Προς το περιεχόμενο

Έλεγχος & κλήση κοκ

Lacepo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε, θέλω τις συμβουλές όσων γνωρίζουν στο θέμα σχετικά με έναν τυπικό έλεγχο ο οποίος μετατράπηκε σε ψεύτικο παραμύθι. Συνέβη πριν λίγες μέρες κινούμενος με την μηχανή μου, όλα οκ και έτσι όπως έρχομαι βλέπω σειρίνες πίσω κακό και σταματάω στην άκρη, έρχονται δίπλα μου δύο αστυνομικοί και με ρωτάνε τι έγινε κλπ; Τους απαντάω όλα οκ και ένας με στυλ "μαγκάκου" με παιδική μούρη μου φωνάζει σβήσε την μηχανή κλπ κλπ του λέω έγινε κάτι; Δεν απαντάει κανείς από αυτούς και με τα πολλά πολλά μου ζητάνε τα στοιχεία μου.

Κατεβαίνω από την μηχανή και ένας αρπάζει το τσαντάκι , δεν το άφησα και τον ρωτάο ευγενικά (να τονιστεί εδώ) υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή υπάρχει κάποιο έγγραφο να δικαιολογηθεί η έρευνα; Αρχίζει πάλι τις μαγκιές Τι είναι αυτά που λες; Ποιός νομίζεις ότι θα είσαι και θα μιλάς; Θα σου βάλω χειροπέδες και κάτσε καλά θα πας απείθια, είμαι η αστυνομία και θα δεις και με σπρώχνει προς τα πίσω. Κανένας άλλος έλεγχος ως εδώ στην μηχανή η μπουφάν ή κάτι άλλο.

Στο τσαντάκι υπήρχανε πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα και το πέταξε στο τέλος. :-( Ωραία ώς εδώ τους είπα θα κάνω τα ανάλογα παράπονα στον αρμόδιο και μόλις έγινε αυτό κάτι ψιθυρίζανε ο ένας στον άλλο, ζήτησα τα στοιχεία του ενός, τον αριθμό του καθώς και ονοματεπώνυμο και μου είπε πως θα τα δώσει και στην συνέχεια ούτε καν τα έδωσε λέγοντας μου τον κωδικό του αυτοκινήτου του, συνεχίζετε το σούξου μούξου και βλέπω σημειώνουνε και τα λοιπά και ξανασυνεχίζω να μιλάω και λέει ο ένας πάλι Ρε πολλά λες και τι θα κάνεις; Τι νομίζεις ότι είσαι και δεν μας φοβίζεις ρε ήτανε ευγενέστατοι και πάνω από όλα εκπαιδευμένοι στο να την σκαπουλάρουνε και γιατί το λέω αυτό; Βγάζουνε μπλοκάκι και τα λένε πάλι και μου ανακοινώνουνε ότι πέρασα κόκκινο :confused: κάτι ότι ήμουν στην διάβαση (που δεν υπήρχε καμία εμφανή διάβαση) :confused:  καιιιιιι ότι δεν φορούσα κράνος ( ε ναι μόνο αυτό ισχύει).

Με τα πολλά όλα αυτά τα ψέμματα στην κλήση έγιναν για να δικαιολογηθούν ότι και καλά εγώ θύμωσα για την κλήση του ερυθρού και των άλλων παραβάσεων και λέω ψέμματα. Ευτυχώς για καλή τύχη υπήρχαν κάποιο γνωστοί μου που είδαν όλα τα περιστατικά και μόλις τους ανέφερα τι έγινε δεν το πίστευαν. Αυτή είναι λοιπόν είναι η εκπαίδευση στο να την σκαπουλάρουνε και να καλυφθούν παρά όλα αυτά που κάνανε έτσι ώστε να έχουνε σίγουρη δικαιολογία.

