχει καθολου το τελευταιο.Θα βαλεις πρωτο το usb3 και μετα θα κανεις επανεκκινηση με το φλασακι των windows συνδεδεμενο, ετσι ωστε να διαβασει πρωτα απο αυτο το λειτουργικο και να σε παει στην εγκατασταση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα