Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ήθελα να αγοράσω μια απλή τιμονιερα.Ειμαι ανάμεσα σε δύο την speedlink drift o.z και speedlink carbon gt.Ποια θα μου προτείνατε να αγοράσω και ποια πιστεύετε ειναι καλύτερη?

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

εχω κι εγω μια driving force gt, την πηρα πριν απο ενα μηνα για το επερχομενο gt6, αφου εζμπρωξα την fanatec μου.

ομως ελεω forza 5, δεν το βλεπω να οδηγαω και πολυ gt6..

η τιμονιερα δεν πρεπει να εχει ουτε τρεις ωρες χρησης, και καπου πρεπει να εχω και την αποδειξη αγορας που επιβεβαιωνει το "ολοκαινουργιo" της υποθεσης.

λεω να την βαλω αγγελια γιατι πιανει αρκετο χωρο.

Daemonos, αν θες ενημερωσε με ποσο δινεις τη δικια σου, ωστε αφου τη διωξεις να κοιταξω μπας και διωξω και γω τη δικια μου.

Δημοσ.

Παιδιά μπορείτε να μου απαντήσετε λιγο γρήγορα γιατί θέλω να την αγοράσω μέχρι τα Χριστούγεννα.

Δημοσ.

Παιδιά μπορείτε να μου απαντήσετε λιγο γρήγορα γιατί θέλω να την αγοράσω μέχρι τα Χριστούγεννα.

Εγώ δε θα την έπαιρνα.

Δημοσ.

Ναι ρε γμτ πολύ ακριβή  και δεν βαστάει η τσέπη.

Τις έλιωσα το βράδυ και τις έψαξα όλες (πιστεύω). Γενικά κατέληξα στην driving force gt που μάλλον είναι η πιο αξιόπιστη για τα λεφτά της (ισχύει?), αν και έχει τα θεματάκια της με το φρένο απ'οτι λένε αλλα έχουν βγάλει 15000 mods στο youtube.

Edit: ακυρό.. Σε άλλο thread πήγαινε sry.

Δημοσ.

Η driving force GT ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα.

Εγω θα σου λεγα παντως να μη βιαστεις γιατι καθε χριστουγεννα εδω και 2 χρονια βγαινουν σε προσφορα η GT στα 100 ευρω και η G27 στα 200

• Like 2
Δημοσ.

Βαλτη στο καλαθι κ θα το δεις

Προχωρησε την παραγγελια μεχρι τελους

Βαλε εξοφληση κ παραλαβη στο καταστημα για παν ενδεχομενο κ αν βγαλει αλλη τιμη την ακυρωνεις

Επισης η G27 στα 240 με τον ιδιο τροπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...