Τι με συμβουλεύετε με αυτό το περιστατικό; Να αναφέρω ότι όλα υπήρχανε από έγγραφα και η μόνη παράβαση που δέχτηκα ήτανε το κράνος. Ο "μαγκάκος" ούτε έδωσε το όνομα και τον αριθμό του ενώ στην αρχή έλεγε τα δικά του και ότι θα τα δώσει και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, την σκαπούλαρε. Πως να συνεχίσω την διαδικασία λοιπόν για να αποδοθεί δικαιοσύνη και αλήθεια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως ετρεχες ή οδηγουσες περιεργα (επιθετικη οδηγηση)? κοιτωντας αριστερα-δεξια σαν να τρεχεις να ξεφυγεις απο καποιον?

Οταν σε ρωτησανε τι έγινε κλπ; Τους απαντησες όλα οκ? Αυτοι το πηραν οτι εισαι χαλαρος-κουλ απο κει τους πρηζοσες και ξεκινησαν. Και αυτοι δεν ειναι οι καλυτεροι προφανως πρεπει να ειταν "νεοι" τουλαχιστον ο ενας. Το σβήσε την μηχανή προβλεπεται & και να ελεγξουν τα στοιχεια σου, σου ζητησαν να κατεβεις απο την μηχανη η κατεβηκες απο μονος σου? παιζει και αυτο ρολο. μπορει να φοβηθηκαν οτι θα τους "δειρεις" ή οτι θα κατι υποπτο απο τσαντακι σου πχ πιστολι, σου αρπαξε το τσαντακι; επρεπε να του πεις θα το αδεισω μπροστα σου και επειτα μπορει και να το ελεγξει αν περιεχει κατι περιεργο, αφου πρωτα ρωτησει αν εχεις κατι υποπτο μεσα που πρεπει να ξερει, για τα πολύτιμα αντικείμενα που ειχες μεσα δεν σου ειπαν τιποτα; ποσο πολύτιμα μπορουν να ειναι αυτα τα αντικείμενα? Επισης δεν λεμε αν  "υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή υπάρχει κάποιο έγγραφο να δικαιολογηθεί η έρευνα?" τι ηθελες να σου δειξουν ενταλμα; οπως στις ταινιες, η επρεπε να παρουν αδεια απο το εισαγγελεα για να ψαξουν το τσαντακι σου?

Αν σου μιλησαν ασχημα κατακριτεο, αλλα να τους λες οτι θα  κάνεις τα ανάλογα παράπονα στον αρμόδιο, το πηραν σαν απειλη και αφου ζητησες και τα στοιχεία του ενός, τον αριθμό του καθώς και ονοματεπώνυμο, και αφου συνεχισες να μιλας, για αντιποινα ειπαν να σε τρομαξουν κοβοντας μια κληση δεν φορουσες και κρανος.. τελικα σου κοψανε κληση? αμα σου κοψανε και την υπεγραψες πληρωσε την, τωρα ειναι αργα για να αποδοθει δικαιοσύνη.

Αν φορουσες κρανος μπορει να μην σε σταματουσαν, αλλα και χωρις κρανος αν προσεχες τι ελεγες μπορει να μην σε εγραφαν και θα πηγαινες στην δουλεια σου ωραιος&καλος, τους εδινες δικαιοματα και περναν θαρος αυτοι, το τραβαγες εσυ και το πηγαιναν παρεπερα αυτοι, τους τρομαξες αλλα αυτοι σε ειχαν στο χερι τους και σε τιμωρισαν, αυτοι ειναι κομπλεξικοι και εκαναν καταχρηση εξουσιας, αλλα δεν μπορεις να το αποδειξεις δεν βγαζεις ακρη, εισουν ατυχος επεσες στην περιπτωση. εκαναν καταχρηση εξουσιας αλλα εισουν προκλητικος.

Μηπως ετρεχες ή οδηγουσες περιεργα (επιθετικη οδηγηση)? κοιτωντας αριστερα-δεξια σαν να τρεχεις να ξεφυγεις απο καποιον?

Οταν σε ρωτησανε τι έγινε κλπ; Τους απαντησες όλα οκ? Αυτοι το πηραν οτι εισαι χαλαρος-κουλ απο κει τους πρηζοσες και ξεκινησαν. Και αυτοι δεν ειναι οι καλυτεροι προφανως πρεπει να ειταν "νεοι" τουλαχιστον ο ενας. Το σβήσε την μηχανή προβλεπεται & και να ελεγξουν τα στοιχεια σου, σου ζητησαν να κατεβεις απο την μηχανη η κατεβηκες απο μονος σου? παιζει και αυτο ρολο. μπορει να φοβηθηκαν οτι θα τους "δειρεις" ή οτι θα κατι υποπτο απο τσαντακι σου πχ πιστολι, σου αρπαξε το τσαντακι; επρεπε να του πεις θα το αδεισω μπροστα σου και επειτα μπορει και να το ελεγξει αν περιεχει κατι περιεργο, αφου πρωτα ρωτησει αν εχεις κατι υποπτο μεσα που πρεπει να ξερει, για τα πολύτιμα αντικείμενα που ειχες μεσα δεν σου ειπαν τιποτα; ποσο πολύτιμα μπορουν να ειναι αυτα τα αντικείμενα? Επισης δεν λεμε αν  "υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή υπάρχει κάποιο έγγραφο να δικαιολογηθεί η έρευνα?" τι ηθελες να σου δειξουν ενταλμα; οπως στις ταινιες, η επρεπε να παρουν αδεια απο το εισαγγελεα για να ψαξουν το τσαντακι σου?

Αν σου μιλησαν ασχημα κατακριτεο, αλλα να τους λες οτι θα  κάνεις τα ανάλογα παράπονα στον αρμόδιο, το πηραν σαν απειλη και αφου ζητησες και τα στοιχεία του ενός, τον αριθμό του καθώς και ονοματεπώνυμο, και αφου συνεχισες να μιλας, για αντιποινα ειπαν να σε τρομαξουν κοβοντας μια κληση δεν φορουσες και κρανος.. τελικα σου κοψανε κληση? αμα σου κοψανε και την υπεγραψες πληρωσε την, τωρα ειναι αργα για να αποδοθει δικαιοσύνη.

Αν φορουσες κρανος μπορει να μην σε σταματουσαν, αλλα και χωρις κρανος αν προσεχες τι ελεγες μπορει να μην σε εγραφαν και θα πηγαινες στην δουλεια σου ωραιος&καλος, τους εδινες δικαιοματα και περναν θαρος αυτοι, το τραβαγες εσυ και το πηγαιναν παρεπερα αυτοι, τους τρομαξες αλλα αυτοι σε ειχαν στο χερι τους και σε τιμωρισαν, αυτοι ειναι κομπλεξικοι και εκαναν καταχρηση εξουσιας, αλλα δεν μπορεις να το αποδειξεις δεν βγαζεις ακρη, εισουν ατυχος επεσες στην περιπτωση. εκαναν καταχρηση εξουσιας αλλα εισουν προκλητικος.

Όχι δεν οδηγούσα έτσι, τους απάντησα κανονικά. Ήτανε νέοι και κουκουρουκου οι δύστυχοι :-(  Σβήσε και ναι να ζήτησαν να ελέγξουν και από κάτω από το μηχανάκι.

Προκλητικός δεν ήμουν, οι κακομοίριδες δεν τηρήσανε τίποτα από αυτά που τους λένε πως συμπεριφέρονται. Για ποιό κράνος μιλάς μόνο; Για τον ερυθρό σηματοδότη το ξέχασες; :-D  Πήγα λοιπόν έκανα τις αντιρρήσεις προβλεπόμενα με στοιχεία και τους παίρνει τηλέφωνο από το γραφείο, είπανε ένα σωρό ψέμματα από το ότι ήμουν δίπλα στο περιπολικό τους και μετά ότι πέρασα από άλλο δρόμο και θα με πατούσανε κλπ κλπ. Ο ένας κάλλυπτε τον άλλο! Φάτε τα δικαιώματα στα μούτρα με λίγα λόγια. Εγώ τώρα κατάλαβα γιατί τόσο μίσος από τον κόσμο απλά λόγια.

Τώρα τι άλλο έχουμε να τους τρέξουμε; Αυτό ήτανε; Λέει ένας κουκουρου έγινε αυτό και τον πιστέψαμε;

Που να πεφτες σε μπατσινα,βγαζουν ολο το κομπλεξ τους προς το αντρικο φυλο πανω σου.Θυμαμαι ημουν μια φορα στο τμημα για εξακριβωση,το τι ειρωνια και φωνες εφαγα χωρις λογο  δεν περιγραφεται.Επειδη πολλες φορες στη ζωη μου ειχα παρε δωσε με αυτους εχω καταλαβει οτι ειναι σκατοψυχοι δεν εξηγηται αλλιως.Η εξουσια δυστυχως σε διαφθειρει ειδικα οταν εισαι χαμηλου νοητικου επιπεδου .Γενικα παντως το δικιο σου δεν προκειται να το βρεις,μαγκιες κανουν στον κοσμακη,οταν προκειται για κανα ληστη με καλασνικοφ κτλ. κανουν σαν τα  κοτοπουλα.Περιμενε ομως γιατι σε λιγο θα σκασουν οι αντιπροσωποι τους στο φορουμ B) .

Που να πεφτες σε μπατσινα,βγαζουν ολο το κομπλεξ τους προς το αντρικο φυλο πανω σου.Θυμαμαι ημουν μια φορα στο τμημα για εξακριβωση,το τι ειρωνια και φωνες εφαγα χωρις λογο  δεν περιγραφεται.Επειδη πολλες φορες στη ζωη μου ειχα παρε δωσε με αυτους εχω καταλαβει οτι ειναι σκατοψυχοι δεν εξηγηται αλλιως.Η εξουσια δυστυχως σε διαφθειρει ειδικα οταν εισαι χαμηλου νοητικου επιπεδου .Γενικα παντως το δικιο σου δεν προκειται να το βρεις,μαγκιες κανουν στον κοσμακη,οταν προκειται για κανα ληστη με καλασνικοφ κτλ. κανουν σαν τα  κοτοπουλα.Περιμενε ομως γιατι σε λιγο θα σκασουν οι αντιπροσωποι τους στο φορουμ B) .

Με τι μούτρα να έρθει ο αντιπρόσωπος τους να έρθει να πει τί; Να μας πει τα κλασσικά; Να μας πει τι και ποιός είναι αυτός που θα πει; Είναι ένα τίποτα, το γράφω εξ αρχής που θα μας κάνουνε και μαθήματα. Δυστυχώς δικαιώματα μηδέν ε ρε κοιμισμένε λαέ, και το τραγικό είναι ότι δεν υπάρχουν δικαστήρια πλέον. Έλεος!

σιγα σιγα μερικοι καταλαβαινετε οτι εχουν παραπανω εξουσια απ οτι πρεπει...

Συνηθως τα παραπανω τα κανουν σε μικρες ηλικιες οδηγων εως 30.

γιατι αν πηγαινες στο δικαστηριο εσενα θα πιστευαν ?! θα ηταν σαν να γκρεμιζαν το συστημα τους...

<<ήτανε ευγενέστατοι και πάνω από όλα εκπαιδευμένοι στο να την σκαπουλάρουνε>>

dafuq

• Like 1

Lacepo ποιος σου ειπε οτι καποιος τους μαθαινει πως να συμπεριφέρονται? ετσι βγαινουν απο τις αστυνομικες σχολες, τους σπανε τον τσαμπουκα και τους μετατρεπουν σε σκουπιδια, ασε που οι περισσοτεροι ηταν σκουπιδια πριν αφου επελεξαν αυτη την δουλεια να κανουν μονο για την σταθεροτητα γιατι απο $ δεν περνουν και πολλα. Και μετα βγενουν εξω στο δρομο και το παιζουν σεριφιδες, και οταν βαρεθουν ψαχνουν βισμα να καβανζοθουν σε κανα γραφειο.

Δικαιομα εχεις μονο να διαμαρτυρηθεις απο το σπιτη σου, γιατι το εκτελεστικο οργανο δεν μπορεις να το κρινεις τους καλυπτει η ιδια η δικαιοσυνη, εδω πεντε ατομα βαρουσαν τον φοιτητη στην ζαρντηνιερα στα επεισοδια στην αθηνα, το ειδε ολος ο πλανητης σε βιντεο και ειπαν οτι γλυστρισε και οτι το βοηθουσαν να σηκωθει.

• Like 2

Άλλα τόσα έχουν γίνει και τα έχουν δικαιολογήσει, καιρός είναι κόσμε να ξυπνήσεις λοιπόν τα βλέπετε και μόνοι σας, όλα έχουν ισοπεδωθεί πλέον με τον χειρότερο τρόπο

Ο κοσμος δεν κοιμαται απλα καποιους τους βολευε/ει ακομα αυτο το πελατειακο συστημα, που μερος του ειναι και η ατιμωρισια/ανευθυνοτητα/διαφθορα κ.α το οποιο οσο συνεχιζει να υπαρχει θα ξεζουμισει οτι πολυτιμοτερο υπαρχει και θα αφησει στο ελεος του θεου τους Ελληνες, λυπαμε που την κατασταση αυτη την δημιουργισαμε εμεις οι ιδιοι ως ψηφοφοροι υποθηκευοντας το μελλον τον επομενων γενεων για να φτιαξουμε την ζωη μας χωρις κοπο χωρις ντροπη, ελειψη παιδιας-επιπολαιότητα-αδιαφορια.

Ελπιζω συντομα να σταματησει αυτο και οι ελληνες να ψηφιζουν με συνειδηση, διαφορετικα οι συνεπειες θα ειναι καταστροφικες.

δεν ξερω τι ακριβως εγινε στην περιπτωση σου αλλα απο την προσωπικη μου εμπειρια μου φαινονται τραβηγμενα τετοια περιστατικα. συγκεκριμενα με σταματησαν σημερα το πρωι με την μηχανη για ελεγχο (θεσσαλονικη κ.τουμπα) φορουσα κρανος δεν ειχα κανει καμια παραβαση μου καναν νοημα εβγαλα φλας σταματησα, μου ζητησανε χαρτια λεω μισο λεπτο να κατεβω γιατι τα εχω στην τσααντα, μου λενε με την ησυχια σας, εδωσα στον εναν  διπλωμα κ αδεια κ ενας αλλος μου επιασε κουβεντα για την μηχανη συζητησαμε λιγο μου εδωσαν τα χαρτια μου μου ειπαν καλη σας μερα και εφυγα. Με εχουν σταματησει κ κανα δυο φορες ακομα με παρομοια κατασταση.

αυτο που λεω ειναι οτι ειμαι παντα 100% νομιμος (κρανος/ζωνη χαρτια κοκ),

ευγενικος (κ αυτοι τη δουλεια τους κανουν, σιγουρα θα προτιμουσαν να πινουν καπου καφε απο το να ξεροσταλιαζουν στο δρομο)

και δεν ειμαι προκαταλειμενος απεναντι στοους ελεγχους

πιστευω πως καποιος που τηρει τα παραπανω δεν προκειται να εχει καννενα προβλημα

δεν ξερω τι ακριβως εγινε στην περιπτωση σου αλλα απο την προσωπικη μου εμπειρια μου φαινονται τραβηγμενα τετοια περιστατικα. συγκεκριμενα με σταματησαν σημερα το πρωι με την μηχανη για ελεγχο (θεσσαλονικη κ.τουμπα) φορουσα κρανος δεν ειχα κανει καμια παραβαση μου καναν νοημα εβγαλα φλας σταματησα, μου ζητησανε χαρτια λεω μισο λεπτο να κατεβω γιατι τα εχω στην τσααντα, μου λενε με την ησυχια σας, εδωσα στον εναν  διπλωμα κ αδεια κ ενας αλλος μου επιασε κουβεντα για την μηχανη συζητησαμε λιγο μου εδωσαν τα χαρτια μου μου ειπαν καλη σας μερα και εφυγα. Με εχουν σταματησει κ κανα δυο φορες ακομα με παρομοια κατασταση.

ευγενικος (κ αυτοι τη δουλεια τους κανουν, σιγουρα θα προτιμουσαν να πινουν καπου καφε απο το να ξεροσταλιαζουν στο δρομο)

πιστευω πως καποιος που τηρει τα παραπανω δεν προκειται να εχει καννενα προβλημα

Μου έχει συμβεί και εμένα αυτό που λες και με παράβαση και χωρίς απλά όπως προανέφερε κάποιο μέλος εδώ μέσα έτυχα στην περίπτωση

Και εμενα στα δεκα χρονια που οδηγω μηχανη και αυτ/το δεν μου εχει συμβει κατι παρατραβηγμενο μερικοι ειναι αυστηροι-αποτομοι οχι πολλα λογια, αλλα και να σου πεταξει καμια λακαμια δεν βγαζεις γλωσσα δεν δινεις σημασια χειροτερα μπορει να τα κανεις, ασε που πιο μικρος με παπι χωρις κρανος με εξατμηση κ.α τις περισσοτερες φορες μας καναν παρατηριση και μας αφηναν, στην χειροτερη κανα δικαστηριο, το αλλο οτι αμα σε σταματανε με μοτο καθονται απο πισω στο περιπολικο μεσα και βαριουνται να βγουν εξω, ειδηκα τον χειμονα με καλοριφερ αλλα και το καλοκαιρι με κληματισμο με το μοτερ να λειτουργει 5-10 λεπτα που περιμενεις, και μετα λενε δεν εχουμε βενζινες/λαστικα/λαδια/ξιδια.

Για να ειμαστε αντικειμενικοι (επειδη στο προηγουμενο ποστ μου ειμουν υπερβολικος και απολυτος) υπαρχουν και σωστοι στην δουλεια τους απλα το ποσοστο που εχουν αυτην την κακη συμπεριφορα πιστευω ειναι μεγαλο.Οπως και να το κανουμε παντως οταν μπλεκεσαι με την εξουσια σου παιρνει τα μυαλα...Χαλαει και τους καλυτερους χαρακτηρες,

ετσι πρεπει να γινεται.

στη περιπτωση του αλλου απλα του κοβαν κληση για το κρανος και τελος.

Ναι ετσι πρεπει, και κανονικα θα επρεπε να χαιρετουν και να ειναι ευγενικοι, να ειναι τυπικοι οχι σπαστικοι, απλα οι τυποι ειχαν ορεξη να γραψουν κανεναν, στην φαση ηταν 50/50 μπορει να σε εγραφαν χωρις να ελεγαν τιποτα, απλα για να σπασουν λιγο την μονοτονια της μιζερης δουλειας τους και να βγαλουν τα αποθημενα τους στον φιλο που βρεθηκε μπροστα τους, αλλα μπορει και να μην τον εγραφαν αν δεν γινοταν αυτη η αντιπαραθεση.

Παντος ειναι λιγοι που πραγματικα κανουν σωστα την δουλεια τους χωρις να εκμεταλευονται την ιδιοτητα τους, αλλα μην παραπονιομαστε γιατι σε αλλες χωρες ειναι και χειροτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...